Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובתי כרגיל...

קורס נהיגה מתקדמת - אתמול.

שמח שיצאתם בשלום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני מת על אלה שקובעים שזה היה שטויות ודאווינים מבלי לדעת מאומה על המתרחש.

כן , סעו בזהירות, תמיד בכל מצב... ותמיד תתחשבו בתנאים של הכביש !

תחדיר לעצמך את הדברים הבאים טוב טוב למוח אם לא עשית את זה עד הרגע -

1. נסעת במהירות מופרזת לתנאי השטח (כביש רטוב)

2. עשית את זה עם רכב מלא, בחברים שלך!

3. נסעת יותר מהר ממה שאתה יודע להשתלט על האוטו.

4. ריסקת אוטו חדש.

לכל הטעויות הנ"ל אתה אחראי ואתה בלבד, אם זה לא שטויות אז מה כן?!

מוטי

פורסם
שלום לכולם אני הנהג (לא גאה בזה)...

אכן אני מטומטם חסר אחריות.. אין מה להגיד... למרות שבד"כ אני נוסע לאט ובזהירות, הפעם טעיתי..

אמנם לא טסתי על הכביש .. וביום רגיל עם תנאים טובים המהירות הזאת בסדר גמור אבל היו תנאים

שהייתי צריך להתחשב בהם כמו כביש חלק מאוד , חושך, סיבובים מסוכנים מאין כמוהם..

בכל מקרה ברגע הראשון שהרגשתי שאני מאבד שליטה עשיתי כמה טעויות קריטיות שהובילו לתאונה,

החוסר נסיון היה גורם מכריע.. יש לי מזל גדול לפני הכל שכולם בריאים ושלמים, באמת לא יודע איך הייתי

חי אם היה קורה משהו למישהו.. אבל בסדר זה מאחורינו ואל תדאגו לאבא שלי אנחנו כבר צוחקים על זה :)

הביטוח מכסה הכל, ובסה"כ הכל לטובה.. הבום הזה בהחלט שינה אצל כולנו משהו, ואולי בג'יפ הבא

הרדיו יעבוד טוב יותר :p

תנהגו בזהירות חברים !

הכנסת רכב לתעלה.

נהגת בצורה חסרת אחריות,(ובנוסף לכך עם אנשים נוספים ברכב)

לא התייחסת לגורמי הכביש.

כן הביטוח מכסה הכל...(אני מקווה שלא תנסה את זה שוב כי על אבדות בנפש זה לא כל כך עובד)

נ.ב

לקחת את המשפט של "הנחמנים" עם החיוך יותר מידי לתשומת ליבך. "תן חיוך הכל לטובה"

עדיין לא חושבת שלהפוך ג'יפ עם נוסעים בו הוא לטובה.....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכי כואב לי, שכמעט כל הנהגים חייבים לקבל את "הסטירה" כדי להפסיק.

או שהם עסוקים בלהאשים גורמים אחרים ומשונים, ובכך לא משתנים במאומה.

אני היתי אדיוט שקיבל כמה "סטירות" כואבות, אבל לא אלו שהשאירו צלקת, למזלי.

ואני שמח שאני מספיק חכם כדי להפסיק עם השטויות.

ושמעון, מקווה גם אתה.

אביחי

פורסם

לכל אותם אנשים אשר טוענים כי ההפחדות והסיפורים הנלו לא עוזרים לאף אחד - אני יותר משמח להוכיח אתכם כטועים.

אני אישית מאוד השפיע עליי כל הסיפור, כי בסה"כ נראה כאן שזה מצב שיכול לקרות לכולם, קריאה לא נכונה של הכביש וחוסר ידע להשתלט על האוטו.

אני החלטתי שבקרוב אני אקח קורס נהיגה מתקדמת, זה פשוט חובה לכל נהג, אני רוצה להרגיש מזה כשהאוטו יוצא משליטה, להבין את זה בכלל, שזה לא יתפוס אותי בבום בטעות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כן, גם אני ירושלמי... וגם אני הולך ליוסוף לאכול חומוס...

אוקיי ניגש לעיקר.

קודם כל אין לשפוט בן אדם לפני שהגעת למצב שלו וזה מה שרובכם עשיתם כאן, אולי בכלל הבן אדם לא התרגל לאוטו החדש של אבא, מה לעשות!!? אתם לא יכולים לדעת מה הלך לו בראש באותם השניות או בכלל על הכביש וההגה.

תאונות קורות והחיים ממשיכים מהטעות שנעשתה הוא ילמד הרבה ובאמת הרבה!!!

