Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Coupe 20v turbo VS Ferrari 355

Casper_2001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מסכים שהפרארי לוקחת את הפיאט בישורת ובסיבובים בכל מצב שהוא?

אז איך זה בדיוק שהפיאט מדביקה אותו?

ורואים (גם שומעים) שהוא לא לוחץ עד הסוף...אז איך תסביר את זה?

הוא מפחד ללחוץ, ואני לא מאשים אותו, אולי זו הפעם הראשונה שלו במסלול.

גם אני לא הייתי לוחץ עד הסוף, קודם לומד את המסלול.

פורסם

מה המצב שתיל, למה הגישה הזו?

לא צריך להיות נהג ברמה של שומאכר בשביל לראות שהבחור בפרארי מפספס את כל האייפקסים (כמו כמעט כל שאר המכוניות) ושהם בקושי זזים ובולמים הרבה יותר מוקדם.

פרארי 355 היא רכב מהיר, מהיר מאוד.. תחת הידיים הנכונות ניתן להוציא ממנו הקפות מסמרות שיער שעם כל הכבוד לבחורצ'יק שנוהג בקופה אין לו שום סיכוי לרדוף אחרי נהג טוב בפרארי.

קח קישור לוידאו של נהג מעולה שאני אישית מכיר, בחור בשם Doug Hayashi שזכה בסדרת המירוצים ה-Open Track Challenge של שנת 2004 ובמקרה יש לו פרארי 355 GTS (טארגה), כאן הוא רודף אחרי F40 ו-F50 GT1 מסביב לקליפורניה ספידוויי.

הסרטון כאן, רד לתחתית העמוד ובחר בלינק לסרטון עם ה-F40 וה-F50 (מומלץ להגביר את הרמקולים ל-F50 יש סאונד מדהים).

טיפונת רקע - ה-F50 GT1 היא גרסת מירוצים נדירה של ה-F50 שיוצרה בשלוש יחידות בלבד ולכן הבעלים קצת מרחם עליה איפה שהמסלול האובלי מתחבר עם המסלול השטוח כדי לא לשבור את הספליטר מקדימה שכנראה עולה יותר ממה שבא לו להוציא (ואני מצליח להבין את זה).. הוא עדיין מהיר מאוד.

מוטי.

פורסם

אחד הנתונים של הF40 שמה מעניין אותי (כמובן חוץ מה750 כוח סוס) והוא: Carbon Fiber chassis.

אני מבין את הצורך במשקל קל, אבלבמבקרה של תאונה?

פורסם

מה במקרה של תאונה? סיבי פחם הם קלים משמעותית מפלדה (חמישית מהמשקל של פלדה, לרוב) וחזקים ממנה פי כמה (פי עשר ויותר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכל בסדר מוטי מה איתך ?

תראה ,גם אם זה נכון לגביי הנהג בפרארי אנשים לא עלו על מסלול כזה מימיהם שלא לדבר על נהיגה במדהימה שכזו. (בלי כל קשר אלייך מוטי )

ד"א מוטי הסרטון שהבאת ממש יפה וצדקת הצלילים באמת מדהימים , סימפוניה איטלקית כפי שהיא צריכה להיות :) .

מקלארן- אתה בעצמך אמרת אולי סאת הפעם הראשונה שלו במסלול , אתה לא יודע איך היית מתנהג במסלול כזה (כי אני משער שאף פעם לא נהגת בכזה) אז אתה רובע שהוא מפחד מהצל של עצמו , זה קצת יומרני לומר לא? ואל תיקח את זה אישי .

יום טוב לכם מוטי ומקלארן

אסף.

GTA זה הכי אחי .

פורסם
הכל בסדר מוטי מה איתך ?

תראה ,גם אם זה נכון לגביי הנהג בפרארי אנשים לא עלו על מסלול כזה מימיהם שלא לדבר על נהיגה במדהימה שכזו. (בלי כל קשר אלייך מוטי )

ד"א מוטי הסרטון שהבאת ממש יפה וצדקת הצלילים באמת מדהימים , סימפוניה איטלקית כפי שהיא צריכה להיות :) .

מקלארן- אתה בעצמך אמרת אולי סאת הפעם הראשונה שלו במסלול , אתה לא יודע איך היית מתנהג במסלול כזה (כי אני משער שאף פעם לא נהגת בכזה) אז אתה רובע שהוא מפחד מהצל של עצמו , זה קצת יומרני לומר לא? ואל תיקח את זה אישי .

יום טוב לכם מוטי ומקלארן

אסף.

היי אסף.

נכון מאוד שהוא אולי פעם ראשונה על המסלול, וזה למה צריך סיבוב היכרות.

אומנם אני מודע שלא הייתי באף מסלול, ולא התחרתי עם אף אחד.

אבל, ומוטי תקן אותי אם אני טועה, סיבוב היכרות פירושו נסיעה בקווים הנכונים לנסיעה בקצב

פחות מהיר, ועל ידי כך ללמוד את המהירויות ואת הקווים הנכונים, וזה בכדי להגיע אל התוצאה הכי טובה.

מה שנהג הפרארי עשה זה נהיגת סטלבט, ונהג בכל מיני קווים שונים ומשונים!

תסתכל בקישור של מוטי איך צריך לנהוג בקווים נכונים.

אם אני הייתי הנהג הייתי בהתחלה נוסע יותר לאט אבל עובד על הקווים, ולא סתם לנהוג.

יום טוב :).

• תוכן חדש...