Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מזמין כבר כמה שנים ברבקטו מהאתר הניוזילנדי. אמין וזול. מזמין בכל פעם שלוש יחידות.

רק אל תחכה לרגע האחרון אלא תזמין מראש, כי המשלוח הוא בדואר ישראל רגיל ויכול לקחת כמה שבועות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הוטרינר נתן לי סימפריקה אז אני מעדיף להמשיך איתו (אין הבדל נכון?). אגב זה הכדור היחיד שבעלי כלבים צריכים/יכולים לתת בעצמם לכלב (חוץ מחיסון לכלבת אצל הוטרינר)?

פורסם

רוב הישראלים מזמינים או מסיירה שהוזכר או מpetbucket (שלאחרונה שמעתי טענה שהפסיקו לשלוח לארץ, אני לא קיבלתי הודעה על כך ויש לי משלוח מתוכנן שמופיע כרגיל).

יש סיכון מסויים ברכישה הזו. יש המון זיופים לברבקטו בגלל מחירו, ואומנם רבים קונים מהאתרים הללו ומרוצים, ויתכן שאלה אתרים לגיטימים, אבל מראש הנושא בעייתי כי ברבקטו אמור להמכר רק בפיקוח וטרינר ולפי משקל, והם לא טורחים לוודא לא את זה ולא את זה, כך שתקין זה לא. ובזיופים כמו בזיופים, אתה לא יודע מתי זה עלול לדפוק אותך. זה יכול להיות סתם חומר לא פעיל ותמצא את הכלב שלך עם קרציות, ועד להרעלה של ממש.

סיכון הרעלה קיים גם בברבקטו מקורי, יש כלבים שמגיבים לו לא טוב. אני לעולם לא אתן את הטיפול לחיות שלי לפני יציאה מהבית. למרות שכולם קיבלו ברבקטו פעמים רבות בעבר, עדיין יש סיכון ואני תמיד אהיה בבית כמה שעות לאחר מכן למקרה של תגובה בעייתית.

פורסם
לפני 3 דקות, Be roo כתב:

ברבקטו אמור להמכר רק בפיקוח וטרינר ולפי משקל,

משקל של כלב בריא הוא די קבוע, אז אין פה יותר מדי מחשבה להשקיע. את הראשונים קניתי מהוטרינר ואח״כ גיליתי שיש אופציה לקנות בזול. החברה בניו זילנד נחשבת לאמינה מאוד ומעולם לא היו לי בעיות של קרציות או פרעושים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

הוא די קבוע

רק שהאתר מעולם לא וידא איתך את משקל הכלב. תאורטית, הוא אמור לעשות זאת, לפחות בקניה הראשונה.

פורסם
לפני 4 שעות, Be roo כתב:

או מpetbucket (שלאחרונה שמעתי טענה שהפסיקו לשלוח לארץ, אני לא קיבלתי הודעה על כך ויש לי משלוח מתוכנן שמופיע כרגיל).

סתם נכנסתי לאתר בכדי לראות מה מציעים (אינני מכיר את האתר).

כבר בהתחלה צריך לבחור יעד למשלוח -> ישראל איננה מופיעה ברשימת היעדים האפשריים למשלוח

פורסם
לפני שעתיים, guya72 כתב:

ישראל איננה מופיעה ברשימת היעדים האפשריים למשלוח

שלחתי להם פניה בנושא, כי לי יש הזמנה עתידית רשומה כרגיל ולא קיבלתי שום הודעה בנושא.

אעדכן.

פורסם
לפני 19 שעות, Be roo כתב:

רק שהאתר מעולם לא וידא איתך את משקל הכלב. תאורטית, הוא אמור לעשות זאת, לפחות בקניה הראשונה.

גם שקונים את התרופה בארץ באחד מהאתרים שמוכרים מזון לחיות הם לא מוודאים איתך את זה

פורסם
לפני שעתיים, Nakamichi כתב:

מהאתרים

בשום מקום לא טענתי שאתרים ישראלים עדיפים. גם לא אמרתי לא לקנות דרך אתרים (כאמור, אני בעצמי עושה זאת), רק ציינתי את הסיכון, שלא כולם מודעים אליו.

מדובר במוצר שאמור להמכר עם מרשם בלבד.

קניה דרך מי שלא מקפיד על דרישת מרשם מרמזת על מי שלא מקפיד על הכללים, ואולי מגדיל את הסיכון שמדובר בזיוף.

פורסם
לפני 38 דקות, Be roo כתב:

מדובר במוצר שאמור להמכר עם מרשם בלבד.

באמת שאני לא מבין בתרופות וכו׳, אבל מה ההבדל הגדול בין ברבקטו לבין דקסמול קולד או שאר התרופות לבני אדם, שנמכרים OTC בכל פארם?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ברבקטו הוא חומר הדברה, בהגדרתו הוא סוג של רעל (בבקשה לא להכנס לדיון של ״כל התרופות הן רעל״).

למה זה לא קיים בטיפולים אחרים אחרים נגד טפילים לחיות? כי הם חיצוניים, ולא עוברים דרך מערכת העיכול והדם ולכן בטוחים יותר (וגם אז יש סיכון). כמו שממליצים אחרי הדברה בבית לא להחזיר חיות הביתה מיד, מחשש שילקקו את החומר מהמשטחים, כי כשזה עובר לחשיפה פנימית זה כבר סיכון גדול יותר.

בכל מקרה, זה מה שמגדיר היצרן.

פורסם
לפני 15 דקות, Be roo כתב:

בכל מקרה, זה מה שמגדיר היצרן.

סיקרנת אותי, אז עשיתי חיפוש זריז. אז את צודקת חלקית, כי כנראה יש הבדלים בחוק בין מדינות.

באתר הראשי של היצרן (אמריקאי) אכן כתוב שהוא נמכר רק במרשם אצל וטרינר. אבל באתר הניו זילנדי לא כתוב שחייב מרשם וכתוב שהוא נמכר גם בחנויות.

image.thumb.png.05719e92e75b207878be46252455cecf.png

image.thumb.png.1ca4c57022b3bdd8392866f660213fff.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...