Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באם ברכב הזה יש אפשרות ניתוק כרית אויר במושב שליד הנהג?

האם ברכב יש משהו "מועד לפורענות" שעלי לבדוק במיוחד?

למישהו יש ניסיון רע או טוב עם הסוכנות הנ"ל?

הרכב נראה טוב מבחוץ. אני אסע בו. הם נותנים התחייבות על מנוע ושלדה. אני מעדיפה שלא לקחת לבדיקה.

לצורך העברת בעלות הם לוקחים ממני המחאה בנקאית, 177 ש"ח ות.ז. ותוך יוםיומיים (לדבריהם) אני אוכל לקבל את הרכב. זה מקובל?

פורסם

קסרה עדיף לחפש ולקנות בלובינסקי טרייד.

גם בגלל המבחר...

וגם בגלל שיש שם לפחות נציג אחד של הפורום...

בהצלחה

HFturbo

פורסם

קסרה 2001 הינה קסרה דור I.

קיימת אפשרות לביטול הפעלת כרית האויר לנוסע הקדמי שליד הנהג.

לא מומלץ לרכוש את הרכב ללא ביצוע בדיקה בקיפה, על אחת כמה וכמה כאשר הוא נרכש לא מבעליו המקוריים, אלא ממתווך, גם במחיר של התחייבות לשלדה ומנוע. אחרי הכל, עדיין לא נחמד לגלות לאחר הקנייה שיש פגיעה בשילדה, לנפנף בהתחייבות, ולהתחיל טלנובלה של בתי משפט, עורכי דין וכו'...

אם החלטת להשקיע עשרות-אלפי שקלים ברכב, השקיעי עוד כ-450 ש"ח לצורך הבדיקה, ואולי גם תגלי באמצעותה ליקויים נוספים. רכב זה לא רק שלדה ומנוע.

לגבי מה שהעיר קודמי, אכן מומלץ יותר לרכוש בלובינסקי טרייד, גם המבחר שם גדול יותר.

הנה הקישור:

http://www.lubinskitrade.co.il/catalog.asp

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

בלובינסקי יש גם קסארות משנת 99. המודלים הישנים יותר מבוקשים ונדירים יותר, זה נכון. אבל יש גם משנים קודמות ל-03.

תיקון קטן למה שרשמו קודמיי, בשנת 2001 שווקו קסארות הן מהדגם הראשון והן מהשני.

HFturbo

פורסם
האם ברכב יש משהו "מועד לפורענות" שעלי לבדוק במיוחד?

למישהו יש ניסיון רע או טוב עם הסוכנות הנ"ל?

הרכב נראה טוב מבחוץ. אני אסע בו. הם נותנים התחייבות על מנוע ושלדה. אני מעדיפה שלא לקחת לבדיקה.

יש לי נסיון איתם - הם בסדר, אבל מסוחרי רכב משומש יש להזהר - גם אם הם מוחזקים כאמינים יחסית.

אין לקנות את הרכב ללא בדיקה בהרבה מהמקרים בדיקת הקניה שאת מבצעת מגלה גם לסוחרים דברים שהם לא ידעו...לפני שנה לקחתי לבדיקה מהם יונדאי אקסנט יד ראשונה עם מעט מאד קילומטרים שהיה נראה רכב מבטיח מאד (הם גם רצו עליו מעל מחירון) והסתבר ששלדת הרכב חלדוה בצורה מסוכנת (ואת זה גם הם לא ידעו...)

גם אם את מקבלת אחריות יש דברים שאם תגלי אותם מאוחר מדי - שום אחריות לא תעזור

(לדוגמא תגלי פגיעת שלדה עוד 5 שנים בעת מכירת הרכב - ולכי תוכיחי שקבלת את הרכב כך...)

לצורך העברת בעלות הם לוקחים ממני המחאה בנקאית, 177 ש"ח ות.ז. ותוך יום יומיים (לדבריהם) אני אוכל לקבל את הרכב. זה מקובל?

מקובל - אך אפשר להמנע ולעשות את כל הפרוצדורה באותו יום - עמדי על כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בסוכנות היום, לא הספקתי לקחת את הרכב לבדיקה.

יתרונות הרכב: באמת נראה טוב, אם היו תיקוני צבע הייתי רואה אותם, ולא היא.

הרכב נוסע "חלק". אין רעשים, הבלמים עובדים כמו שצריך. מצד שני, עשיתי סבוב קטן, לא הגעתי למהירות של 80קמ"ש.

חסרונות: נו, טרייד אין או לא טרייד אין. לרכב אין טסט. אם אחליט לקנות אוטו, הם יעבירו טסט. כמובן, אני אדרש לשלם מחצית מהאגרה. רישיון הרכב נמצא בסוכנות בהרצליה, לא אצלם. אצלם יש רק צילום. ספר טיפולים יש, אבל חותמת יש רק על הטיפול הראשון, בשנה שבה נקנה האוטו. ושאר הטיפולים? כנראה במוסך לא מורשה, אין קבלות על טיפולים. הרכב היה בבעלות חברה. המוכר מוכן לשלם מחצית בטיפול רצועת תזמון אם יידרש (ולתת התחייבות בכתב). למעשה, יחליף בעצמו רצועת תזמון ויחייב אותי בחצי מהעלות. חוץ מזה, נתן לי מכתב שבו הוא מתחייב שאן יש באוטו פגיעות שלדה, או פגיעות גיר ומנוע שאינן תואמות לבלאי טבעי של הקילומטראז' של הרכב, הוא משלם עבור הבדיקה (מאוחר יותר נזכרתי שהוא לא רשם את מספר הרכב על המכתב).

