Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני עוד אזרח זועם על פקחי החנייה החסרי לב וחיים של עיריית ת"א.

מקום עבודתי נמצא רחוב יפו ת"א פינת כפר גלעדי, רכבי חונה ממש בצמוד לחנות על כחול לבן (כמו כל הרחוב).

מול החנות (על רחוב יפו) יש אדום לבן, ושמה רבים חונים ומקבלים דוחות, אך אלו לא אנשים שחונים ויושבים להסתלבט אלה נהגים שיש להם כמויות גדולות של סחורה להעמיס על הרכב ואין מיקום נגיש אחר.לכן נהגי המשאיות למיניהם, וכן הקונים השונים שפה חוטפים דוחו"ת של 250 ש"ח בכמויות אדירות.

בקטע מסויים ישנה הצדקה כל שהיא שהם חוסמים נתיב אחד מתוך 2 לאותו כיוון(מתוך 3, כביש דו סיטרי), אך זה לא הכי מפריע ישנו מספיק מקום לעבור, ועדיין הפקחים חסרי לב.

בדרך כלל שמגיע פקח חנייה חתת דוחות ברחוב כפר גלעדי שמה הכל זה כחול לבן .. ישר אני קופץ וקורא לבעלי הרכבים שיצאו ויגנו על רכבם.

אני אולי נחשב מניאק בפני הפקחים אך מצד שני בחור טוב שרק רוצה לעזור.

אך כניראה ששאר הרחוב הם מניאקים (מלבד בחרו אחד שחונה תמיד מאחורי)

היום הפקחים עברו כל גבול.

הם כניראה הגיעו מסוף הרחוב כלומר מלווינסקי, כל הרחוב דילגו על המכוניות כמו חבורה של אנשים מגעילים .. רק לי ולעוד רכב מתוך כמעט 50 מכוניו שלאף אחד אין תו חנייה נתנו דוחו"ת.

אני הייתי לייד הרכב ה]קח לא התחיל לכתוב וכמו חולירע מניאק ולא מתבייש מחייך אלי חיוך שדדורש איזה קלאצ'ניקוב לפרצוף.. חיוך של איזה בן *ונה רק רוצה לדפוק.. יושב מול העיניים שלי שאני לייד הרכב וכותב לי את הדו"J.. לי ולעוד רכב מאחורי. ואני מדגיש הוא לא כתב את הדו"ח לפני שהגעתי.

החתיכת לא מתבייש הזה רושם לי דו"ח על סך 100 ש"J והולך. עכשיו לעזזל, אתה פקח ?

תעשה את עבודה שלך כמו שצריך תן לכל הרחוב דו"ח ולא לרכב אחד ?

לא תדפוק כפי בחירתך .. את זה לך לאיזה פרוצה שלם לה ותדפוק המש רוצה.ץ

אבל לא פה.ץ

לצערי כרטיסי חנייה אי אפשר לשים בכל יום כי בסופו של דבר יהיה ממוצע לחודש לש 300 ש"ח רק לכרטיסי חנייה, ואי אפשר כל שעה לצאת ולהחליף כרטיס למה העבודה פה היא רצופה.

בחנייה בתשלום אי אפשר כי בחניות באיזור ישנם תופעות רבות של פריצה לרכבים והכי מעצבן דפיקה אין סופית של המכונית, ככה שאם רצית לחסוך עלות של חנייה ולשם 7-15 ש"ח לחנייה ליום בסופו של דבר אתה יוצא בכנס של 3000 ש"ח על פחחות (או איזה השתתפות עצמית עם הביטוח לגבי פריצה!

אי אפשר ככה, כמה אפשר הם הולכים ומחפשים, וזו לא פעם ראשונה שקורה. אך הפעם המבט על הפנים שלו נראו לי כמו.. עדיף שאני לא יגיד למה נחסוך תגובות תוקפניות .

מסתכל כמו זבל פשוט זבל מחייך אומר :"איזה יופי *יינתי אותך" כאילו אצבע משולשת בפנים, או "תקפוץ לי", הכל ביחד.. והולך !! עד כמה אתם יכולים להיות זבל ?$%??#?%#?%?

ולאחר מכן מתפלאים למה כולם תוקפים אותם בלי סוף צועקים מקללים אותם ואמרים להם שהם מנאייקים :/.

שלכם אזרח מוטרד.. שאם תהיה מפלגה כמו שמדובר פה באחד השרשורים אני אחד מהקולות הבטוחים שלכם.. רק שעניין החנייה הזה יפתר כבר.. עד כמה אפשר לשלם לעיריה ?#?%?

