Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קבורה ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשפץ רכב קבורה זה נחמד,

זה נשמע פרויקט מלא חיים, אפשר לצבוע אותו בצבע חי

הוא יכול לשמש להובלת מתים, יש לי הרגשה, שאנשים ימותו על זה...

NSU Club Israel

פורסם

את האמת - אחת מהסטיות שלי, אם אפשר ליקרוא לזה ככה, זה שיהיה לי שבי פרנקלין משנות ה-60, שהיה פעם אמבולנס/רכב של חברה-קדישא, ושיהיה שחור...:vamp::evilbat: אולי פעם אגשים את זה! יש עוד כמה, שמסתובבות... לו זה היה אחד כזה, הייתי מנסה "ליקפוץ עליו", אבל הדגם הזה לא ממש מעניין אותי! אבל עדיין, חביב, ונראה במצב לא רע לגילו.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ואוו, תוכל לקחת בחורות נקרופיליות לדייט בבית הקברות, ממש קלאסי.

את האמת - אחת מהסטיות שלי, אם אפשר ליקרוא לזה ככה, זה שיהיה לי שבי פרנקלין משנות ה-60, שהיה פעם אמבולנס/רכב של חברה-קדישא, ושיהיה שחור...:vamp::evilbat: אולי פעם אגשים את זה! יש עוד כמה, שמסתובבות... לו זה היה אחד כזה, הייתי מנסה "ליקפוץ עליו", אבל הדגם הזה לא ממש מעניין אותי! אבל עדיין, חביב, ונראה במצב לא רע לגילו.

NSU Club Israel

פורסם
ואוו, תוכל לקחת בחורות נקרופיליות לדייט בבית הקברות, ממש קלאסי.

כן, הא! :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הן לא חייבות להיות נקרופיליות. רק הוא. הדרישות מהן הרבה יותר פשוטות...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
פעם היה לי תמונה של פסיכי שלקח איזה רכב קבורה אמרקאי ועזה ממנו hotrod מטורף

אתם רואים - אני לא לבד! (ועכשיו- לחזור על המשפט: אני נורמלי, אני נורמלי, אני נורמלי.....:loco::silly::loco::silly::loco::silly::nono::drinking: )

חג שמח לכולם!:-)

פורסם

אחי אין כמו להיות משו נגימר ב פיל...

נקרופיל

פדופיל

גרופיל...

הכל פיל...

כמו שרן אמר... אני בסדר זה העולם שדפוק

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אחי אין כמו להיות משו נגימר ב פיל...

נקרופיל

פדופיל

גרופיל...

הכל פיל...

כמו שרן אמר... אני בסדר זה העולם שדפוק

גם טפיל נגמר בפיל

:twisted::twisted::twisted::twisted:

haters will hate

פורסם
כן , גם יש להם מדבקה " בדרך לעוד לקוח מרוצה"
עזוב אין ברכב הזה כלום ,סתם נבלה......

אם הרכב הזה היה שלי הייתי קורה לו קספר....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...