Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה עשו את הסקר הזה לעזזל?

3 תחנות שונות ליד הבית שלי, כולם עם אותם המחירים בדיוק!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במקום לבכות על מה הכי יקר, איפה השירות הגרוע יותר, ואיפה האיכות הירודה.

תמצאו תחנה קבועה, עם מחיר מתאים, איכות מתאימה, ושירות איכותי (עצמי ;) ).

תסבלו הרבה פחות.

משכנתא זה קל

פורסם

כל הכבוד למשרד התחבורה!

מה יש לבדוק במחירי הדלק? כולם יודעים את המחיר (יקר בפז, יקר בדלק, יקר בסונול ויקר גם בכל שאר התחנות).

אולי במקום זה ישלחו את הפקחים האמיצים שלהם לבדוק את איכות הדלק ולסגור תחנות מוהלות? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השרות בפז הוא השרות הכי איכותי שיש, ולא בגלל שאני עובד שם, אלא כי יש מונולוג מלאן שלם שאין בשאר תחנות, כמו כן שרות מצויין ואמין, מדים מלאים בהתאם, הכל מנוהל כמו בצבא, ממש מקפידים על הכל, גילוח, זמנים, ניקיון, מכירות, ויש ביקורות הרבה ככה שפז היא אולי הכי יקרה, אבל על איכות עדיף לשלם יותר, כי הדלק בפז הכי נקי לדעתי, ותמיד אני מתחבר עם לקוחות שמעדיפים לא לקבל הנחה של 12 אגורות אבל לקבל שרות ויחס אמיתי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מצדאחד המחיר בתחנות "הקטנות" זול, אך מצד שני קיים סיכון כי הדלק מהול.

כמו שנאמר כבר:מצאו תחנה קרובה אליכם, רצוי עם תדלוק עצמי ותדלקו רק שם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
השרות בפז הוא השרות הכי איכותי שיש, ולא בגלל שאני עובד שם, אלא כי יש מונולוג מלאן שלם שאין בשאר תחנות, כמו כן שרות מצויין ואמין, מדים מלאים בהתאם, הכל מנוהל כמו בצבא, ממש מקפידים על הכל, גילוח, זמנים, ניקיון, מכירות, ויש ביקורות הרבה ככה שפז היא אולי הכי יקרה, אבל על איכות עדיף לשלם יותר, כי הדלק בפז הכי נקי לדעתי, ותמיד אני מתחבר עם לקוחות שמעדיפים לא לקבל הנחה של 12 אגורות אבל לקבל שרות ויחס אמיתי.

לא נכון, גם בדלק יש להם שירות דומה, השאלה באיזה תחנה ומי מנהל אותה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בדיוק, שירות יכול להשתנות מתחנה לתחנה וזה לא משנה האם זו חברת פז, סונול דור או כל חברה אחרת, הכל תלוי בניהול התחנה, אם התחנה מנוהלת בצורה יעילה, לקוחות יחזרו לתדלק באותה התחנה ולקבל את השירות לו הם מצפים מאשר ללכת לתחנה לא מוכרת "ולהסתכן".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...