Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להתקין מנורת פנים יותר חזקה ממה שיש עכשיו (קטנה ועלובה)

הוצאתי את כל החלק של המנורה החוצה ויש לי 3 חוטי חשמל 2 ירוקים ואחד לבן (הלבן אני מאמין מתחבר למינוס של פתיחת הדלת,כדי שעם פתיחת הדלת יידלק האור)

החוטים מסומנים ב1\2\3 כאשר מספר 3 הוא החוט הלבן,מישהו אולי יודע איזה משני החוטים הירוקים הוא הפלוס או איך ניתן לבדוק את זה כי אני רוצה להתחיל בזה דבר ראשון היום בבוקר...

תודה מראש לעונים.

נ.ב בדקתי אפילו בספר הרכב ואין כלום,רק הסבר איך להדליק את המנורה :s

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אכן בדיקה עם נורית ביקורת תעשה את העבודה, אפשר גם וולטמטר ואפשר גם להסתכל איך נכנסים החוטים למנורה - לדעתי הלבן זה הפלוס ואחד הירוקים הוא מינוס קבוע, יכול להיות מתקבל מהגג והירוק השני הוא מינוס ממותג ע"י הכפתורים בדלתות. אבל תבדוק!

יום טוב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שמע לא יודע איך זה עובד אצלך ,אבל זה בטח 2 אופציות לסגירת מעגל,אחד באמצעות לחצן בתא הנהג ואחד ע"י הדלת.

תנסה ,לא נראה לי שתצליח להרוס משהו.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אוקיי תודה כולם...

(הייתי אומר "אחזור עם תוצאות בקרוב" אבל זה ישמע יותר טיפשי מהשרשור)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...