Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, Derish כתב:

הספקת לחוות גם את המינוסים?

לפני 9 דקות, vxlan כתב:

איזה מינוסים?

כנראה שלא :rofl:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 21 דקות, vxlan כתב:

איזה מינוסים?

שהבת שלי אמרה לי שפעם היה יותר כיף ללכת לאכול איתי והיום אני בקושי אוכל.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, vxlan כתב:

איזה מינוסים?

לא יודע, בגלל זה שאלתי. מניח שאם זה היה כ"כ פשוט ומשתלם, אז כולם היו עושים את זה במקום לשלם מאות שקלים בחודש ולדקור את עצמם מדי שבוע. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, vxlan כתב:

אך האם ניסית קיטו? אני בתוך זה קרוב ל4 חודשים, הורדתי כ20 קג והבטן נעלמה.

פלוס רציני - הוצאות על מזון נחתכו בחצי. 

בקיטו הכוונה לקטוגני? חלבון/שומן, מעט מאוד פחמימות (אם בכלל)

אם כן אז אני מניח שהתכוונת לאמר "הוצאות על מזון גדלו בחצי. "☺️

פורסם

הייתי בשיחה של דיאטנית ותיקה מאוד, ועובדת גם בתיאום ניתוחי קיצור קיבה
היא טענה שהיא אישית מרגישה שאחרי שנים במקצוע קשה לה מאוד להמליץ על דיאטה, כולל על זריקות.
הססטיסטיקות הן שאחרי 3 שנים כל 97% דיאטה נכשלת, וה3% היחידים שמצליחים הם אנשים שמפחתים התנהגויות שדומות להפרעות אכילה.
אני יודע שזה מייאש, אבל זה מה יש.

פורסם
לפני 8 דקות, nglancer כתב:

הססטיסטיקות הן שאחרי 3 שנים כל 97% דיאטה נכשלת, וה3% היחידים שמצליחים הם אנשים שמפחתים התנהגויות שדומות להפרעות אכילה.

בגיל 40 שקלתי 103 ק״ג בלי סימנים של עצירה. היום אני בן 52 ושוקל 83. וזה בערך המשקל שלי ב10 השנים האחרונות.

צריך לפתח הרגלים מסוימים. צריך להיות כל הזמן עם האצבע על הדופק כדי שהמשקל לא יברח לך. אבל הפרעות אכילה? ממש לא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הרגלים זה קריטי. מסכים וחצי. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, Derish כתב:

לא יודע, בגלל זה שאלתי. מניח שאם זה היה כ"כ פשוט ומשתלם, אז כולם היו עושים את זה במקום לשלם מאות שקלים בחודש ולדקור את עצמם מדי שבוע. 

השבועיים הראשונים מאוד קשים פיזית, כנראה שלא הדגשתי את זה מספיק. 

הקושי הפסיכולוגי נשאר הרבה אחרי, משהו כמו חודש-חודש וחצי בייחוד אם אתה יוצא לאירועים חברתיים שמערבים מזון וקינוחים. 

רוב האנשים ישברו שם להערכתי. 

אני כאחד שמאוד אהב מתוק וקינוחים, כיום אדיש לזה כשהילדות זוללות סמ מהפרצוף שלי עוגה או גלידה שמאוד אהבתי או קינוח אחר, וזה לא מעורר שום חשק או תאווה, אך כאמור זה כבר לוקח יותר זמן ועבודה עצמית. 

והוצאות המזון ירדו דרסטית, כי ביחד עם סגנון החיים הזה מגיע צמצום דרסטי בכמות האוכל הנצרכת. 

אני בגדול אוכל בשבוע משהו כמו קג קג וחצי של סלמון או פורל או בשר בקר( סינטה/אנטריקוט/מס 5 בסיר לחץ),  ביחד עם תוספות לא פחממתיות כגון ברוקולי/כרובית/שעועית ירוקה( שקית לשבוע)וקופסת טחינה גולמית אחת.

כלומר בשבוע משהו כמו 150-200שח עבורי. 

בעבר זה היה סביב ה300 עם כל הקינוחים חטיפים לחמים ושאר שטויות שדחפתי. 

ועם כל האמור לעיל,  עדיין לא אמליץ לאף אחד על הדיאטה הזו בפה מלא. 

לי זה עובד וזה נהדר, לאחרים זה יכול להיות קטסטרופה שתגביר את הסיכון למחלה קרדיו-וסקולרית, זה מאןד אינדובידורלי ותלוי במשמעת העצמית של הפרט. 

