Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה- נסעתי לי לתומי לעבודה בווליום 30 מתוך 62 שיש בפיוניר שלי 650 PREMIER

כרגע יש לי רק קומפוננט אחד שיושב מקדימה(הייבריד) והוא מוגבר על ידי CADENCE Q4100

כמו שאפשר לראות במפרט שרשמתי...

אז אני אחזור לסיפור- פתאום שמעתי שאת הרמקול הימני אני לא שומע בדקתי את החיווט, פתחתי את הדלת ראיתי שהכל מחובר כמו שצריך גם בHU החלפתי RCA הכל-הרמקול מת

לקחתי אותו למתקין שלי והוא חיבר בטרייה כזאת עם 2 חוטים לרמקול לשמוע אם הוא עושה תיקים כאלה ופשוט לא עשה כלום-הוא אמר לי שהרמקול מת וביום שני מישו ממורל בא לקחת אותו לתיקון(יש אחריות)

הוא אמר שכנראה צריך להחליף סליל או משו כזה ויש לי 2 שאלות

1) האם זה שמחליפים סליל גורם לרמקול להיות פחות טוב-פחות איכותי, בגלל שפותחים אותו וזה לא רמקול שיצא כמו חדש מפס יצור? ומזתומרת סליל?

2)מה יכול לגרום לזה שהרמקול ישרף- מיד של הייבריד זה עדיין רמקול ברמה גבוהה, למה הוא נשרף

אחרי 3 חודש? אני אף פעם לא מגביהה יותר מ50 מקסימום 54 55

וגם בGAIN הוא מוגבר על בין חצי ל4\3

פורסם

קורה.

אין מה לעשות.

בכל אופן אל תדאג בקשר לתיקונים אני לא מאמין שיש הבדל ואם כן שהוא מורגש בכלל.

יש לי שתי סטים של קומפונטים בולט באוטו (6.5) ואחד הרמקולים נותק הכבל פלוס מהרמקול עצמו בפנים שלחתי את זה לתיקון באוטופרט (אחריות) ושהחזרתי את הרמקול הוא עבד פרפקט.

לא מאמין שיש הבדל, אבל שוב - זה קורה

פורסם

רועי סליחה שאני עושה זאת על חשבון התרד שלך ...

אבל הינה לכל החכמים בעלי הסטיגמות לגבי זבל סיני שהוא לא אמין ורק מה שעולה הון ומותג נוצץ יחזיר אמינות גבוהה לאורך שנים..קיצר איך אתם מסבירים את המיקרה של הבחור המסכן ?..זה הרי מותג..עלה מספיק כסף כדי להכניס אותו לקטגורה של אמין מותג נוצץ וכל זה..

קיצר מה שבאתי לומר פה שזה לא קשור זבל סיני או לא ..זה קורה מה לעשות שום דבר לא מושלם ב100 אחוז וגם מותג יכול להידפק במהירות ללא סיבה ..זה קורה ..

רועי צר לי שזה קרה לך..לא ניראה לי באופן כללי שהמיד יעבוד פחות טוב ממקודם אחרי שיחליפו סליל..

בהצלחה..8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

את האמת, אם תעשו חיפוש טוב בפורום תגלו שאצל מורל זה קובע לא מעט.

לגבי התיקון של הרמקול, אם היה מדובר במתקן רמקולים מצד שלישי, אז הייתי דואג לגבי טיבו.

אבל מפני שמדובר בתיקון של החברה עצמה, קשה לי להאמין שטיב הרמקול יהיה נחות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין לך מה לדאוג, לפי דעתי לא יתקנו אותו אלא ישר יחליפו.

בכל אופן אם הם ירצו לתקן תתעקש על זה שיחליפו לחדש כי הוא זמן קצר אצלך וכבר נשרף זה לא בסדר ולדעתי אתה לא צריך להתפשר בנושא שילמת הרבה כסף תבקש רמקול חדש!

ותלמד מזה, כנראה המגבר לא מכוון טוב או שאתה מגביר יותר מדי כי חייבת להיות סיבה שהוא נשרף אם תשאיר הכל כקדמותו הוא ישרף שוב.

פורסם

אין שום סיבה אמיתית שהוא צריך לדאוג בנוגע לתיקון שלו.

וכמובן שאין להם שום סיבה אמיתית לתת לו מוצר חדש, כשהם יכולים בקלות לתקן את הנוכחי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...