וחוצמזה (לא שזה טיעון מוצדק) הוא לא הראשון שעושה שם תאונות עוד קרו הרבה מקרים בעבר... הרבה מאוד!!!

אז בבקשה מכם, קצת טקט ואנושיות... זהו אני לא מבקש יותר מזה!!!

אפשר לחשוב שלחצי מהפורום הזה לא קרו תאונות או פגיעה ברכב כלשהיא אז מה.... ככה הייתם רוצים שייתחסו אליכם??? אף אחד לא נולד מושלם ואין אחד שלא דפק את האוטו. עובדה!!!

תציבו את עצמכם במקומו ונראה אתכם מתמודדים עם המצב שהוא נמצא בו כרגע.

למחשבתם....

Polo 2012

פורסם

תאונות קורות והחיים ממשיכים מהטעות שנעשתה הוא ילמד הרבה ובאמת הרבה!!!

אז בבקשה מכם, קצת טקט ואנושיות... זהו אני לא מבקש יותר מזה!!!

אפשר לחשוב שלחצי מהפורום הזה לא קרו תאונות או פגיעה ברכב כלשהיא אז מה...

קודם כל, כדברי הקלישאה, תאונות לא קורות, הן נגרמות. מי שלא מבין שהתאונה לא קרתה לו אלא הוא גרם אותה לא ילמד לעולם דבר.

אני מסכים שכל התוכחות הקלישאיות שמופנות אל מי שעשה תאונה הן אכן צדקניות אבל בחיית, טאקט, אנושיות... עוד מעט גם תרצה שנתחבק...:shock: . גם אני עשיתי את התאונה שלי ובגדול, אנחנו פשוט משתדלים, כמו כל הזקנים, לחסוך מהילדים את השטויות שאנחנו עשינו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסופו של יום, קח את האוטו, המרא איתו באויר, טוס לתעלות, בצע פעלולים שרואים רק בסרטים, אבל!

לעולם אל תעשה את זה כשיש איתך אנשים באוטו, או כשיש מכוניות סביבך, או הולכי רגל - הם לא אשמים.

פורסם

לדעתי לא מגיע לכותב שום טאקט ואנושיות, במיוחד שאין סיבה ומהתגובות שלו הוא לא למד שום

דבר לא מבין את מהות הטעות שלו ולא נעים לי לומר שמשפחתו מקבלת את העיניין בשיוויון נפש מוגזם.

כשאני ריסקתי רכב ברוב טיפשותי קודם כל עשיתי את זה לבד ואחר כך חשבתי טוב מאוד על

הסיטואציה, שהייתה הבנתי מה עשיתי ומאז לא הכנסתי את עצמי למצבים כאלה, בטח לא ברכב עם

עוד 4 נוסעים.

כולם עושים תאונות וטעויות ולצערנו הרבה יותר מהרצוי בגלל הגישה של "אני יודע הכי טוב" ו- "יהיה בסדר".

את הגישה הישראלית קצת קשה לשנות אבל לפחות כדאי לנסות וללמוד מטעויות!

פורסם

אני חושב שצריך להוסיף עוד חוק לחוקי הפורום...

מותר לפתוח שרשורים מעצבנים בסגנון "ריסקתי את האוטו, יאללה תקטלו אותי..." אבל בתנאי: גג חודש אחרי פתיחת השרשור מתחייב הפותח להקפיץ את השרשור עם התגובה: "עשיתי קורס נהיגה בבית-ספר

X, והחוויות הן כך וכך...".

שמעון18, עשינו דיל?

פורסם
אחרי שכולם בריאים ושלמים הייתי משלם כדי לראות את הפנים של הסוכן שמסר את הרכב בעת ההחזרה..:shock:
אני באמת ראיתי את הפנים של הסוכן כשהרכב הגיע לפחחות.משהו בגוון סגלגל...:shock:

הוא רץ למחשב לבדוק לפי המספר של הרכב מי הגאון שהפך אותו וגירד לו את הצד.

בתור אחד שראה את הרכב אני יכול רק להיות מרוצה מרמת הבטיחות שלו ולכל אלה שאומרים שיונדאי זה קרטון ופחית שימורים וכדומה ....אני מציע לשתות מים המלח עם קשית...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
בתור אחד שראה את הרכב אני יכול רק להיות מרוצה מרמת הבטיחות שלו ולכל אלה שאומרים שיונדאי זה קרטון ופחית שימורים וכדומה ....אני מציע לשתות מים המלח עם קשית...:wink:

אני מציע לכל מי שחושב שמקרה פרטי של תאונה מעיד על הכלל ללמוד סטטיסטיקה והסתברות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...