Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי 92 לא יובאה הסקורפיו לארץ יותר למרות שהיצור נמשך עד 94, והדגם שיצא ב95 וזכה אף הוא בתואר מכונית השנה לא יובא בכלל.

בתמונה הסקורפיו שלי. היא למכירה אם מישהו מעוניין...

למיטב זכרוני, הסקורפיו המאוחר יותר, ז"א זה שיצא בשנת '95, היה ראוי רק לתואר "המכונית המכוערת ביותר בהסטוריה". הוא היה כל כך מכוער שהיה אפשר רק להעריץ את האומץ של פורד, שהוציאו אותו לשוק.

ד"א, מה בעצם החליף אותו? הרי המונדיאו בעצם החליף את הסיירה והפוקוס את האסקורט.

למי שלא יודע במה מדובר:

scorpio03.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תגובות 344
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא החליף אותה כלום.

פורד הגיעו למסקנה שאין להם הרבה סיכוי להצליח בשוק בו שולטות ב.מ.וו,מרצדס ואודי,והסקורפיו פשוט נעלמה מהשוק.

האמת שגם לפורד היא לא ממש חסרה,המכירות שלהם מצויינות גם כך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לאוהבי הסובארו: סובארו קופה-פשע 78-79 4 פנסים מקדימה ברח' הנביאים 29 ת"א.

ברח' יהודה מרגוזה ביפו: מוריס מסחרית, מזכירה בצורה את הדה-שבו המסחרית.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

נצפתה פורד אנגליה אדומה, כנראה מסביבות שנת 66-67, מספרי אספנות, במצב סביר, אבל נראה שהיא עומדת מספר חודשים. יתכן שהיא פורסמה כאן בעבר, אבל בכתובת אחרת.

מיקום: מגרש החניה שמאחורי בית החייל שבת"א (מאחורי הבנין שברח' פנקס 60).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

עומדת במערב ראשון טלבוט סימקה 1100 יד ראשונה למכירה, מתחילת שנות ה-80.

אני רואה אותה כל יום, והרכב נראה טוב. ה"פ לעוד פרטים, כולל המספר של המוכר.

No worries 8)

פורסם
לא החליף אותה כלום.

פורד הגיעו למסקנה שאין להם הרבה סיכוי להצליח בשוק בו שולטות ב.מ.וו,מרצדס ואודי,והסקורפיו פשוט נעלמה מהשוק.

האמת שגם לפורד היא לא ממש חסרה,המכירות שלהם מצויינות גם כך.

זה לא נכון. דווקא החליפו אותה מספר מכוניות.

לא אחת.

למשל וולוו S80, מאזדה קסדוס, יגואר S-Type, דגמים זולים של אסטון מרטין ועוד. (למי שלא הבין, כולם מותגים בשליטת פורד :-) ).

פורסם
לאוהבי הסובארו: סובארו קופה-פשע 78-79 4 פנסים מקדימה ברח' הנביאים 29 ת"א.

אם זה הרכב שמתחת לבנין אז הוא רוצה בתמורה לסובארו שישפצו לו את המרצדס...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

פורד טרנזיט קראוון שנת 80 ברחוב הרכבת פינת רחוב השרון 14, לא זזה כבר חודשיים (כנראה הרבה יותר לפי מדבקות הטסט האחרונה).

tarcento2002-10a.jpg

בול אותה צבע, ניראה לי שזה הדגם עם הפנסים הקדמיים העגולים .

VW BUS משנות ה70 בצבע חצי אדום חצי לבן ברחוב הירקון מול מלון הילטון, וברחוב בראלי בשיכון ל' בתל אביב VW BUS נטושה משמשת כמחסן.

פורסם
הסתובבתי קצת באיזור במטרה לאתר את מכסה המנוע המדובר כי חשבתי שאם יש מכסה מנוע אז אולי יש גם עוד כמה פריטים של 204 מסביב...אז אחרי שוטטות ארוכה וכבר רגע לפני שעמדתי להתיאש מצאתי לבסוף את המקום. זה באמת היה כמו למצוא מחט בערימת שחט (לחשוב שנסעתי לחולות געש שמשתרעים על פני כמה קליומטרים טובים במטרה לאתר מכסה מנוע זרוק...), אבל בסוף מצאתי!!

ואכן היו שאריות 204 ליד המכסה, אבל במצב כל כך סופני שאין סיכוי אפילו לזהות שזה אי פעם היה פז'ו...אולי אפילו אין סיכוי לגלות שזה היה אי פעם כלי רכב...

אז עכשיו יש לי סמל קדמי ל-204 המורכב מה-204 עצמו והמעוין עם סמלון פז'ו שבא מעליו (המעוין הזה מופיע רק במכסי מנוע ב-204 ולא ב-304 למיטב ידיעתי), ואשמח לתת אותו לכל דורש שיוכיח בעלות על 204 עם חוסר בסמלון קדמי. אגב, אני נסיתי במשך מספר חודשים להשיג סמל דומה ל-304 עד שלבסוף מצאתי אחד כזה בצרפת, ככה שאני יודע להעריך סמל כזה.

ועוד הערה חשובה: בסמוך למכסה המנוע הזה שנמצא בחולות שבין געש לנוף ים יש לפחות 2 סוסיתות מפורקות במצב סופני ביותר (אולי אפילו יותר מ-2, זה ממש נראה כמו בית מטבחיים של סוסיתות). אין מה לחפש שם מבחינת חלקי בודי אבל בהחלט מסתובבים שם על האדמה הרבה מאד חלקים שונים ומשונים שהיו פעם בקרביים של הסוסיתות האלה וכל מיני חלקים חיצוניים שעשויים לעזור למי שמשפץ. אני זיהיתי שם משהו שנראה כמו משאבת ברקס, ידיות שונות, מנגנון חלון, כמה דלתות במצב שאולי אולי אפשר לשקם, מוט הילוכים ועוד כל מיני חלקים.

כמו שאמרת "מחט בערימת שחט " כל הכבוד,חוש טוב יש לך!!!!!!!!

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
סובארו שנת 79 אוטומטית למכירה בפ"ת ר"ח נחלת צבי...0544580331

התקשרתי לבעלת הרכב והיא אינה מעוניינת למכור את הרכב.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
פורד טרנזיט קראוון שנת 80 ברחוב הרכבת פינת רחוב השרון 14, לא זזה כבר חודשיים (כנראה הרבה יותר לפי מדבקות הטסט האחרונה).

tarcento2002-10a.jpg

בול אותה צבע, ניראה לי שזה הדגם עם הפנסים הקדמיים העגולים .

VW BUS משנות ה70 בצבע חצי אדום חצי לבן ברחוב הירקון מול מלון הילטון, וברחוב בראלי בשיכון ל' בתל אביב VW BUS נטושה משמשת כמחסן.

עד כמה שזכור לי (אני עובר באיZור די הרבה) יש על הטרנZיט שלט למכירה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מר אלדרון-קלדרון,

למה אתה שם Z בכתיבה שלך???

תהיה ישראלי נורמלי, שים ז ...

עד כמה שזכור לי (אני עובר באיZור די הרבה) יש על הטרנZיט שלט למכירה

NSU Club Israel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...