ועוד יותר מעצבן לדעת שבשנה שעברה משהו כמו 31 מליון שק"ל שנכנסו מדוחו"ת לעריית ת"א.. "נעלמו" להם ולא ידוע לאן הלך כל הסכום הזה (נכנס לפני יותר מחצי שנה באחד מאתרי האינטרנט, אני חושב בוואללה )

שמר אם אתה מצליח להרים מפלגה כך בחשבון שיש לך עוד 2 קולות שיתמכו בך עד הסוף העיקר לפתור את ענייני החניה..כי פה לדוגמא נהגי המשאיות חוטפים הרבה ויום יום דוחו"ת של 250 ש"ח בכמויות.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

שמר אם אתה מצליח להרים מפלגה קח בחשבון שיש לך עוד 2 קולות שיתמכו בך עד הסוף

ממשרד הפנים נמסר שגם אם אתה סובל מפיצול אישיות עדיין ניתן להצביע רק פעם אחת בבחירות.

פורסם

מצטער על האי הבנה חח לא זה לא רק אני אלא גם אבא שלי שחוטף הרבה בראש מהפקחים (ולא בעיה לסדר עוד הרבה נהגי משאיות וכו' שיתמכו במפלגה הנ"ל ושחוטפים בראש הרבה באיזור ).

פורסם
ולא בעיה לסדר לך עוד הרבה נהגי משאיות וכו'
תודה ,אבל אני יותר בעניין בחורות ענוגות. נהגי משאיות גסים מדי בשבילי.:roll:
פורסם

שיט, יהיה קשה לספר להם זאת, הם כבר ציפו למשהו .. איי איכזבת אותם שמר :/ ..:-D:twisted:

ועכשיו ברצינות הדבר הזה היה כל כך מעצבן ומגעיל.. הוא כאילו קם בבוקר.. ואומר לעצמו:"את מי אנ אדפוק היום? "

אין זה כל כך מציק הנושא הזה של החנייה.. עיריית ת"א היא אחת העיריות הכי צמאות לדם שיש.

חובה לדעתי שאחד הנושאים הראשיים של מפלגה כמו שהצעת להרים, זה הנושא הזה ואני בטוח שעוד רבים יסכימו איתי, ולא רק בת"א אלא בערים גדולות נוספות, זה פשוט קטסטרופה.

ומה שמציק זה שאין למי להתלונן מה זה הדבר הזה שנותן לרכב אחד ול-20 אחרים שמאחריו לא נותן... !!

ככה שיהיה אפשרי לגייס נהגי משאיות רבים ועוד אזרחים רבים העובדים באיזור ת"א יפו שיסכימו להצביע בשמחה לטובת מפלגה שכזו שתפטור את בעית החנייה והדוחו"ת חנייה שיש בערים הגדולות ברץ (ובעיקר בת"א) .

אוף, דברים מהסוג הזה אלו דברים שהוריסם את המצב רוח :/ .

פורסם

חבל שבטבריה לא גוררים רכבים עם הבעלים שלהם בתוכו כשהם חונים באמצע הכביש בלי להתבלבל.

שמר אני מכיר נהגת משאית ענוגה מאוד.......

פורסם

שמר גם אני איתך אם תחליט לעשות משהוא.מחיר שעת חנייה בחיפה הוא מהגבוהים בארץ!!!!!!2.40 או 2.20,לא זוכר בדיוק.לשעה.לפותח השירשור-שים לב למחיר הזה...כשאמרת 300 לחודש נדלקה לי המנורה האדומה...לא,לא הברקס...

עזבו,היה שבוע קשה.ועוד לא נגמר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הלכנו רק לרגע,... והיא נעלמה!:shock:

קרמבו: עידן, תסתקל על האבנים בין המדכה לכביש,...... איזה צבע הם?:x

עידן: אדומים ולבנים!:-(

קרמבו: גררו אותכם חתיכת שני מטומטמיםםםםם!!!:mm_mad:

אופנוען

פורסם

ענק, מבצע סבתא!!!!

אני גר ממש באזור שפותח השרשור ציין - פלורנטין, ויש לי חבר קיבוצניק שעבר לגור לידי, ולקח לו משהו כמו 8 דו"חות להבין שאסור לחנות ליד שפות מדרכה צבעוניות למיניהן.

אבל ברצינות, עזב רגע הפקחים המנייאקים בצד - יש לחץ אדיר של חניה באזור בשעות היום (בלילה לעומת זאת ממש ריק באזור כפר גלעדי), וכל נושא הפיקוח נועד להקל על לחץ.

