Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על אלפא 90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני די חדש כאן ואני צריך את עזרתכם.

אני מעוניין ברכישת אלפא 90 מנוע 1.8, הנעה כפולה.

האוטו במצב די טוב, זאת אומרת הכל שלם כל הפלסטיקים שלמים, אין נזילות או בעיות מיוחדות. פשוט אני רוצה לדעת למה האוטו די נדיר?

אני רוצה שתעזרו לי במציאת פרטים כמו אמינות, צריכת דלק, חלקים....

תודה מראש!

פורסם

מה זאת אומרת למה הוא נדיר ? הוא נדיר כי לא נמכרו הרבה בארץ, כי במחיר שהוא עלה היו אלטרנטיבות טובות ומהנות יותר, למשל לנצ'יות למיניהן או BMW.

כדי להחזיק אחת כיום בארץ צריך להיות באמת משוגע על האוטו, חלקים קשה להשיג (גם בחו"ל לא קל) ואני אישית לא מוצא בה משהו שאין בתמא טורבו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איזה הנעה כפולה!?

אתה מיתכוון לאלפא 90,או לאלפא 33 סטיישן 4X4 משנת 90?

לאלפא 90,שהיתה למעשה מתיחת פנים של האלפטא הוותיקה יש הנעה אחורית ומנוע 1.8 וותיק בעל זוג מאיידים כפולים ו 122 כ"ס.

נימכרו ממנה מיספרים מועטים,גם באירופה,ודי מהר היא נעלמה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ל- 90 ול- 75 יש הנעה אחורית , אלה האלפות האחרונות שהשתמשו בהנעה אחורית

ה-90 די נדירה בארץ , לעומתה ה-75 יותר קלה להשגה , ודגם ה-2 ליטר מספק ביצועים מצוינים :twisted:

או כמו שחבר שלי תיאר את הלחיצה על הגז ב-75 במילים שלו : "תחושת יניקה - כאילו יש מערבולת אוויר מקדימה ששואבת אותך"

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

שלום שוב !

תודה לכולם על התגובות אבל אני בטוח במילים שלי היא הנעה כפולה ויש כפתור שבורר בין 2*4 ו4*4

אני נהגתי על האוטו והוא מצוין אני חובב דיי גדול של החברה והמכיר שמציעים לי את האוטו הוא 3K ניראה לי שווה לנסות שלקם למצב מושלם ולהנות לא?

• תוכן חדש...