Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה יש לי מיצובישי לנסר GLX 1992 ידנית...

יש לי כמה בעיות ואני אפשרט אותן

1 המד טורים קופץ לפעמים בלי קשר לטורים שמנוע מגיע הוא פשוט נותן קפיצה פתאום ל6 וחוזר וככה עד שהוא נרגע וחוזר למוטב(בלי קשר המנוע לא עולה בטורים פשוט המד טורים משתגע)

2 לפעמים הטורים יורדים לי כמעט עד ל0 והאוטו רועד ... בד"כ הוא על קו קטן מתחת ל1

3. האוטו לא סוחב כמו פעם ההילוך השלישי שלו נהייה חלש ... לפעים שאני שם ראשון ונותן גז הוא לוקח 2 שניות ואז נותן את הבום של הכוח...

4. הצוק האוטומטי של האוטו כשהוא קר מגיע עד ל2 במד של הטורים (דבר זה לא קורה כל הזמן לפעמים הוא מגיע עד ל1 וחצי ככה שזה נורמלי לאוטו קר)

אמרו לי לעשות ניקוי קרבורטור אבל אני לא יודע אם זו הבעיה כי עשיתי לפניי חצי שנה בגלל הבעיות האלו וזה לא נפתר אז ... אז אני כבר לא יודע מה לעשות תעזרו לי כי אני ממש שומר על האוטו ולא רוצה לגרום לבעייה שאחרי זה תעלה לי הרבה כסף

פורסם

אבי שלום רב!

מחוג סלד שקופץ אצלך מעיד על מגע רופף בסליל ההצתה, של הכבל שמוליך מתח לשעון סל"ד!

סלד גבוה בעת התנעה מעיד על בעייה בצוק, חזור למכון קרבורטורים שבו טפלת בצוק,( שהוא אגב יקר מאד ובעייתי מאד בלנסר)ותן לבעל המכון בראש עד שיטפל בצוק ביסודיות!

דרך אגב היכן אתה מתגורר בארץ?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מחיפה...

הוא החליף לי את כל הצוק לצוק משופץ ועל הדרך החלפתי את הקרבורטור לאחד שהוא שם לי שהוא היה אחרי ניקוי

וגם משופץ

עשיתי את הטיפול אצל איזה מוסך בכרמיאל

אני מקווה השבוע או שבוע הבא להיות אצלו אבל אני מפחד שהוא יגיד לי שעבר הרבה זמן מאז והוא לא אחראי יותר

יש לי אפשרות לעשות אצל המוסכניק שלי ניקוי קרבורטור ב250 ש"ח האם זה מחיר משתלם והאם זה יפתור לי תבעיות באוטו?

איך אני מסדר את המחוג של הסל"ד אם אפשר לפרט כי בתחום הזה אני ממש לא כזה מבין?בד"כ שהוא מתחיל לשחק לו זה קורה אחרי שאני מושך הילוכים עד 4 ,5 אלף סל"ד... והאם יש קשר למערכת דייי רצינית שפועלת ומעמיסה על משהו ?

פורסם

אתחיל מהסוף להתחלה:

אין למשוך את הסלד לתחום ה5 בשום פנים ואופן, זהו לא מכונית מרוץ, אתה תקבל בסוף

טלטל שיפרוץ את הבלוק, ויעוף דרך הרדיאטור ומשם החוצה!

לגבי האחריות לצוק תשכח מזה!

טיפול בקרבורטור עושים במכון קרבורטורים ולא במוסך!

בעייתך קשורה למוח הצוק בקרבורטור, קפוץ ל" מלמד ובנו" בחייפה מכון הקרבורטורים הטוב ביותר באזור

הצפון ,(מעט יקרן אך בצדק) ולא תתאכזב!

בברכה

צביקה

פורסם
אתחיל מהסוף להתחלה:

אין למשוך את הסלד לתחום ה5 בשום פנים ואופן, זהו לא מכונית מרוץ, אתה תקבל בסוף

טלטל שיפרוץ את הבלוק, ויעוף דרך הרדיאטור ומשם החוצה!

לגבי האחריות לצוק תשכח מזה!

טיפול בקרבורטור עושים במכון קרבורטורים ולא במוסך!

