מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
חדשים בהזדמנות 050-5833761
הודעה אחרונה מאת rsi, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פנסים אחוריים שקופים מיוחדים לאימפרזה/אימפרזה GT 0526731546 2 אנטנות ודוד אחורי לVR6 שתי אנטנות לגולף 94-98 50 ש''ח שתיהן. דוד אחורי אורגינלי לוי אר 6 300ש''ח גלגל ספר לוי אר 6 גודל מלא עם צמיג דנלופ 100 ש''ח הכל מרכב שגנבו לי. 3 אנטנות חדשות קיבלתי עם הרכב כשקניתי אותו. טלפון : 0526731546
הודעה אחרונה מאת OZTRU, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
משומש במצב מצויין. נמכר בגלל שדרוג. 700 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת sti05, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז לא נישאר הרבה מה- 106XSI שנת 95 אבל מה שנישאר ימכר במחירים דוגמאות: דש בורד -150 ש"ח מנוע קדמי/אחורי של המגבים- 100 ש"ח כ"א טמבון אחורי -100 ש"ח מכסה (באגאג') אחורי ללא זכוכית -100 ש"ח חלונות אחוריים+גומיות (אטמים)-75 ש"ח כ"א ג'אנטים "14 מקוריים -450 ש"ח+צמיג ספייר מתנה מנוע של מערכת האוורור הפנימית- 180 ש"ח מצוף דלק-150 ש"ח בוסטר ברקס-150 ש"ח קפיצים קדמיים של 1.6 רק -100 ש"ח הגה עור מקורי -150 ש"ח ידית שליטה על המגבים-100 מנועי נעילה חשמלית- 75 ש"ח כ"א ועוד המון פלסטיקה פנימית שתינתן חינם לרוכשים מוצר כלשהו. הרכב יפונה עד סופ"ש הקרוב ורוב החלקים הגדולים איתו. לפרטים -0528222686 עידכון 22/08/05 הגה-נימכר …
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
למכירה סובארו טנדר . שנת94 יד4 ק'מ נמוך. האוטו שמור ומטופל. צבע מקורי במצב טוב מאוד. לעוד פרטים לפנות לאלי.:0523970088 הרכב לא שלי לא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב מוצע למכירה למרבה במחיר לרגל נסיעה לחו"ל . לפרטים 0526-292222
הודעה אחרונה מאת eli-g, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכב מקסים , שמור מאוד ואמין מאוד. צבע אדום, שנת 94 יד 4. מנוע 1.4 מזגן מקורי . מחירון 24 , מחיר דרוש 20 פרטים נוספים , אפרת 0546266555
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נמצאת ברחוב שלי . צהובה עם חצאיות ואגזוז לחץ . הכל צהוב מבפנים . נראת שמורה (לא מכיר את בעל הרכב).הרכב נמצא בקריות . מי שמעונין שיפנה אלי ואתן לו את מספר הטלפון של המוכר.
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
******** נהלים לפורום קנייה ומכירה - חובה(!!) לקרוא ******** ברוכים הבאים לפורום. הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מת…
הודעה אחרונה מאת assassinator, -
גלאנט 1.8GLS
מאת Robert- 0 תגובות
- 997 צפיות
למכירה מיצובישי גלאנט 1989 אוטומט, כל האבזור החשמלי המפואר...יפייפיה... מנוע חדש עם קבלות 150 כ"ס מיבוא הוחלף ב03/05. שמורה כחדשה בפנים, טסט עד 12/05. הכל עובד. צבע לבן יפה, עם תוספות: 3 כונסי אויר, ספוילר, טמבונים. אפשרות למערכת שמע מיוחדת. נא ליצור קשר בטלפון : 050-2825045.
