Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אתה שומע את מניפפת המצנן? היא אכן מופעלתֶומופסקתֶעלמכמה שניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כזה גם באטראז/ספייסטאר? אני גם שם לב לזה, זה משגע אותי אולי משהו לא תקין, כי למרות זאת נעים ברכב.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לפני 58 דקות, Shaike.Zam כתב:

יש כזה גם באטראז/ספייסטאר? אני גם שם לב לזה, זה משגע אותי אולי משהו לא תקין, כי למרות זאת נעים ברכב.

גם ב ASX/אוטלנדר
מעצבן אבל תקין

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם אצלי במאזדה 2 זה מדחס מסוג כזה 

זה ממש משגע אותי שכל כמה שניות שומעים תחילת עבודה / סיום עבודה של המדחס

בהתחלה חשבתי שיש תקלה במדחס , אבל במוסך הסבירו לי שזה תקין

מישהו יכול להסביר לי מה ההגיון בשיטה הזו ?

פורסם
לפני 15 דקות, ronenu כתב:

מישהו יכול להסביר לי מה ההגיון בשיטה הזו ?

בדיוק מאותה סיבה שזה קורה במזגנים "רגילים" בבית - ברגע שחיישן הטמפרטורה במערכת המיזוג מזהה שהוא הגיע לטמפרטורה הרצויה, המדחס יוצא מפעולה עד שהטמפרטורה תעלה מעט וחוזר חלילה. אם המדחס היה עובד ללא הפסקה היה הרבה יותר קר ממה שהנהג מכוון בבקרת האקלים או מהטמפרטורה המינימלית שהמערכת מאפשרת ומתחתיה יכול להיגרם נזק לאחד הרכיבים.

יש גם הרבה רכבים עם מדחס ספיקה משתנה שמאפשר עבודה בעוצמה שהיא לא מקסימלית, דומה לרעיון של מזגן אינוורטר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...