Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה ,

אני ינסה להסביר בקצרה ובאופן תיאורטי ופשוט מאוד

גלגל שיניים גדול מעביר תנועה (דרך שרשרת \,רצועה טיימינג) אל גלגל שיניים קטן יותר

ברגע שאתה מוציא את השרשרת\רצועה טיימיניג קיים חשש שאחד מגלגלי השיניים יסתובב (אפילו במעט )

כך שתרכיב את השרשרת \רצועה כאשר אין תיזמון נכון .

גש למוסך הכי טוב

אני למשל הייתי רוצה לצייר כאן את גלגלי השיניים יחד עם השרשרת

בגלל שאני לא יודע להיתעסק עם המחשב אני לא מנסה .

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר יקר, לפי הרמת שאלות שלך אתה לא יודע לפתוח בורז ניקוז שמן, בלי לזלזל עדיף שתלך למוסך תסתכל קצת תלמד קצת תקשיב קצת לאנשים שמבינים בטכני יותר ממך ולו במעט.

לי יש חוש טכני מצויין וידי זהב עוד שהייתי קטן אבל אפילו אני לא נוגע בטימינג אין לי כח לזה, אני מעדיף לשלם קצת ולישון בשקט.

לגביך חנן, מהסתכלות על הודעותיך ורפרוף באתר שלך ניכר שיש לך חוש טכני חד ויש לך כלים מתאימים ויש לך ידע, מה שאין לבחור כאן ובהודעה שלך אתה למעשה משדר לו מוטיבציה לעשות שטויות מה שיגרור אח"כ הודעה מסוג: 205 לא מניע, צריך מוסך לשיפוץ

וחבל

יום טוב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

חבר יקר

אל תזלזל במי שאתה לא מכיר תאמין לי יש לי מכוניות מתפרקות כבר קרוב ל 10 שנים ואני לא מכניס אותן למוסך על דברים שאני יכול לבצע לבד.לא אמרתי שאני יודע לעשות הכל אבל אני משתדל ללמוד.

אז זה קצת מצחיק שאמרת "לא יודע לפתוח בורג אגן שמן"או קשקוש מהסוג הזה. תאמין לי שיש לי כלים וחושים .

פשוט טיימינג עוד לא עשיתי וזה אכן נראה לי כמו עסק די מסובך אבל לאט לאט אני אלמד גם את זה(מקווה שעד אז לא תקרע לי הרצועה)

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

טוב ,מכיוון שאתה מתעקש ללכת עם ראש בקיר , קיבלת הפנייה לפרוייקטים כאלה ואחרים , והוסברו לך הסיכונים - אתה מוזמן ללכת ולעשות זאת בעצמך.

את השרשור הבא - על הצורך בשיפוץ ראש המנוע , הינך מתבקש לחסוך מאיתנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...