Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוד לחץ עובר טסט ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תצא מנקודת הנחה שזה לא עובר טסט. לא משנה אם מציגים חשבונית קנייה או אישור ייבוא.

אני יודע שהפסיקו לעשות בעיות אם הדוד לא רועש מדי ויש עליו אישור ייבוא. אני יודע שהדודים של סברינג נמכרים עם אישור כזה. יש לזכור שזה רק אישור ייבוא, אף אחד לא אישר להתקין אותו על הרכב שלך, אישרו רק לייבא.

שורה תחתונה, זה תלוי במצב הרוח של הטסטר.

פורסם

בזמנו, כשהיה לי אגזוז פתוח על האופנוע (אופנוע ששימש לטיולים בשטח, והגיע אל השטח על נגרר) , ממש לפני הכניסה למכון הטסטים הייתי מרכיב שייבה גדולה, עם פתח קטן, על היציאה של האגזוז, בעזרת שני ניטים שחוברו אל הדוד. האופנוע היה עובר ללחישות והעסק עבר טסט כמו שעון.

זה לא היה משהו שניתן לנסוע איתו, והאופנוע לא עבר 2000 סל"ד, אפילו בניוטרל. מיד לאחר היציאה מהמכון הייתי מסיר את זה.

ובלי קשר, קצת הטפה: בדיעבד, זו היתה טעות גדולה, גם מבחינת הנוחות האישית וגם מהבחינה האנטי-סוציאלית. בתור אבא לשתי ילדות קטנות, היו כבר כמה פעמים ששקלתי להוציא קנה מהחלון לכיוון המיפגע שעבר ברחוב. כמה בן-ז*** אפשר להיות כדי לפתוח מצערת ב02:00 לאורך רחוב הרוא"ה ברמת-גן ולהעיר ככה כמה אלפי בני-אדם ? ואם אתה בן-אדם ולא תפתח מצערת כשלא מתאים, אז זה שיקנה ממך את הרכב יעשה את זה.

תעשה טובה לכולנו, אגזוז פתוח זה למסלול או לשטח, לא לכביש הציבורי. רד מזה.

פורסם

שמע אחי **** אם הוא אחיך ,למה לבזבז אנרגיה בפורום ? דבר איתו בארוחת הערב*****יש לי אגזוז ITC אבל לא כזה .קיבלתי איתו תו תקן ישראלי ואישור ממשרד התחבורה ותעודה מהמשתיק . עברתי איתו טסט בקלות הבוחן בכלל לא ביקש אישורים כיוון שזהו דוד ספורטיבי ולא דוד שאם אתה מתקרב לשכונה זה מודיע לכל האנשים .לדעתי אחלה אגזוז עושה רעש חמוד מאוד ולא מחריש אוזניים אני מציע לך לברר אצל המוכר אם יש לו את כל האישורים אז זה שווה קניה . כמובן שתבדוק את מצב הדוד.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...