Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצות לדגם שיהיה רכב שני בבית. הדרישות שלי:

• ישמש לנסיעה יומית לעבודה – כ־70 ק"מ ביום (נסועה שנתית סביב 18,000 ק"מ הרוב בינעירוני)

• עדיפות לקטגוריית סופר־מיני (לא חייב, אבל עדיף)

• ללא גיר רובוטי

• דגש על אמינות ובטיחות

• תקציב 85K

אשמח לשמוע המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים האלה

פורסם

סוזקי סוויפט/איגניס אמינות וחסכונית, לא זריזות במיוחד.

מזדה 2 אופציה טובה במיוחד ברמת אבסור הבכירה pure white.

טיוטה יאריס גם כן אמינה אך מרגישה נוקשה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

סוזקי סוויפט/איגניס אמינות וחסכונית, לא זריזות במיוחד.

מזדה 2 אופציה טובה במיוחד ברמת אבסור הבכירה pure white.

טיוטה יאריס גם כן אמינה אך מרגישה נוקשה.

מצטרף להמלצה על מאזדה 2 כאופציה ללא גיר רובוטי 

פורסם
לפני 7 שעות, yulianx כתב:

מזדה 2 אופציה טובה

אחרי 3 חודשים עם מאזדה 2 כרכב גישור - אני יכול לקבוע בוודאות שמדובר בלוח עץ על 4 גלגלים!
הרכב לא נוח (בסיס המושב קצר ובמשך הנסיעה הרגליים לא מונחות על המושב), המולטימדיה עם התפעול באמצעות הגויסטיק לא נוחה וגורמת להסטת המבט מהכביש ובידוד הרעשים גרוע.

פורסם

אבל אמינה, נוחות זה לא הפרמטר הכי חשוב לפותח השירשור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא חושב שסופר מיני רובוטית הייתה אופציה ראויה עבורך בהתחשב בזה שאתה נוסע בעיקר מחוץ לעיר, אבל זה לשיקולך כמובן.

הייתי בודק יאריס בנזין מהדור הנוכחי (לא היברידית) או אולי קורולה הצ'באק היברידית אם תכנס אחת סבירה לתקציב.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 22 שעות, nissan1211 כתב:

מצטרף להמלצה על מאזדה 2 כאופציה ללא גיר רובוטי 

לא ידעתי שמאזדה עברו לגיר רובוטי. איזה שנים ללא הגיר הרובוטי?

לפני 16 שעות, dorsht כתב:

אני דווקא חושב שסופר מיני רובוטית הייתה אופציה ראויה עבורך בהתחשב בזה שאתה נוסע בעיקר מחוץ לעיר, אבל זה לשיקולך כמובן.

הייתי בודק יאריס בנזין מהדור הנוכחי (לא היברידית) או אולי קורולה הצ'באק היברידית אם תכנס אחת סבירה לתקציב.

האישה לא מוכנה לנהוג על גיר רובוטי אז זה לא אופציה. לא ראיתי כמעט למכירה יאריס לא היברידיות למה היברידי זה לא אופציה?

פורסם

מזדה לא עברה לרובוט, אלא רכבים גרמנים למשל או קוריאנים.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מאזדה עם גיר פלנטרי 6 הילוכים.

לפני 9 דקות, darki כתב:

האישה לא מוכנה לנהוג על גיר רובוטי אז זה לא אופציה. לא ראיתי כמעט למכירה יאריס לא היברידיות למה היברידי זה לא אופציה?

היא לא מוכנה כי? על איזה רכב היא נהגה לפני?

אם זה משהו כמו פיקנטו או I10, אז מציע שתיקח אותה לעשות נסיעת מבחן על איביזה או פאביה ולהבין את ההבדל המשמעותי בין גיר רובוטי חד מצמדי לדו מצמדי.

אם זה משיקולים של אמינות וכאלה זה כבר סיפור אחר.

אפשר גם יאריס היברידית, אבל בתקציב שלך קשה לי להאמין שתיכנס אחת מהדור הנוכחי עם נתונים טובים. אם אתה נוסע מחוץ לעיר ואין הרבה פקקים אז להיברידי יש פחות משמעות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

נסעה לא מעט על אלפא ג'ולייטה תלתן TCT , יונדאי קונה דור קודם. וכמה נסיעות בודדות על החד מצמדי הגרוע של i10. לא מוכנה מאז לשמוע על רובוטי 😀

פורסם

לכן אני אומר ש-i10 זה לא מדד.

אם בכל זאת תצליח לשכנע אותה ואין לכם הרבה פקקים, הייתי שוקל איביזה או פאביה.

פורסם
לפני שעתיים, darki כתב:

הכוונה הייתה שזו אפשרות טובה עם גיר פלנטרי . בכל מקרה לתוואי כזה הייתי דווקא שוקל סקודה פאבים למרות שהיא רובוטית כי גיר dsg יכול להתאים מאוד לתוואי הזה והאופי העברות הילוכים שלו חלק ומהיר ופחות מורגש מתיבות אחרות מניסיוני גם על יונדאי קונה . אולי שווה לעשות רק נסיעת מבחן כדי להרגיש 

פורסם
לפני 5 שעות, darki כתב:

באיזה גיר היא התנסתה? אני מנחש שבחד מצמדי לא מוצלח, לא ב-DSG החלק. אם עיקר הנסיעות בינעירוניות ללא פקקים פאביה או איביזה, או המקבילות המוגבהות קאמיק וארונה, יכולות להתאים מאוד. הקאטש הוא שצריך לבחון באיזה תנאים נהג הבעלים הקודם (טיפה בעייתי כי זה עניין של אמון) והאם הרכב עבר החלפת מצמדים או מיכאטרוניק ומתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם גיר ידני רלוונטי אני ממליץ מאד על סוזוקי סוויפט. עשיתי עם אחת כזאת 225k ק"מ  בנסועה בינעירונית ומכרתי, אני מתגעגע לרכב הזה.

חסכוני מאד, אמין בטירוף, מגיב מצויין.

אני איש גבוה והמושבים היו לי מאד נוחים.

חסרון תא מטען קטן.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...