יש לי חברים שגרים לידי ועובדים במרכז ת"א, יש מכונית אבל נוסעים באוטובוס. למה? כי הם יודעים שאם הם חונים ליד העבודה (וגם זה לא פשוט) הם מקבלים דו"ח. וככה המצב במרכז העיר נשאר עוד איכשהו שפוי.

נהגי משאיות שחייבים לפרוק סחורה - זה משהו אחר, אין להם דרך אחרת לפרוק סחורה. אבל אנשים שעובדים באזור צריכים לדאוג לסידור יותר יצירתי.

וד"א זה ככה בכל עיר גדולה בעולם.

פורסם
שמר גם אני איתך אם תחליט לעשות משהוא.מחיר שעת חנייה בחיפה הוא מהגבוהים בארץ!!!!!!2.40 או 2.20,לא זוכר בדיוק.לשעה.לפותח השירשור-שים לב למחיר הזה...כשאמרת 300 לחודש נדלקה לי המנורה האדומה...לא,לא הברקס...

עזבו,היה שבוע קשה.ועוד לא נגמר.

חניתי באילת עם איזי פארק...

12 ש"ח לשעה לשלוש שעות = 36ש"ח.

פורסם

rolling_stony אתה צודק בקטע מסוים.. אבל...

ברחוב הזה ספציפי אין כל כך לחץ אני אישית מגיע בסביבות השעה 6 וחצי 7 למקמום ומוצא חניה יפה ועד 7 כל מי שעובד ברחוב הנ"ל (כפר גלעדי .. בחלק שקרוב לדרך יפו) כבר נמצא ככה שכל החניות בעצם תפוסות מה שמציק זה שהפקחים תמיד באים ננותנים דו"ח אחד.. (ומשום מה תמיד לרכב שלי ובמקרה הגרוע לעוד רכב של אחד שעובד חנות ליידנו וחונה תמיד מאחורי וזה).

בדרך כלל הרכב שלי הוא בראשית השורה ממש בצומת הרחובות... ולאחריו לאנד קרוזר של אותו אחד שחוטף גם הרבה.

אבל ג בפעמים שאני חונה יותר לכיוון לווינסקי או באמצע.. משום מה הרכב היחיד שחוטף את הדו"ח משורה של 50 רכבים זה אני. זה מגיע למצב שמעצבן ואשכרה בא לך להתנפל על הפקח ולתת לו איזה בעיטת פנדל ימנית לחיבורים של הפנים :-D רק בגלל החיוך שמציק שלו שהנה הוא דפק עוד מישהו.. ! זה אשכרה לקחו אנשים חסרי מקצוע ואמרו להם :"יש לנו מקצוע טוב בשבילכם, בואו תהיו מהמניאקים של המדינה, הזבל שלנו , אבל הגוף שמכניס כסף בכמוויות לערייה הצמאה "וחסרת" תקציב שלנו. !!!"

גועל נפש, חובה לעשות משהו בנידון !

פורסם

תשמע, סביר להניח שפקחי חניה זה לא מלח הארץ, ואין יותר מדי דרישות במבחני הקבלה.

אני רק יכול להגיד שהפקחים שאני רואה ברחוב שלי (בן עטר) עוברים בצורה יסודית מכונית מכונית, ורושמים דו"חות לכל מי שהם אמורים.

כאשר רק עברתי, סופ"ש הרכב עמד על כחול לבן, ביום ראשון - היום בו הלכתי להוציא תו חניה, יצאתי מהבית ב 9 ורבע בבוקר, וכבר היה לי דו"ח על השמשה מ 9:06 (!!)

פורסם

תן לי להבין. אתה חונה במקום אסור, חוטף דו"חות פעם אחרי פעם, ועדיין ממשיך לחנות שם? מה יעזור לך להתבכיין בפורום מכוניות? תמצא את קו האוטובוס הקרוב ביותר לעבודה, תחנה את האוטו בתחילתו, ותחסוך מאות ואלפי שקלים בשנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תפסיק לקטר ותתחיל להילחם ....

כך מצלמה וצלם ... לך למשפט אחרי משפט ( הפקח צריך להעיד ) ... ותטריד אותם בחזרה ...

תגיש נגד הפקח תביעה על הטרדה ... ( לפקח עצמו לא לעיריה )

תלחם בהם בכלים שלהם ... ובסוף יעזבו אותך בשקט. ( או שתתן להם בקשיש )

• תוכן חדש...