Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחנה רחוק איפה שמותר.

או שתקנה אופנוע.

וגדול הקטע ממבצע סבתא :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הבעיה שלך ושל האחרים אינה הפקחים עצמם (אם כי גם ביניהם יש הבדלים לטוב ולרע) אלא של העיריה שרוצה להגדיל את הכנסותיה ומסמנת את המדרכות בהתאם. מאידך תאר לך שכל המעמיסים ןפורקי הסחורה היו חונים כאוות נפשם, הרחוב שלך היה נסתם מהר מאד ומספר הלקוחות שלך היה פוחת.

ובכלל גם אתה שחונה מול החנות סותם ללקוח פוטנציאלי את החניה - שיטת הכרטיסים נועדה לכאלו שחונים לפרקי זמן קצרים יחסית ולא לכל היום כמוך.

פורסם

בוקר טוב לכולם .

רוני זה לא שהמקום הוא מקום שחל בו איסור לחנות.. אפשרי לחנות כשיש לך תו חנייה וגם אני שם את התו חנייה לפעמים אך הוצאות התו חנייה הם מאוד יקרות למישהו שחונה ככה. וחניונים זה לא הכי אטרקטיבי בשבילי.

ומהאיזזור שאני מגיע לכיוון אין מקומות שאפשר להחנות בהם ולקחת קו אוטובוס לפה. ואם יש עוד כאלה שמכות קטנות, בפח הרכב מציקות להם אז יבין שגם בקטע מסויים אתה רוצה שהרכב יהיה ליד העיניים שלך שתראה מה קורה, כי קרה לא פעם שהחנתי רחוק מהחנות וכשחזרתי היו לא מעט מכות של פתיחת דלתות של משאיות וכו', של רכבים שמחנים אך נאלצים להשתמש ב-" סימפונית הפגושים "

ולכן כשהרכב גם ליד העין שלי יותר קל לי לראות מה קורה בסביבת הרכב.

rolling_stony ישנם מקומות בודדים שהם עוברים רכב רכב.. בדרך כלל הם מדלגים או משהו, המקום היחדי שהם לא מדלגים זה באדום ממש מעבר לחנות, שמה מי שחונה סתם חטוף בראש באמת.. ופה נהגי משאיות ההובלה ממש מסכנים.

ישנם חבילות ממש כבדות שאין היכ לשים את הרכב ובשבוע שעבר השוטר לא היה רחמן ופשוט החטיף למישהו דו"ח והחבילה הייתה צריכה גם ככה איזה 4 אנשים להרים ועדיין הוא קשה, גם האטימות שיש להם זה מציק שהם לא מוכנים להגדיל ראש כשאומרים להם :מעמיד ונוסע, ויש כאלה שבאמת מעמיסים ונוסעים ואפשר לראות זאת עליהם, לבין החרטטנים שחונים ויושבים פה במסעדה לייד או שעושים קצת קניות אלא באמת מגיע להם לחטוף.

בעיית החניה בת"א היא קטסטרופה..חובה לעשות שהו בנדון.

טוב שיהיה לכולם המשך יום נעים היום יום חדש ובתקווה שהכל ילך קשורה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...