Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח למיאטה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי המילה "מחפשת" הסגירה את מין הכותב...

להבא תנסה את המילה תנסי :)

נחמד לגלות עוד ועוד נשים שחולות באותה מחלה.

כן ירבו..

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

ראשית, אחלה קנייה, תתחדשי וסעי בזהירות.

שנית- כבעלים לשעבר של מיאטה עלה לי חובה + מקיף (שכולל הכל) פחות מ- 6000 ש"ח.

פרטים בה"פ.

חיים

פורסם

לצערי עדיין לא התחדשתי בכלום.

הייתה אחת אתמול שנראתה קונקרטית אבל ירדה מהפרק מכל מיני סיבות.

ממשיכה לחפש.

(לכל מי שקרא את ההודעה הקודמת שלי. אני יודעת שלאון טורבו ומיאטה הם שני עולמות שונים. ובכל זאת עדיין לא הצלחתי להחליט מה אני אוהבת יותר - אז מחפשת אחד משניהם).

פורסם
נשים...

(תפסיקי להתעסק בשטויות, את ממ"ן 16 כבר סיימת?)

סנוב, את ממן 16 כבר עשית?

בכלאופן, לא, עוד לא התחלתי. אני עסוקה מדי בלסוע ברחובות הרצליה\רמה"ש\צפון ת"א ולחפש מיאטות ולאונים.

ואתה, עוד שלושה חודשים, כשישאלו אותך "איפה אתה היית כשאיירין חיפשה אוטו", תוכל להסתכל להם בעיניים?

פורסם
סנוב, את ממן 16 כבר עשית?

בכלאופן, לא, עוד לא התחלתי. אני עסוקה מדי בלסוע ברחובות הרצליה\רמה"ש\צפון ת"א ולחפש מיאטות ולאונים.

ואתה, עוד שלושה חודשים, כשישאלו אותך "איפה אתה היית כשאיירין חיפשה אוטו", תוכל להסתכל להם בעיניים?

היו בעיתון 2-3 למכירה.

לא נראה לי שתמצאי אחת עם מודעה על החלון שלה, רובם פשוט מפרסמים. הרבה יותר יעיל ואיכותי (וגם, אין לך את המנג'סים ברמזורים ששואלים שאלות סתמיות).

אז חבל על הזמן שלך.

בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם

יש איזו לאון טורבו כחולה כהה עם שלט מכירה שחונה לפעמים בחניון בית הספר שלי. מדובר ברכב של אדם שבא לשם בשביל קורס פסיכומטרי.

אם את מעוניינת אוכל לפרסם את המספר פעם הבאה שאראה את הרכב.

אלעד.

פורסם
היו בעיתון 2-3 למכירה.

לא נראה לי שתמצאי אחת עם מודעה על החלון שלה, רובם פשוט מפרסמים. הרבה יותר יעיל ואיכותי (וגם, אין לך את המנג'סים ברמזורים ששואלים שאלות סתמיות).

אז חבל על הזמן שלך.

בהצלחה.

כמובן שאני מחפשת בכל העיתונים\הלוחות האונליינים.

• תוכן חדש...