עריכה אחרונה על ידי vxlan
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

מי שמתרגל לאכול אחוז גבוה של חלבון ביום, 

ומתמיד, יכול לבחור שלא לחזור אחורה. כמובן להכניס גם ירקות ואוכל עם סיבים אבל אחוז גבוה של חלבון ושתיית מים מרובה הם המפתחות. 

גם לי אנדוקרנולוגית אמרה לפני 3.5 שנים ש95% מהאנשים מחזירים חזרה את כל המשקל שירדו, אבל אני מתמיד כבר 4 שנים וכמה חודשים וירדתי מ 140 ל 120 ולא חזרתי. רוצה לרדת עוד כמובן, ועל 100 תהיה לי בטן שטוחה (מסת שריר יחסית גבוהה לממוצע) 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

יצא לי להתנסות בזריקות האלה, לצערי אני מהמעטים שהזריקות לא עשו להם שום דבר מלבד לרוקן את העו"ש.

אם אתה תלך על זה שים לב שבימים הראשונים אתה עלול להרגיש מעיין בחילה מתמשכת, שזה בסדר וזה אמור לקרות אז לא להיבהל.

חשוב גם לדעת שאם הזריקות יעבדו - חשוב לבצע אימוני כוח כי הירידה במסה נובעת מזה שהזריקה מפחיתה את הרעב ואת הכנסת הקלוריות לגוף, מה שפוגע במסת השריר שלך.

בהצלחה! 

• מעניין 2

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם
לפני 26 דקות, vxlan כתב:

לא אמליץ לאף אחד על הדיאטה הזו בפה מלא. 

:rofl:

אוי,  הניסוח... :rofl::rofl::rofl:

לפני 13 דקות, גולדן191 כתב:

מי שמתרגל לאכול אחוז גבוה של חלבון ביום, 

ומתמיד, יכול לבחור שלא לחזור אחורה.

אני לא מסוגל... כמות החלבון שאני צריך ליום היא מטורפת מבחינתי, זה אומר להעלות הרבה מאד במשקל עם כל השינויים שאני צריך לתזונה שלי. אני מקפיד לצרוך קצת חלבון, במתינות, וזהו- לא משתגע ולא מגזים. 

אומרים שחלבון זה משביע, אני לא מגיע לרמות האלו בכלל. TOO MUCH. 

פורסם
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

אני לא מסוגל... כמות החלבון שאני

אני אוכל כ 150 גרם חלבון לפחות, כל יום, ב4 השנים האחרונות. התרגלתי. שותה לפחות 3 ליטר מים ביום גם כן. לקחתי את זה כדרך חיים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, גולדן191 כתב:

שותה לפחות 3 ליטר מים ביום גם כן. לקחתי את זה כדרך חיים. 

אין לי שמץ של מושג כמה מים אני שותה ביום. 

אבל זה הרבה. 

יש מצב שגם 3 אולי אפילו 4 ליטר ביום. 

זה חשוב, במיוחד למי שגם עושה ספורט.

מזכיר לי שבטירונות, הייתי צמא- הורדתי את כל המימיה שלי במכה. לא עברו 5 דקות, סידרו אותנו ב-"ח" והכריחו אותנו להוריד מימיה שלמה... אני היחיד ששאל "מה, עוד אחת?!". 

והורדתי עוד אחת...:lol:

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם
לפני שעה, nglancer כתב:

הייתי בשיחה של דיאטנית ותיקה מאוד, ועובדת גם בתיאום ניתוחי קיצור קיבה
היא טענה שהיא אישית מרגישה שאחרי שנים במקצוע קשה לה מאוד להמליץ על דיאטה, כולל על זריקות.
אני יודע שזה מייאש, אבל זה מה יש.

הדבר הראשון שמי שירד המון במשקל צריך להבין זה שהוא לא אדם רזה אלא שמן לשעבר.

ברגע שהוא יעשה את הסוויץ' המתאים ויפתח אורח חיים בריא יותר הוא יישאר לא שמן, אם לא הוא יחזיר את מה שירד פלוס אקסטרה.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, ברווז כתב:

מזכיר לי שבטירונות, הייתי צמא- הורדתי את כל המימיה שלי במכה. לא עברו 5 דקות, סידרו אותנו ב-"ח" והכריחו אותנו להוריד מימיה שלמה... אני היחיד ששאל "מה, עוד אחת?!". 

והורדתי עוד אחת...:lol:

אני גם שותה הרבה ובטירונות כשהיו מכריחים לשתות הייתי עוזר לכולם לסיים את המימיה, מבחינתי זה היה בונוס ולא הייתי מבין איך אנשים לא מצליחים לסיים.

• תוכן חדש...