Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחאה צריכה להיות מיסודה הגיונית.

מחאה צריכה להיות עקב משהו שמפריע, ובצורה הגיונית.

המצב היום - מחירי הדלק לא תואמים את הכלכלה שלנו - המשכורות מסריחות, הדלק בשמיים, ביטוחים וכו', מיסים, ומה לא.

למה לעזאזל שאני אביע מחאה על משהו בכך שאני אהיה עוד יותר פראייר ואשלם עוד יותר כסף!?

למה לעזאזל שאני יכול לשרוף דלק בערך של כ-30-40 שקל ליום הלוך חזור לעבודה, שאני אשלם כ-80 שקל תחבורה ציבורית הלוך חזור לעבודה!? למה מי מת?!

לא לכולם זה מתאים לנסוע בתחבורה ציבורית. ממש לא. המחאה הכי טובה במקרה כזה היא הפגנה, חיסכון בנסיעות וכו', אבל להשבית את הרכב - ממש לא. אני עדיין מעדיף לשללם 10 שקלים לליטר מאשר להיות משוגע לנסוע בתחבורה ציבורית בתנאים מחורבנים, מחירים מופקעים,(מוזיקה?) וכו'...

אז מי הפראייר כאן?

פורסם
זאת מחאה לא ריאלית בכלל....

לצערי - במצבי היום יותר משתלם לי לנסוע ברכב ולשלם 8 שקלים לליטר מאשר לנסוע בתחבורה ציבורית.... :(

אם היית יודע באיזה חור אני גר אז לא היית מדבר.

בכל אופן מי שליגלג על החרם -אז שישב בצד לי יש מילה ואני יעמוד בה.

פורסם
זאת מחאה לא ריאלית בכלל....

לצערי - במצבי היום יותר משתלם לי לנסוע ברכב ולשלם 8 שקלים לליטר מאשר לנסוע בתחבורה ציבורית.... :(

עדיף להפסיד קצת שבוע אחד ולהרוויח כל השנה!

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

הצטרפתי

החל משבוע הבא, תחבורה ציבורית

כדאי גם להפיץ ברשימות הICQ

מקווה שיעזור

בהצלחה במאבק...:mm_wink:

SENA לשעבר

פורסם

אני לא אתדלק כל השבוע הבא.

אבל יוגב, עם כל הכבוד למה שאתה מנסה לארגן,לא ניראה לי שזה יעבוד.

כי להרים חרם שאנשי השמנת שם למעלה ירגישו, צריך הרבה יותר מהודעות בפורום, צריך לארגן מטה מאבק, לחלק פליירים, לחסום תחנות בשביל לקבל תשומת לב מהתקשורת וכד'.

פורסם

באמת צריכים לשלוח לאנשים באיי סי קיו, מסנג'ר וכו'...זה עוזר, כמו כן, רשימות תפוצה באימייל...

אם לא נתארגן השבוע הזה, אז נתארגן שבוע הבא, אנחנו נסחוף איתנו כל יום יותר ויותר אנשים, אבל חבר'ה, אם הייתם קוראים מה שרשמתי בנושא שכיוונתי אותכם אליו הייתם מבינים שזה לא להשבית את האוטו !

מתדלקים פול כולם ביחד, ואז אף אחד לא נכנס לתחנות שבוע ! כמובן גם להשתדל לנסוע קצת פחות...

זה הרבה יותר קל מלהשבית אוטו, ואז גם כן להתחיל לשחק איתם: לתדלק סכומים קטנים, פעם ב...וכו'...

פורסם

מחירי הנפט בעולם עולים - אני מציע הפגנה מול השגרירות הסעודית.

מלבד זאת, אני מצטרף ומתחייב בזאת לא לתדלק בארץ לא בשבוע אלא בשבועיים הקרובים.

פורסם
אני לא אתדלק כל השבוע הבא.

אבל יוגב, עם כל הכבוד למה שאתה מנסה לארגן,לא ניראה לי שזה יעבוד.

כי להרים חרם שאנשי השמנת שם למעלה ירגישו, צריך הרבה יותר מהודעות בפורום, צריך לארגן מטה מאבק, לחלק פליירים, לחסום תחנות בשביל לקבל תשומת לב מהתקשורת וכד'.

תודה איגור

אבל אני תמיד מרגיש שאני חייב לעשות משהו בחיים שלי לא משנה מה חושבים..והנה אני עושה.

יוגב

פורסם

לפי דעתי צריך להתחיל את זה רק בעוד כמה שבועות.. כדי שכל המדינה תישמע על זה... אם יתחילו מחר ניראה לי שיהיו רק איזה 15 איש שייסמו את זה אבל אם זה יהיה עוד איזה שבוע שבועיים יהיה מספיק זמן להעביר את זה להרבה מאוד אנשים במיילים בהודעות ובכל אמצעי המוני {אולי אפילו לתיקשורת... זה דבר שכואב לכולם וכבר הגיעו דברים כאלה לתיקשורת לא פעם..}

ואגב... ניראה לכם שהתחבורה הציבורית מסוגלת לעמוד בלחץ?

במצב הנוחכי לא... אבל... אם לא יהיו הרבה מכוניות על הכביש ולא יהיו הרבה פקקים אז תהיה תחלופה מהירה יותר של אוטובוסים, ואז היא תעמוד בזה לא?

אה ו... מישהו יודע ממה מורכב מחיר הדלק?

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

ממש כמו ההיתערבות בסיינפלד, נראה מי ישבר ראשון..

ובכל מקרה, שום חרם או הפגנה לא יעזרו לתקן את מה שהוריקן שפוגע בארצות הברית ומשבש את ייצור הנפט עשה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...