Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

אני קיבלתי מזמן שתי הזמנות לבית משפט , על עבירות מהירות שביצעתי בשנת 2003 .

עוד מעט מגיע תקופת המשפט שבה ישפטו אותי על מעשיי.

אני התגייסתי לצבא כנהג ומתחיל להוציא רישיון על משאיות .

שאלתי היא כזאת : האם , לאחר שישללו לי את הרישיון האזרחי (שזה בטוח יקרה) - אני יוכל להמשיך את הקורסים של הנהיגה בצבא ? כי ידוע לי שזה לא אפשרי מסיבה אחת פשוטה - שאני יהיה בשלילה .

כל מי שיש לו ידע בעניין זה , נא להתחלק.

מש"ק זרזור

פורסם

תכין את הטוסיק החביב שלך להרבה ישיבה בבונקר/ש"ג עד שיפתח הקורס הבא...

לא נורא, הכי הרבה תבקש דיחה של חודש וסיים את הקורס, אחרי זה זו כבר "אופרה אחרת" כי יש לך רישיון של משאית ולא תהיה חייב לעשות קורס נוסף ולהיות ממתין אלא אולי יספחו אותך לאיזו יחידה ושם אתה תהיה (ואולי תהיה שם עוזר של אחראי רכבים או משהו כזה)...

בהצלחה, ונקווה לטוב ;-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עידכון :התקשרתי למשטרת תנועה והם אמרו שהתיקים נסגרו עוד בחודש ספטמבר 2005 ונשלח אלי תופס של סגירת תיק (שלא קיבלתי אותו עד היום)

עכשיו ניתן לעשות את הקורס בראש שקט ...

מש"ק זרזור

פורסם

כדאי לך לבדוק את זה שוב.

מוזר שלא הגיעו אלייך שום טפסים, ועוד יותר מוזר שתיקים(שאמרת עלהם שיגרמו לך לשלילה בטוחה), נסגרו מעצמם.

• תוכן חדש...