Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון עכשיו קיבלתי את המכתב ממשרד הרישוי שאם אני רוצה לקבל את הרישיון הקבוע שלי אני צריך ללכת למשרד הרישוי לקביעת בחינות ובדיקות

העברה הייתה שנסעתי בין 21-30 קמ"ש מעל למותר בדרך עירונית

מישהו יכול להגיד לי מה "הבדיקות ובחינות"?..

זה אומר שאני עושה טסט חוזר ותאוריה? רק תאוריה? רק טסט? תודה רבה לעוזרים

אני יודע שזה 8 נקודות

כשהגעת לסוף הדרך

עם טויוטה לנד קרוזר היא רק מתחילה...

פורסם

מצטרף לדעה (ניחוש?) הנ"ל. מבחן תיאוריה ועוד שנתיים נהג חדש (ולהיות חשוף לסנקציה דומה אם תעבור שוב עבירה מהרשימה...)

טסט מחדש לדעתי לא יבקשו על עבירה כזו (לא מספיק חמורה, אפילו לשיטתם)

מלווה מחדש בכל מקרה לא יהיה, ולדעתי גם לא הגבלת נוסעים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה שאתה נהג חדש זה מה שגורם לבדיקות ?

כי אבא שלי עשה עבירה דומה, תפסה אותו ניידת משטרה מוסווית צילמה וקיבלנו דוח בדואר אחרי כ חצי שנה.

זה היה קנס לש 750 ש"ח ונקודות וזהו

פורסם
מצטרף לדעה (ניחוש?) הנ"ל. מבחן תיאוריה ועוד שנתיים נהג חדש (ולהיות חשוף לסנקציה דומה אם תעבור שוב עבירה מהרשימה...)

טסט מחדש לדעתי לא יבקשו על עבירה כזו (לא מספיק חמורה, אפילו לשיטתם)

מלווה מחדש בכל מקרה לא יהיה, ולדעתי גם לא הגבלת נוסעים.

בטוח שלא יהיה מלווה מחדש והגבלת נוסעים?! לא נראה לי.

אם כן, אז חצי נחמה.

מקווה להשאר נקי לעוד פחות משנה. תמיד יש בי פחד תמידי שאני יכול לקבל בכל רגע מכתב לבית על עבירה שאולי ביצעתי.:roll:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...