הודעה אחרונה מאת Robert, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב, אז לפני הכל הבהרה - לא בטוח שהרכב ימכר - אני בודק את מצב השוק. אני צריך להחליט עם איזה רכב אני נשאר בנוסף לרכב שאני מקבל בקרוב מהעבודה ולכן, או שתמכר ה CTI המפורסמת פה או שתמכר הקסארה 1.8 16V של אישתי שמפורסמת למטה בהודעה. הרכב כאמור יחיד בארץ. משופר בכל מה שרק אפשר מכנית - מתלים ומנוע. ללא שום תאונות - שלדה נקייה. אחרי פחחות וצבע - לפני שנתיים - שלוש (הצבע נראה חדש לגמרי - הרכב חונה רק בחנייה מקורה). גג - חדש לחלוטין כולל ריפוד פנימי בידוד וגומיות. ריפודי מושבים חדשים - כסאות קידמיים של אימפרזה GT. פלסטיקה שלמה לחלוטין - דש-בורד חדש כולו מלפני שבועיים. הכל במקום הכל עובד. מודל 92 - אדומה - ראו בסמלון. גג חשמלי. כל פסי הקישוט והפלסטיקה על הקליפ…
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בצער רב ובעקבות מעבר לרכב מוגדש/דו גלגלי(עוד לא החלטתי) אני נאלץ למכור את הדבר השמור הזה שעומד פה למכירה.... אז: המון תוספות (סאנרוף, מגנזיום, בקרת שיוט, חגורות אוטומטיות,חשמליות, בקליות שקופות לא מהארץ ח"ח, אזעקה, קודן, נעילת מכסה מנוע) יד 4 96 אלף ק"מ בלבדדד ללא תאונות וללא תקוני צבע בכלל !!! שנת 93 מנוע V6 סמ"ק1850 תמונות באייסיקיו 116008234 (לא יודע להעלות כאן תמונות). השאר בטלפון 0544521453
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה דייהטסו קורה שנת 88 מנוע 846 סמ"ק טסט עד 31/8/05 רכב במצב נסיעה מחיר מצחיק לפרטים בפרטי
הודעה אחרונה מאת SUBARU LEGACY, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפלסטיק השחור שבין הפנסים האחוריים של 205 ללא שברים וובמצב יפה, קאליפרים ברלינגו טמבון קדמי 205 עם מקום לפנסי ערפל מרובעים החלק התחתון, כל מה שמתחבר מתחת לקו האופקי שמתחת למספר רישוי. בקלית כנף שמאל קדמית של ZX16V חדש. סט 4 גנטים יפה של C5 מגנזיום. חופת שעונים ל 205 מצב יפה
הודעה אחרונה מאת zigi, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מוכר את המנוע..עקב שידרוג למנוע גדול יותר. מי שמעוניין בבקשה ליצור קשר 1.6L 2 קרבורטורים. 134,000 ק"מ
הודעה אחרונה מאת Neptunes, -
- 0 תגובות
- 958 צפיות
חברים יקרים, לאחר סידור המחסן הביתי, נתגלו בו רביעית ג'נטים וטסות ששיכות לרכב של אבי, שביום שיצא מהסוכנות, נסע להחליף את הג'נטים במגנזיומים המידה היא של מזדה 626 - אם אינני טועה זה 195/50/15 עם 5 ברגים. ג'נטים עם 10 קילומטר עליהם, וטאסות חדשות דנדשות. ינתנו כחבילה (לא רק ג'נטים או טאסות), וכמובן מי שיבוא לקחת אותם, יקבל אותם תמורת בקבוק של ג'וני ווקר לא משנה איזה
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה, אימפרזה GT למירוצים בלבד!!! לא עולה על הכביש, ללא רישויי וטסט(!). מוכנה למירוצי ראלי לפי תקן FIA גרופ N! 85,000 ש"ח, לרציניים בלבד! טלפון 050-5210634 יובל
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
- 0 תגובות
- 903 צפיות
למכירה שברולט קוואליר שמורה, יד ראשונה , שנת 96. 054-4423829 054-5629836
הודעה אחרונה מאת Chevy 57, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
למכירה פיאט אונו שנת 94 האוטו במצב מכני מעולה ומתאים לצעירים שמחפשים אוטו ראשון האוטו לא זקוק להשקעה מכנית רק להכניס מפתח ולסוע אבל מבחינה חיצונית יש מה לשפר האוטו לא שלי ופרטים תוכלו להשיג בפלאפון מספר 0547969328 אבנר לפי מה שאני יודע לאוטו יש טסט לשנה מנוע+גיר חדשים נ.ב הבן אדם מעוניין בהחלפה על אופל קורסה אבל תתקשרו לבדוק איתו קודם
הודעה אחרונה מאת מאוהב בעתיקות, -
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה: פיג'ו 306 1600 סמ"ק דגם דיאמונד 2 כריות אוויר נעילה מרכזית אזעקה מזגן 2 צמיגים קדמיים חדשים מצבר חדש בן חודשיים צבע לבן שנהב, במצב מעולה (אין חלודה) - לחיצה מזערית בפח באחת הדלתות עקב מכת חנייה. הרכב אמין בצורה בלתי רגילה. לא נכנס למוסך פרט לטיפולים שוטפים שבוצעו לפי הספר. הרכב ידני (כפי שניתן לראות בתמונה) לרכב 131,000 ק"מ שימו לב: הרכב יד שנייה. יד ראשונה - ליסינג לרכב תאונת שלדה קדמית בעברו, אולם הוא כבר מעל שנתיים בידיים פרטיות ואוהבות הרכב מטופל לפי הספר, ושמור מכל הבחינות. הרכב לא "מושך" לצדדים, לא "אוכל" צמיגים, ההגה לא רועד, והפרונט מאופס ומשופץ כחדש לחוץ מאד למכור. הרכב ימכר עוד שבועיים בחזרה לחברת א…
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
פורד טרייסר 97
מאת omri_t- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר שנחתה אצלנו הטויוטה, הגיע הזמן למכור את הרכב. למכירה פורד טרייסר שנת 97 מנוע 2000 בנזין כמובן, צריכה 1:12 בנסיעה משולבת עם מזגן אוטומט 160000 ק"מ רכב אמריקאי - ח"ח (מקורי גם מאחור), נ"מ, מראות חשמליות, אזעקה ואמובילייזר. צבע לבן. בקרת שיוט מלאה, כולל האצה והאטה מההגה. מערכת שמע מקורית של פורד (בילד-אין עם פיקוד המזגן) 4 רמקולים. הרכב משמש רק את אמי ב6 השנים האחרונות משמש אותצה להגעה לעבודה ולנסיעה לסופר. טופל בזמן ובייסודיות. הרכב בעברו היה של סיקסט. מחירון 37,000 ש"ח, אבל צריך להזדרז למכור בגלל הרכב החדש- גמיש מאוד!! פרטים בה"פ...
