Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רציתי לעדכן שהרכב נכנס לצביעה של הגג ונשלחו לי תמונות ע"י המוסך וזה נראה שעשו עבודה באמת טובה, אבל שמתי לב שהחלק האחורי של הגג לא נצבע איפה שיש קו הפרדה בין הגג המרכזי לחלק האחורי.

אני חשבתי שזה מובן מאליו שהגג כולל את כל החלק העליון, אבל אולי אני טועה ולא מכיר את חלקי המרכב שכוללים את הגג, החלק הספציפי הזה לא ניזוק מהשמש ונמצא במצב רגיל אבל עדיין הייתי בטוח שיצבעו אותו.

דיברתי עם בעל המוסך והוא הסביר לי שהגג כבר עבר צביעה והוא הציע לעשות פוליש על החלק האחורי כדי לתת לו מראה מחודש.

אולי בכלל עדיף לא לצבוע את החלק הזה כי הוא במצב טוב? או להתעקש שיצבעו את החלק הזה, אין לי בעיה גם להוסיף כסף למרות שהייתי בטוח שזה כולל את החלק הזה.

image.jpeg.250b8e3298a1dd9a395dbbca092ef73e.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Acejin
פורסם

תשלח תמונה של אחרי הצביעה לראות את הבדלי הצבע בין המשטחים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני אוכל לפרסם תמונות רק מחר אחרי שאני אאסוף את הרכב, אבל בלי קשר למצב של הצבע בחלק האחורי אני חושב שיהיו הבדלים בין המשטחים בגלל הצבע החדש. 

אני מתלבט אם אולי זה דווקא טוב שלא צבעו את החלק של הספוילר האחורי כי זה נחשב לעוד חלק צבוע שלאו דווקא קשור לגג אלא לדלת של תא מטען.

פורסם
לפני 14 שעות, Acejin כתב:

הספוילר האחורי כי זה נחשב לעוד חלק צבוע שלאו דווקא קשור לגג אלא לדלת של תא מטען.

נראה ככה. יש מצב שזה חלק מפלסטיק? (לא יודע אם זה משנה לצביעה...)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...