Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנקז אויר ממע' קרור המנוע, הרעש נובע בזרימת המיים עם אויר במע' הקרור וברדיאטור החימום הפנימי. באותה הזדמנות, בדוק אם לא חסר מיים/נוזל קרור.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

סליחה על הבורות,מה זה קיר אש?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
סליחה על הבורות,מה זה קיר אש?

הקיר שמפריד בין תא המנוע לתא הנוסעים נקרא קיר האש

כי הוא חסין אש או לפחות חום גבוה יחסית...בשביל לבודד טוב יותר את תא הנוסעים...

פורסם

הניקוז הכי פשוט מתבצע כשהרכב קר,פותחים את פקק הרדיאטור ונותנים למנוע להגיע לטמפרטורת עבודה.

במצב כזה תוכל לראות את בועות האויר יוצאות..

(בגדר הצעה,מכיוון שלא התעסקתי עם אפלאוז)

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

לפתוח מכסה,להתניע,לפתוח חימום ברכב (כדי שהמים יעברו גם דרך רדיאטור חימום),לחכות כמה דקות עד שיפסיקו לצאת בועות אויר ואז לסגור את הפקק חזרה.

אבל דע לך שזה די מסוכן כי אם המערכת קירור שלך סתומה כל המים יכולים להשפריץ\להשפך לכל עבר.

זה אמור לקחת משהו כמו 2-3 דקות כל הסיפור.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אני בטוח שהיא לא סתומה אין סיבה שהיא תהיה סתומה שום דבר לא מעיד על כך..ומקסימום ישפריץ אני אחכבה אל יקרה כלום.......תודה על העצה אני אעשה זאת בהקדם......

אבל השיטה הזאת יעילה ומוציאה ב100 מהאויר? כלומר אני יכול לפתוח את הברז למטה ברדיאטור לשפוך את המים הישנים ולהחליף לחדשים ולהוציא אויר בשיטה הזאת ולא כמו שמישהו הסביר פה במאמר שהוא עשה על החלפת מים?

פורסם

אלי,עתיד,תודה רבה.עניתם לי על שאלה שמציקה לי כבר זמן מה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...