חוץ מזה- הם רצו שאסע איתם לסוכנות בהרצליה כדי לקחת את הרישיון, כסף לדלק (אין באוטו טיפת דלק) ואגש למכון רישוי שם. אמרתי- בשום פנים באופן. בסוף הם נשברו, אבל כבר היה מאוחר מידי.

לסיכום: אני עדיין רוצה את האוטו (תגידו מה שתרצו, יש מעט מאוד קסארה סטיישן 2000-2001).

אני רוצה לקחת אותו למכון בדיקה שאני בוחרת, לדרוש שהם יגיעו לשם בזמן עם הרישיון המקורי ואם הכל יעבור כמו שצריך, לשלם להם מקדמה (כמה?) ואחרי שהם יעבירו טסט- להתמקח על המחיר.

אגב, הם רוצים 51.900 (מחיר מחירון 58K) אני מתכוונת לשלם 50 K וגם זה רק בתנאי שלא להחליף רצועת תזמון.

יש למישהו תובנות, דעות או הערות?

פורסם

תראי, בגדול זה קצת בעייתי. הרכב הינו רכב חברה מסוחר ללא היסטוריית טיפולים וללא טסט...

נתוני הפתיחה לא מרשימים אבל!

אני מציע:

1. לקחת את הרכב למכון בדיקה שאת סומכת עליו (רצוי שתכירי מישהו שעובד שם).

2. לקחת את הרכב אח"כ למוסך שאת מכירה וסומכת עליו (אם הוא מורשה של סיטרואן אז עדיף - אם לא אז לא נורא) ע"מ שיאשר/יפיג את מה שנאמר בבדיקה. - בנוסף, את החלפת רצועת הטיימינג תתעקשי שיעשו במוסך ע"פ בחירתך או מורשה סיטרואן בלבד! ולא במוסך שבו ייבחר בעל הרכב כי אז יכולים לעשות עלייך קומבינה.

3. אחרי כל זה לקחת את הרכב לפחח שיעיף עליו מבט - עם כל הכבוד לך לא יודע אם היית מבחינה בתיקוני צבע/מרכב.

4. אם את משלמת חצי מהאגרה וחצי מהרצועת טיימינג זה כבר לפחות ~ 1,000-1,500 ש"ח, לפי דעתי הרכב שווה פחות מ-50K (בהתחשב שבגדול מדובר ברכב שהוא בעל היסטוריה לא ידועה ולא רכב מאוד סחיר ממילא) להערכתי המאוד גסה כ-45K.

5. תמיד תזכרי שכל נותני העצות באינטרנט לא תמיד מכירים את השוק. ויכול להיות באמת שלמרות מה שנאמר על הקסארות בטרייד-אין לובינסקי - אכן אין למצוא בקלות רכב כזה ואז שיש צורך אז משלמים את המחיר. אם את יכולה לחכות עוד קצת ואת לא לחוצה אני חושב שיש מקום לחפש רכבים אחרים או לחילופין ללחוץ עוד קצת את סוכנות הרכב.

בהצלחה!

פורסם

רכב מחברה בלי הסטוריית טיפולים = כנראה רכב ליסינג...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטער; אני לא הייתי נוגע ברכב. כול הפעמונים האדומים מצלצלים - אז למה להתקרב? הרי בדיוק על מקרים כאלה דובר פה ולא מעט. חוץ מזה, ברגע שאין הסטורית טיפולים מסודרת במחשבי המורשים - פשוט אין מה להתקרב לרכב כזה.

פורסם

ואני כבעל סיטרואן קסארה 01 בעבר הקרוב (אמנם לא סטיישן) הייתי אומר לך בעדינות עזבי את האוטו הזה באמשלך

תמשיכי לחפש בסוף תמצאי את הבובה שלך

פורסם

ראיתי רכב נוסף.

קסארה 2, SX, שנת 2001, 114,000 ק"מ. שמורה היטב. קיבלתי דו"ח מהמוסך עם כל הטיפולים.

כולל טיפול 100,000. טסט עד ינואר.

מחיר מחירון משוקלל: 53,168 (זה בעצם 48568 + 4600 על אוטומט).

הוא רוצה 50K ולא מוכן לרדת במחיר.

הצעתי לטרייד אין 46K אמרו- בשום אופן.

כמה כן? שאלתי. אין תשובה. תקחי למכון, נראה, נדבר.

אני מנסה לעשות חישוב: שתי מכוניות, אותה שנה. בהנחה ששתיהן במצב טוב- הסטיישן שווה יותר. האמת? היא שווה לי 48K כי טיפול 100,000 יעלה לי 2K ועוד חצי טסט- 500 ש"ח.

מצד שני- כאלה שקרנים בני שקרנים שאני עוד אמצא את עצמי בלי בלמים בירידות של מוצא. (סתם, אני לא מגיעה לשם).

מה אתם אומרים?

שורה תחתונה: אני לחוצה לרכוש רכב. 50K זה בערך 5K מעל היכולת שלי.

פורסם

בלובינסקי טרייד מכרו וקנו קסארות 25% מתחת למחירון כסטנדרט מוצהר ומפורס אפילו למשך חודשים ארוכים.

קסארות לא נמכרות במחירון אלא אם כן מדובר ביד ראשונה עם אפס קילומטרים ומהשנים הראשונות.

תצצי פה: http://www.lubinskitrade.co.il/catalog.asp

ולכי תתמקחי. במינימום יהיה לך קנה מידה נוסף.

HFturbo

• תוכן חדש...