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה: מיצובישי סופר לאנסר שנת 94, דגם סלון המפואר GLXI! אוטומט, יד שלישית, תוספות, צבע כסוף מטאל, מזגן, מצב מכני מעולה! שמורה ומטופלת! מגזניום, וניתן לקנות אותה ביחד עם המערכת- איכותית ומקצועית ביותר! מנוע 1600 בנזין! אני מבקש על האוטו מחיר מחירון, אבל מי שממש רציני אפשר להתגמש איתו על המחיר! תמונה: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=1338070&alid =32619&uid=7774F9A3638B442BA412E9E98A3C96DB&AlbumIsO pen=False פרטים נוספים בטלפון בלבד: 0577203457 בני. 0546408877 אביחי.
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב תאונה לא נעימה אני מציע למכירה חלקים שלא נפגעו מהמאה ושש הנפלאה שלי : -מנוע 85,000 ק"מ שנת 96 -כל שאר החלקים המכניים שלא נפגעו בתאונה -מכסה מנוע+ דלת ליד הנהג + דלת אחורית שמאלית + כנף שמאלית + שמשה אחורית(כל החתיכה) האוטו קיבל מכה חזקה בדלת ליד הנהג אך כל שאר החלקים לא נפגעו . עדיפות למכור כמה חלקים ביחד או כל הרכב כולו כמו שהוא . הצעות - ה"פ או בטלפון 0544917597 *(התמונות הן לפני התאונה..)
הודעה אחרונה מאת JuD106Xs, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שמורה לפליא, מטופלת ויפיפיה. יד3 פרטים בטלפון: 0505205867
הודעה אחרונה מאת X-cutioner, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אלטרנטור ברלינגו אלטרנטור של 306 משאבת הגה כח 306 קלאץ' עם פלאטה ושמש + גלגל תנופה 235 מ"מ לפיז'ו ירד מ2000 טורבו! קפיצים מקוריים של 306 1800 חגורות ספורט Sabelt כחולות חדשות לעולם לא היו בשימוש אינטרקולר של VAG 1800 סמק תואם לגולף GTI אאודי A3 צינורות נירוסטה לפי מטר לגדישה/פליטה 054-2118893 עומר
הודעה אחרונה מאת Lucky-Strike, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה. אודי 80 שנת 90 1600 אוטומט+ח"ח + מזגן+טסט 9 חודשים מעט קילומטרים יד 2 !! במצב מצוין. לבקש את אורן. 054-2118606 להתקשר החל משעה 19.30 הערב !
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
106 ראלי 95 1.6
מאת r_106- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צבע לבן מנוע 1.6 עדיין באחריות מאושר ברשיון הרכב אין לו תיקן צבע מתחייב בבדיקה אחת הראלי הכי שמורות בארץ הקודש יחס דחיסה הרכב נוסע ממש טוב מונמן באייבך בולמי OMP חדשים מצב מכני חדש קלאץ' 200 חדש אלטרנטור וסטרטר חדשים משולשים חדשים ראטיאטור הוחלף לפני חצי שנה רכב שלא צריך ליישר לו קו !!! נקודה מחיר נדרש 25.000 050-5233037
הודעה אחרונה מאת r_106, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מתאימה לקליאו, אקספרס, קנגו, 9 11 21 ואחרים.
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
- 3 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
למכירה: פורד אסקורט 71 (אספנות)4 דלתות מנוע 1100 גיר רגיל. עם טסט עד אפריל. 050-736-00-67 מי שרציני ורוצה תמונות שישלח אלי מייל ל - [email protected] משה
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
אין לי מושג שנה דגם כלום ראיתי ברמזור. מה שכן- זאת הצורה החדשה. 0522777636 לא בפרטי!!! לא יעזור לכם
הודעה אחרונה מאת dodo19,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 588 אורחים (הצג רשימה מלאה)