Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מענין... לא חשבתי על הבדלים בין מדינות... זה מרגיע קצת בהקשר ללגיטימיות של האתר הניוזילנדי, לפחות מבחינתם הם פועלים כנדרש.

למיטב ידעתי גם בארץ הוא אמור להמכר ע״י וטרינר בלבד, אבל טרם וידאתי.

פורסם

רגולציה על תרופות היא עניין מקומי. הדוגמה הקלסית היא אופטלגין - ברוב העולם המערבי כלל לא מאודרת לשיווק, אצלנו היא למכירה ללא מרשם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

למיטב ידעתי אתר לגיטימי מחו״ל לא ימכור לך תרופות לפי הרגולציה שלו וישלח לארץ.

רק שזו לא תרופה, ולכן היבוא האישי הזה מתאפשר, לפחות בפועל גם אם אולי אסור על הנייר (אין לי מושג מה יקרה עם חבילה כזו תעצר לבדיקה)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

גם ביוון זה OTC קניתי משם כמה פעמים כמות (הייתי נותן לכלבים משוטטים מפוצצי קרציות של הרועים באיזןר שלי)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 22 שעות, פינדר כתב:

באמת שאני לא מבין בתרופות וכו׳, אבל מה ההבדל הגדול בין ברבקטו לבין דקסמול קולד או שאר התרופות לבני אדם, שנמכרים OTC בכל פארם?

החוק והתקנות שקובעות למי מותר למכור ואיך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, פינדר כתב:

באמת שאני לא מבין בתרופות וכו׳, אבל מה ההבדל הגדול בין ברבקטו לבין דקסמול קולד או שאר התרופות לבני אדם, שנמכרים OTC בכל פארם?

בכל מדינה תקנות שונות, וכל מדינה קובעת את התנאים למכירת כל תרופה. לעתים הדרישות שונות למינונים או צורות הגשה שונות של אותה תרופה.. בישראל, כמו באירופה, הברווקטו היא תרופת מרשם

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תגידו איך אתם מחליטים מה לקנות? אני רואה שיש סימפריקה ואני זוכר שהוטרינר אמר לי שהוא כולל הכל בתוכו, אבל עכשיו אני רואה שיש גם סימפריקה טריו ואני לא מוצא אותו באתרים ישראליים. מצד שני השוואה בינו לאחרים מראה שהוא ממש אטרקטיבי. יש לכם ניסיון איתו? מה בד"כ אתם קונים? כי יש אפשרויות של פיצול תרופות ויש תרופות שכוללות הגנה מלאה (כמו הטריו הזה). בקיצור מה אתם נותנים לכלב?

פורסם

איך מחליטים? הוטרינר נתן ברבקטו מהתחלה ואני ממשיך עם זה, פשוט מצאתי במחיר זול יותר. אם לא היה ברור בהודעות קודמות, אני חושב שבכל מקרה כדאי שוטרינר ימליץ לך על מה שמתאים לכלב.

מעבר לזה הטיפולים המוכרים כמו ברבקטו וסימפריקה כנראה עובדים. אני יודע שלכלב שלי אין קרציות ופרעושים. אם הייתי מגלה שזה לא עובד, הייתי מתייעץ עם וטרינר ומחליף טיפול.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, anonport כתב:

סימפריקה

לא הכרתי. לפי השווה של ג'פטו, בניגוד לברבקטו הוא מכסה גם סקביאס, אבל זו לא ממש בעיה נפוצה אצל חיות מחמד. 

נגד פרעושים וקרציות הם מכילים חומרים פעילים שונים, אבל ששייכים לאותה משפחה ופועלים על אותו עקרון.

אין לי מושג מי יעיל יותר. אולי זה השחקן החדש בשוק. יתכן שיעילות חומרים יורדת כי הטפילים מפתחים עמידות ואז יש יתרון לחידוש. אם כי למיטב ידעתי ונסיוני האישי, ברבקטו עדיין עושה את העבודה, לפחות אצלינו.

פורסם
לפני 9 שעות, anonport כתב:

תגידו איך אתם מחליטים מה לקנות?

אצלי הוטרינר נתן בזמנו נקסגארד וזה עזר ועם זה אני ממשיך.

מה שכן, אף פעם לא חשבתי לקנות את זה מחו"ל - תודה על השרשור.

פורסם

יעילות של כל  החומרים האלה יורדת עם הזמן כי הטפילים מפתחים עמידות. אבל כל עוד זה עובד אצלכם אין טעם להחליף.

פורסם

אני נותן לכלב שלי סימפריקה מאז שהיה גור, מעל 3 שנים. נראה שעושה את העבודה.

עוד יתרון הוא שהכדור עצמו מאוד טעים לו (נותן לו את הכדור בתור חטיף והוא ממש מבסוט כשאני מוציא את הקופסה).

"ai motoare capul doare"

פורסם

https://www.canadapetcare.com/

מזמין כבר 3+ שנים אחת לכמה חודשים תרופה לטיפול באלרגיה שעולה פי 2 בארץ. אפס בעיות.

קונה גם Nextguard Spectra שזה מקביל לברווקטו רק שצריך לתת אותו אחת לחודש.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, dalet11 כתב:

מזמין כבר 3+ שנים אחת לכמה חודשים תרופה לטיפול באלרגיה שעולה פי 2 בארץ. אפס בעיות.

אפוקוול?

לא חשבתי שיש סיכוי להזמין תרופות מחו"ל. 

מעולם לא היו לך בעיות? איזה כמות אתה מזמין בכל פעם?
והם לא דורשים מרשם?

בדקתי מחירים באתר, להחישוב שלי שונה, והפער קטן בהרבה.

כדור 16מג אצל הוטרינר עולה לי 19 ש"ח. 

באתר ניתן לקנות 100 כדורים ב-$408.84, כלומר 1,427.61 שח, קצת פחות מ-500 שח הבדל, וזה מספיק לי ל-3 חודשים, כך שיש פער, אבל לא קרוב לפי 2

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...