Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אני יודע שהמערכת PIONEER שלי (הרדיו דיסק) הוא 4 ערוצים. יש לי בו מאחור 2 יציאות RCA... אם אני מחבר מה-2 יציאות האלה, ל-2 כניסות שבמגבר. נותרות לי במגבר 2 כניסות שלא בשימוש. מה קורה פה??

אני מנסה ושובר את הראש ולא מבין :\

מצטער אם השאלה הזו טיפשית...

אשמח לעזרה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שקורה זה שאת שתיי היציאות שמגיעות מהפנל מפצלים על ידי מפצלים ואז כל יציאה ניהיה שתיי יצאות

כלומר ארבע יציאות! ואז כל הכניסות נמצאות בשימוש

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

בדיוק כמו שמזדה אמר, לך לחנות ותבקש שני מפצלי RCA.

אחרכך תחבר אותם לRCA שלך מהצד של המגבר, וכך תקבל 4 ערוצים.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

לרוב מגברים אין, אבל מי יודע.

תבדוק.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם
מה שקורה זה שאת שתיי היציאות שמגיעות מהפנל מפצלים על ידי מפצלים ואז כל יציאה ניהיה שתיי יצאות

כלומר ארבע יציאות! ואז כל הכניסות נמצאות בשימוש

אבל אז נהיה לי 2 יציאות שכל אחת מונו, לא?

כלומר שאת ה-LEFT ישמעו ב-REAR ואת ה-RIGHT ישמעו ב-FRONT. לא ?!

או שכל יציאת RCA שיש לי מאחור, ברדיו-דיסק, היא בעצם יציאת סטריאו.

ואז בכלל לא מובן לי למה הערכת חיווט מגיעה תמיד כבל RCA בעל 2 מונו...

ואם אני מפצל את היציאות מאחור, אני אצטרך לרכוש עוד כבל RCA מונו, כמו שהיה לי בערכת חיווט, לא?

אם זה אכן כך, אז הכפתור שעליו דיברתם, ממש שימושי, וחוסך קניה של עוד כבל RCA ו-2 מפצלים, לא?

פורסם

היציאה מהפנל תמיד סטריאו!

מה שמגיע למגבר זה שני חוטי RCA. (שמאל וימין)

אתה מפצל שמאל וימין אז אתה תקבל פעמים שמאל ופעמים ימין.

זוג ארוצים לFRONT וזוג השני לREAR.

יש עוד שאלות? בברכה.

פורסם

אז אם היציאות מהפנל תמיד סטריאו, למה לא נותנים כבל RCA שהוא מיציאת סטריאו אחת, ל-2 כניסות מונו למגבר? ככה לא צריך לקנות מפצל בשביל הפנל... אני לא מבין את זה.

ויותר מכך, אני לא מבין מה היה קורה אם הייתי מחבר את הכבל RCA שלי, שהוא מ-2 מונו ל-2 מונו, ל-2 היציאות מאחורי הפנל, שהם למעשה סטריאו כל אחת... אז מה, זה היה לוקח את ה-LEFT מיציאה אחת, נניח מה-FRONT, ואת ה-RIGHT מה-REAR?! וככה יוצר לי מן סטריאו מוזר שכזה?!

פורסם

בררר... בלבלת אותי!

בוא נעשה את זה בציורים.

RCA.JPG

פורסם

לפי הציור אני מבין שהכבל RCA שבא לי בחבילה של ה"ערכת כבלים" (עם הפיוז והכל) הוא סטריאו. זה בדוק?

איך אני יכול לבדוק את זה?

פורסם

אייל אתה יכול להסביר יותר טוב למה התכוונת?, אתה אומר שיש מגברים שנגיד הRCA מחובר ל1&2 CHANNELS ומפעיל את 3&4 גם (שהמצב פועל)?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אין בעיה יותם הבנתי, אז בגדול זה אות אחת שמתפצלת לארבע ערוצים נכון?

קרא אותם.

פורסם
אין בעיה יותם הבנתי, אז בגדול זה אות אחת שמתפצלת לארבע ערוצים נכון?
LEFT וRIGHT שמתפצל לFRONT LEFT וRIGHT, REAR LEFT וRIGHT...

ככה בHU שיש יציאת RCA אחת, אין צורך להשתמש במפצלים..

הרוקפורד גם מאפשר לך להוציא סיגנל PREOUT למגבר נוסף, ככה שבלי להשתמש במפצלים

פיצלת 2 RCA ל6..

Race Smart

פורסם

את האופציה של שרשור למגבר נוסף אני מכיר, טוב תודה לך לימדת אותי עוד משהו שלא ידעתי...

קרא אותם.

• תוכן חדש...