Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מי פינצ'ר את ה-4x4 שלי?"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונדסון, אולי אתה במיני קטנה, והיא בג'יפ גדול, אבל כששניכם יוצאים מהאוטו (כדי לצעוק עליה וכדי שהיא תענה לך) אתה הוא הג'יפ....

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לבחור עם הסובארו - באתי לגנות את דרך הפעולה , אני בהחלט מסכים להעיף אותם משם.

ומה לעשות , בדמוקרטיה זו הדרך לעשות דברים.

DAMN , במקרה של קונדסון , אולי היא הג'יפ :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זאת בטח זרועה של המליציה המיליטנטית לשחרור גמדי הגינה. תאמינו או לא, זאת לא המצאה שלי...

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את הרכבי שטח האלה, שפותחים עלי את הדלת ומשאירים לי שריטות ומעיכות.

הייתי רוצה לעשות הרבה מעבר ללהוריד להם את האוויר.

רכבי שטח זה מגפה כלל עולמית שצריך להכריז עליה מלחמה בדיוק כמו על הדמוקרטיה ועל הטרור העולמי.

פורסם
קונדסון, אולי אתה במיני קטנה, והיא בג'יפ גדול, אבל כששניכם יוצאים מהאוטו (כדי לצעוק עליה וכדי שהיא תענה לך) אתה הוא הג'יפ....
היי, אני לא כזה גדול!!!!!!!!!!!!!

ואגב, היא הייתה בהמה וולגרית מטומטמת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...