Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי וקראתי לא מעט שרשורים בפורום ועדיין לא מצאתי מה שאני מחפש.

 

יש באפשרותי לקבל פורד סיירה שנת 90 מנוע 1.8 גיר אוטומטי, השאלה שלי היא האם ניתן (ועם יש עלויות משוערות) לייבא מנוע 2.0 ליטר של פורד סיירה קוזוורט + גיר ידני להרכיב אותו ברכב ולאשר את השינויים ברישיון במשרד הרישוי כל שהרכב יהיה חוקי לחלוטין.

 

בנוסף לכך האם יש למישהו כאן ניסיון מה אפשר להוסיף\לשנות ברכב (חוץ מגיר ידני כמובן) בכדי להפוך אותו לחזק יותר ומהנה יותר ומה הם העלויות לכך.

 

 

ושאלה קטנה ואחרונה, האם הפורד פוקוס הוא רכב מהנה לנהיגה?

 

 

נראה לי יכול להיות פרויקט נחמד להתעסק בו אם אני יחליט לשפר אותו אז הרכב לא יהיה לשימוש יומי לפחות לא בהתחלה ואולי גם לא בסוף.

 

האם יש מקומות שמשפרים רכבים באזור חיפה שיוכלו אולי לעזור?

 

 

הרבה תודות לעונים



 

  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאשר סיירה קוזוורט' ברישיון? אני מאוד מאוד בספק.

אני יודע שקיימות אחת או שתיים בארץ. לא יותר, ואין לי מושג לגבי החוקיות שלהן.

 

בתור אחד שנוהג על פוקוס כבר שנה וחצי, אני יכול להגיד שהיא מהנה לנהיגה. הגיר האוטומטי מדכא משהו, אבל אם מתאמצים גם עם האוטומטי אפשר לסחוט קצב טוב.

פורסם

לא אפשרי בדגם הנ"ל של סיירה.

ופרוייקט כזה הוא לא בדיוק "משהו חמודי כזה להתעסק בו מידי פעם", זה הרבה כסף והרבה התעסקות.

ויש עוד מה להחליף מעבר לגיר...כל חלק שמעביר כוח ויתפרק כשיעברו דרכו 200+ כ"ס והוא לא בנוי לזה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לגרשון,



צודק, לא צוין אך כמובן שאם הפרויקט היה יוצא לפועל היו מוחלפים עוד הרבה מאוד דברים ברכב, רציתי לדעת פשוט אם זה אפשרי, חבל שלא, לגבי פרויקט חמוד כוונתי היתה יותר לפרויקט מענין ללא לחץ של זמן.

 

אשמח לקבל תשובות לגבי שיפורים אחרים שכן ניתנים לביצוע ברכב

והאם הרכב נחשב כמהנה לנהיגה.

 

עריכה: האם בטוח שאי אפשר בדגם הזה ולמה? באיזה דגם כן אפשר?

פורסם

בוא נתחיל ממשהו מאוד בסיסי.

 

 

כמה כסף יש לך להקדיש לטובת העניין.

עזוב זמן , תשלומים ושאר ירקות.

 

כמה כסף אתה מוכן לשים - בסופו של תהליך ?

פורסם
בתור אחד שנוהג על פוקוס כבר שנה וחצי, אני יכול להגיד שהיא מהנה לנהיגה. הגיר האוטומטי מדכא משהו, אבל אם מתאמצים גם עם האוטומטי אפשר לסחוט קצב טוב.

חוץ מהסמל הכחול - יש משהו נוסף משותף ?

פורסם


 

ושאלה קטנה ואחרונה, האם הפורד פוקוס הוא רכב מהנה לנהיגה?

 

 

 

 

אני גם נוהג בפוקוס שנתיים ומשהו אבל כאן מדובר בסיירה.



 

 

?????

שמר, רוצה לדגם אותי? לסגור לי ת'פינה?

פורסם

sheled



סליחה התבלבלתי לגבי פורד פוקוס הכוונה היתה לפורד סיירה



 

שמר

עדיין לא חשבתי לגבי הפרויקט עד הסוף (למען האמת די בהתחלה) קודם רציתי לראות האם אפשר להגיע לביצועי מנוע טובים עד טובים מאוד מהרכב (כמובן שלא חושב להפסיק בזה) לפי זה אני יוכל להחליט אם להשקיע או לא ברכב.

אני לא ישקיע ברכב מחיר של רכב ספורט משנתון די חדש אבל יש כסף להשקיע

פורסם

טוב , אז כשתהיה סגור על עצמך - תודיע לנו.

כי די שבענו משאלות של "וואו , אני יכול להגדיל מנוע בשקל תשעים? "

 

אפשר להגיע גם לביצועים של פורמולה 1. הכל כסף.


×
×
  • תוכן חדש...