Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום .

זו הודעה ראשונה שלי כאן אז אנצל את ההזדמנות לשבח את כל הכותבים כאן ולומר תודה על כל העיצות המחכימות .

ברשותי רנו מגאן ( RT ) שנת 97 ויש לי שתי בעיות עם החלון החשמלי הימני .

1 . המפסק שמפקד על החלון הימני שממוקם על דלת הנהג ( הדלת הנגדית ) הפסיק לפני מספר ימים לגרום לחלון להתרומם ואפשר רק לגרום לחלון לרדת באמצעותו . חשוב לציין כי בעזרת המפסק הממוקם על הדלת הימנית אין בעייה להרים ולהוריד את החלון .

אני מתאר לעצמי שזה פשוט עניין של מפסק פגום או מגע לא תקין . השאלה שלי היא כיצד אני מפרק את המפסק הזה . האם יש צורך בפירוק כל הלוח המרופד של הדלת ואם כן אשמח לקבל קצת טיפים לגבי שיטת הפירוק ברכב זה . אולי ישנה שיטה אחרת להגיע למפסק דרך פתח הרמקול או משהו כזה ?

2 . באותו חלון ימני כשמרימים את החלון ( באמצעות המפסק התקין ) כשהחלון מגיע לסוף הוא כאילו מנסה להמשיך לדחוף למעלה ואף נשמע מן רעש של חריקה ולחיצה מכיוון החלון . שמתי לב שבשאר החלונות כשהם מגיעים לסגירה מכסימלית הם לא מנסים לדחוף הלאה אפילו אם לוחצים על הכפתור .

השאלה שלי בענין הזה היא האם קיים מנגנון \ חיישן שאמורים להפסיק את דחיפת המנוע מעבר לנדרש או שלדעתכם כל המנגנון של החלון הזה נדפק .

תודה מראש למגיבים ...

פורסם

ברוך הבא למעדון מגאן או רנו בכללי לי היו בעבר שתי רנו מגאן ולדעתי זה אחלה אוטו חוץ מבעיות החשמל האלוו שממש מרגיזות תתחיל להתרגל אליהן כי קורה המון ברכבים הללו וזו מנסיון ולא מזמן הייתה כתבה הידיעות אחרונות על רכבים אמנים וחסכוניים ובדיוק צוטט שם את הבעיות האלוו

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

תקלה מסוג זה יכולה להיות המתג , לחילופין מרים החלונות של האזעקה שיש לו תפקיד חשוב גם בזמן הפעלה רגילה ללא אזעקה ללא שלט, עקב השינוי בחיוט שמתבצע בחיוט החלון בזמן התקנת המרים.

רצוי לבדוק את התקלה לפני רכישת מתג חדש, בד|כ ברנו יש מרים של חברת רב בריח אם הרכב הותקן מיגון ע,\י היבואן בשלב מכירת הרכב עת היותו חדש.

לא צריך לפרק את כל הדלת למיטב זכרוני, אני לא זוכר בע,פ כיצד זה מתפרק , אבל כנראה שבלחץ סביר ותנועה מסויימת קדימה או לאחור, אל תבצע סתם נסיונות , החסכון יעלה בסוף יותר, גש לבעל מקצוע, זה לא סיפור.

בקשר לרעש בזמן הגעת החלון למעלה יש לפרק ריפוד דלת ולבדוק למה הרעש שכן אין שום חיישן משום סוג שמרגיש שהחלון הגיע למעלה, למעט הגנת זרם מקסימלי לניתוק חירום בזמן התחממות כאשר לא עוזבים את המתג בכלל, או שמסיבה כלשהיא מגיע מתח יותר ממס' שניות קצר למנוע החלון לאחר שזה כבר הגיע למעלה, לא זה המקרה שלך.

בברכה

דני ממצת אור

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכם חברים . כנראה שאין מנוס מפנייה לבעל מקצוע .... לפחות אני יודע עכשיו יותר טוב היכן אני עומד .

שוב יישר כח על הפורום המצוין הזה .

דרך אגב מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ולא שוחט במחירים לטיפול בענין ? מדובר על איזור קריות - חיפה .

תודה .

• תוכן חדש...