Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש(4 חודשים) בן 18 וקצת ורציתי לעשות ביטוח צד ג על קליאו 92 1400 rn מישהו פה המליץ לי על חברת מנורה ואמר שזה יעלה לי 2800 אבל שהתקשרתי הם אמרו לי 3300+ אזזז רציתי לשאול אם יש למישהו חברת ביטוח זולה כי אני מתכוון לבטח אותו עוד היום.

תודה רבה.

נ.ב

מה זה ביטוח חקלאי???

פורסם

לא יודע מה המליצו לך, אבל כאן תוכל למצוא את המחיר הזול ביותר עבורך.

http://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

מידע על הביטוח החקלאי אפשר למצוא בחיפוש בפורום.

למשל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=464636#post464636

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היום בדקתי כמה חברות שהרוב הציעו לי מחירים של +-2100 חובה ו1200 עד 1500 צד ג... ובאתר שהאתה הראת לי יש שם ביטוח ב2050 ביטוח חובה אבל אין מידע על צד ג" אזז אין אתר שמראה לי גם מחירים של צד ג???

ההה ובנוגע לביטוח חקלאי זה לא קשור אלי כי אני מושבניק לא קיבוצניק חבל...

תודה על העזרה.

פורסם

אני לא מכיר אתר שמציג ביטוחים צד ג'.

המחירים שהציעו לך דומים למחיר הזול ביותר שמופיע באתר. כנראה שההפרש של ה50 ש"ח נובע מרצונו של הסוכן להרוויח קצת.

1200 ש"ח לביטוח צד ג' נשמע לי מעט יקר, אבל אתה נהג חדש וצעיר, אז יכול מאוד להיות.

בדוק אצל כמה סוכני ביטוח, מצא את הזול ביותר. אבל אל תשכח לבדוק את תנאי הפוליסה. הזול יכול לצאת יקר!

יש שרשור ביטוחים גדול כאן בפורום. חפש אותו. המון מידע...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...