בעייתך קשורה למוח הצוק בקרבורטור, קפוץ ל" מלמד ובנו" בחייפה מכון הקרבורטורים הטוב ביותר באזור

הצפון ,(מעט יקרן אך בצדק) ולא תתאכזב!

בברכה

צביקה

מאוד יקרן וממש לא בצדק.

פורסם

השאלה מה אתה עושה בנידון?

ההוא יקרן, השני סנדלר, ואתה רחוק מלשמור על רכבך, ובינתים אתה ממבזבז דלק רב לשווא, וללא שום תועלת, ווסחיבת הרכב על הפנים!

בברכה

צביקה

פורסם

בינתיים האוטו לא הכי חסכוני אבל הוא אוכל 1 ל10 בעיר ו1 ח14-15 בינעירוני

אני כרגע לא רץ לעשות טיפול עד שאני לא יהיה במוסך שעשיתי תהחלפה...

אם הם לא יעשו כלום בנדון אני יעשה את הטיפול אצל המוסכניק שלי..

ובקשר לבעיה עם המד של הסל"ד איך אני מסדר את האם זה בעיה שרק מומחה יכול לתקן ומה העלות של דבר כזה?

תודה מראש לעונים

פורסם
בינתיים האוטו לא הכי חסכוני אבל הוא אוכל 1 ל10 בעיר ו1 ח14-15 בינעירוני!!!

ובקשר לבעיה עם המד של הסל"ד איך אני מסדר את האם זה בעיה שרק מומחה יכול לתקן ומה העלות של דבר כזה?

תודה מראש לעונים

האוטו לא חסכוני???!!

זהו הלנסר הכי חסכוני בארץ לדעתי!!

בקשר לבעייה של הסלד, אם הינו יכולים לסדר בעייה כזאת בשלט רחוק, גם לא היינו גובים ממך כסף!

אך מכיוון שאנחנו לא מסוגלים לאבחן דרך מסך המחשב, ובוודאי לא לטפל בבעייתך, לכן לא ידוע עלותה,

גש לבעל מקצוע לקבל אבחנה, ועלות משוערת!

בברכה

צביקה

פורסם

אם אתה אומר... (שהוא חסכוני) אז סבבה רק אל תשכח שהוא ידני גם...

לאיזה בעל מקצוע אני צריך לפנות בקשר לבעיה כזו חשמלאי מכונאי או משהו אחר אני פשוט לא יודע למה זה קשור באוטו

דבר שני האם בכל זאת אני צריך ניקוי וסידור של הצוק והקרבורטור למרות שהאוטו לא אוכל דלק ממש

ולמה לפעמים אני מריח ריח של דלק כשאני מחוץ לאוטו והוא מותנע?

פורסם

גם לרכב ידני הוא חסכוני מאד!!

לגבי שעון סלד מקפץ ולא יציב פנה לחשמלאי!

בקשר לריח של דלק, חבר את מצלצת המחשב שלך לרכב, וחבר את מד הריח למצלמה, וסדר לי זאת בצאט חי, ואז אוכל לאבחן!

בברכה

צביקה

פורסם

בקשר לריח של דלק, חבר את מצלצת המחשב שלך לרכב, וחבר את מד הריח למצלמה, וסדר לי זאת בצאט חי, ואז אוכל לאבחן!

זה לא היה מצחיק .... סתם

הקיצר אני יקפוץ לחשמלאי בקשר למד סל"ד ובקשר לריח של הדלק אני ישאל כבר את המכונאי שלי ממה נובעת הבעיה אני מקווה שהוא ידע

פורסם

ההוא יקרן, השני סנדלר, ואתה רחוק מלשמור על רכבך, ובינתים אתה ממבזבז דלק רב לשווא, וללא שום תועלת, ווסחיבת הרכב על הפנים!

בברכה

צביקה

אם יורשה לי (ויורשה לי) כבר דובר רבות על כך שלפעמים שווה להשקיע עוד קצת כדי להגיע לבעל מקצוע טוב. רבות נכתב בדפי הפורום על צביקה - אז למה לא לנסוע אליו? אז שילמת 80 שקלים יותר בשביל הדלק... לפחות אתה תדע שאת העבודה עשה לך מקצוען.

איתמר (שאין לו מניות בצביקה קרבורטורים בע"מ).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...