Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בכל זאת תחזור לסדאן-1600-אוטומט..

יש לי פז'ו 405 בונבוניירה להציע לך.. גם אני החלטתי להתחדש :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא נעול על שום רכב, הכי חשוב לי שהרכב עצמו שאני בודק יהיה במצב טוב ולא יעשו לי עבודה בעיניים.

חשבתי גם על רכבים כמו : מיצובישי קולט, מאזדה 323F (הראשונות), 323 הרגילות (מאותו הדור), מאזדה לאנטיס 97, מיצובישי סופר לנסר. ואני בזמן האחרון בודק ושואל לגבי הפג'ו 306, אם היא לא תהיה כבדה לי לאחזקה אז אני מעדיף אותה, אם כבר.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

סתם שאלה קטנה: מדוע אתה מחפש רכבים משפחתיים כגון ה323, לאנסר, אימפרזה וכ"ו, האם אתה באמת זקוק לרכב משפחתי?

היות ואתה לא מחפש מכונית נדירה, אני מציע לך לחפש בעיתונים ולחפש סתם ככה ברחובות, ולהימנע מטרייד אין ומשאר סוכנויות הרכב שללא שום קשר למכונית נדירה או לא לא מומלץ לקנות מכל מיני סוחרים וסוכנויות למיניהן.

ROOONEEYY

פורסם

אין רע, אבל אני לא חושב שהיא בשבילי, אני לא רואה את עצמי בפיאסטה.

בכל מקרה גם אני חושב שזו טעות לקנות שוב מכונית משפחתית, אני לא צריך את הגודל הזה.

מה שאני כן רוצה זו מכונית האצ'בק עם משהו כמו 1600 אולי 1800 סמ"ק. אני חושב שאני אתמקד בפג'ו 306 או בסיאט איביזה.

פורסם

בכל מקרה גם אני חושב שזו טעות לקנות שוב מכונית משפחתית, אני לא צריך את הגודל הזה.

מה שאני כן רוצה זו מכונית האצ'בק עם משהו כמו 1600 אולי 1800 סמ"ק. אני חושב שאני אתמקד בפג'ו 306 או בסיאט איביזה.

צודק.

306 היא לא מכונית משפחתית.

:roll: .

יודע מה? תענה לי בבקשה,

הרכב בתמונה הזו, האם זהו רכב משפחתי?

http://www.autoplus.com.mk/katalog/peugeot/306sedan.jpg

יופי. אחרי שענית שכן, תסתכל עכשיו על הרכב הזה:

http://www.digital-fly.com.cn/websheji/jstk/car/photo/bz/peugeot_306_1d.jpg

אז רק שתידע שהרכב הזה בתמונה זה אותו הרכב ב-ד-י-ו-ק. רק נראה טיפה שונה. כלומר, אותה ההגדרה, אותו מרחב מבפנים, אותו פלח שוק, ואותם המתחרות (כן כן, מאזדה לאנטיס, לאנסר וכו').

Back to the original - NC again.

פורסם

את זה אני יודע, פשוט נמאס לי מרכבים גדולים עם תחת גדול. אני מעדיף לקנות האצ'בק כי סדאן זה מיותר בשבילי.

בקיצור, מבחינת גודל ומראה - סיאט איביזה ופג'ו 306 נראות לי הכי מתאימות.

"על הנייר" מיצובישי סופר לנסר היא מכונית מתאימה בשבילי. נכנסת לתקציב, גם לא חסר לה כ"ס (115 סוסים), יפאנית סטנדרטית מאמצע שנות ה90. טוב, לא? נראה שכן. אבל פשוט אני לא חושב שאני צריך את כל הגודל הזה, למרות זאת - אם זו הייתה האצ'בק כמו הקולט. הייתי מעדיף ללכת על הקולט. זו אותה גברת בשינוי הדרת.

בשורה תחתונה, אני מעדיף לגוון קצת, ללכת על האצ'בק.

פורסם

תסתכל על הכינויי שלי, נראה לך שאי פעם ראיתי את עצמי ברכב שהוא לא בעל מנוע V8 והנעה אחורית? בעל מרחב פנימי יותר גדול ממשרד באזריאלי? נראה לך שאי פעם ראיתי את עצמי ברנו קליאו? אז זהו שלא...

אבל אין מה לעשות, יש הבדל בין רוצה ליכול. אל תשכח איפה אתה חי, 70% מהמשכורת הולכת למדינה על מיסים שונים ומשונים, קנסות (קיבלתי שלשום 500 ש"ח קנס על זה שחניתי במגרש עפר ולא בחניה מסודרת בת"א). 25% הולך להוצאות שוטפות שלך ומה שנשאר, 5% זה מה שאתה יכול לשים בחיסכון.

בזמן שאני חיפשתי קאפריס או קאטלס סופרים מסוף שנות ה-70 נפלה לי קליאו 92 יד ראשונה, מנוע חדש, מזגן חדש, 103K ק"מ ומחיר שלא יכולתי לסרב לו... הרכב היה מטופל במוסך מורשה במשך 13 שנה (טוב שגאלתי אותה מיסוריה, ומידיהם ה"אוהבות" של קרסו) החלפתי שמן, פלאגים פלאשינג למערכת קירור ושמתי מים ירוקים, השקעתי שבוע בניקיונות כללים של הרכב, (הרכב היה מאוד מוזנח מבפנים, אבל לא מעבר לנפלאות המים, סבון ושואב אבק) כדי להביא אותה למצב שהיא נראת כמו אוטו ולא רק נוסעת ככה...

ואם כל השם שיצא לצרפתיות, חוץ משיפוץ קארב שלקחתי אותה לעשות שבוע אחרי הקניה, והחלפה של מייסבים אחרי שאיזה נהגת בת **** נכנסה בי בגלגל הקדמי, היא לא ראתה מוסך מאפריל 2005 שהיא אצלי... ומכל המכוניות שהיו לי, זאת היחידה שבאמת נהנתי ממנה.

יוסי, קח את מה שכתבתי לתשומת לבך.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...