Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לאחרונה אחרי נסיעה בינעירונית של כמה עשרות קילומטרים בזמן שאני חונה ולפני שאני מכבה את המנוע המד חום עולה לחצי בערך +- ואחרי דקה חוזר למצב הרגיל שלו.

מה שמוזר הוא שבזמן הנסיעה המחוג עומד יציב בדיוק איפה שהוא אמור לעמוד.

ממה זה נובע לדעתכם? האם בעיה שצריכה להדאיג או שיתכן שזה עקב תנאי מזג אוויר בזמן האחרון?

תודה

פורסם

בזמן שאתה נוסע התנגדות האוויר מקררת את הרדיאטור. לכן יכול להיות שהמאוורר של הראדיטור לא חזק מספיק.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אני לא מבין גדול במערכת קירור... אבל אם זה לא עולה מעל החצי אז אין לך מה לדאוג... בזמן נסיעה משאבת המים עובדת הרבה יותר מהר ומזרימה הרבה יותר מים ולחץ למנוע... ויש גם רוח מהנסיעה שמאוד תורמת לקירור המנוע והחלקים... שאתה עומד זה הרי ברור שהרכב שלך יתחמם יותר כי אין אויר שיקרר ויש רק מים וונטה שנדלקת שצריך. אולי הטרמוסטט שלך מזייף ואז הוא נפתח כאשר טמפרטורת המים במנוע מגיעים לחום גבוה ממה שצריך... עצה שלי... אל תתעסק עם מערכת הקירור... במיוחד לא בימי הקיץ החמים של ישראל... לך למוסך אמין ותבקש בדיקה על הנושא...

פורסם

חום מנוע עולה\גבוהה\ לא יציב זה לא דבר אופייני לסיויק,יכול להיות שאפילו מסוכן.

לך ביום ראשון על הבוקר לבדוק את זה.

יכול להיות שזה סתם משהו פשוט(יונית חום) ויכול להיות רציני.

עם חום מנוע לא משחקים!!! שלא "יצלה" לך הראש..!

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

שלום.

זה נורמלי לגמרי כי לאחר נסיעה מחוץ לעיר המנוע צובר חום ומקורר כפי שנאמר ע"י זרימת אויר החודרת למנוע בנסיעה.

בזמן עמידה במקום אין זרימת אויר והמאורר החשמלי מקרר את הראדיאטור בלבד ואז באמת חום המנוע עולה ואחר כך יורד נורמלי לגמרי.

והיה ויש בעית התחממות יתר הסימפטום הראשון הוא איבוד מים לא מוסבר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...