Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

מצאתי מאזדה לאנטיס שנת 2000 צבע כסף מנוע 1800 90000 ק"מ. הרכב מאוד מוצא חן בעיני ולקחתי אותו לבדיקה .

הבוחן התחייב שהשסי נקי וההספק והעברת הילוכים מצויינים . היו כמה תיקוני פח וזה ממש לא מתריד אותי . הבוחן גם טען שצריך להחליף תושבת מנוע שגם גורמת לנקישות בהעברת הילוכים .

בקיצור יש עוד כמה בעיות שאני ממש לא מבין בהם ולכן הייתי מעוניין שתעיינו בתוצאות הבדיקה ותאמרו לי בבקשה אם זה נורמלי לאוטו שעבר 90000 ק"מ

נ. ב. המוכר מוכן לרדת 3000 ש"ח מתחת למחירון בגלל הליקויים.

מבחן 1.jpg

מבחן 2.jpg

מבחן3.jpg

פורסם

לא הכי ברור - אבל:

1. מבחינת תאונה נראה סביר - למרות שמקווה ששמת לב שהוחלף פח חזית בריתוך. - לא הכי משמעותי אבל מרמז על מכה מקדימה שהיא יותר מסתם כיפוף.

2. ליקויים מכניים רבים - אני מעריך שיעלו כמה אלפי שקלים - דוד מערכת פליטה, תומכי מנוע ועוד מספר דברים (טיימינג?)

בקיצור:

לא נורא אבל גם לא מציאה.

לא מכיר את מחירון הרכב - אבל נראה לי כי יש להוריד כ 10% על המכות דפיקות וכן להוריד בנוסף את מחיר כל הליקויים - לא יודע כמה עולה טיימינג ברכב הזה אבל אני מעריך שהכל ביחד סביב ה 2 עד 3 K. (כולל דוד פליטה, טיימינג, תומכי מנוע וכו'). תוריד מזה עוד 10% על תאונות שהיו וזה כבר נראה עיסקה משתלמת מאוד.

רק לדעתי....

אלון

פורסם

לדעתי הרכב במצב סביר.

שני דברים שצריך לבדוק מול מוסך: שריפת השמן של המנוע ותיבת ההילוכים הנוקשת. אפשר להניח שזה עוד אחד מהכסת"חים של המכון, אבל...

צמיגים קדמיים - אם הם באמת ישנים ושחוקים, ולא קשה לבדוק את זה בעין, לדרוש להחליף או להוריד בהתאם במחיר.

הפגיעה של הרכב מקדימה לא נושאת אופי בטיחותי, ואפשר לסבול אותה, אם כי צא מנקודת ההנחה שיורידו לך עליה כשתרצה למכור, ולכן כדאי להוריד במחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפגיעה של הרכב מקדימה לא נושאת אופי בטיחותי, ואפשר לסבול אותה, אם כי צא מנקודת ההנחה שיורידו לך עליה כשתרצה למכור, ולכן כדאי להוריד במחיר.

להוריד במחיר תמיד כדאי ללא קשר למצב הרכב.

הבעיה שרכב נפוץ עם פגיעה הרבה יותר קשה למכור כי תמיד ניתן למצוא רכבים זהים נקיים מפגיעות.

אני הייתי חושב פעמיים לפני הקניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי שני הצמיגים אין בעיה כי יש גלגל רזרבי חדש ועוד גלגל נוסף במצב מצויין .גם הגלגלים הקידמיים ניראים דיי בסדר ואפילו הרבה יותר טובים מבאוטו הקודם שלי שאיתם עברתי טסט בלי בעיה .

בקיצור.

הורדתי עוד 1000 ש"ח ולקחתי את האוטו. נסעתי היום כבר מעל 100 ק"מ וניסיתי להרגיש את הנקישה של העברת ההילוכים ולא דובים ולא יער .

מבחינת התיקוני פח אין לי בעיה עם זה כי האוטו הוא לפחות לחמש שנים הבאות כך שהוא יהיה יותר מ10 שנים על הכביש ואף אחד כבר לא יסתכל על זה .

בהזדמנות זאת הייתי רוצה להודות לכל מי שעזר פה וגם בשאלות אחרות ששאלתי ולאמר לכם שיש לכם פורום נהדר אז תמשיכו כך.

פורסם

תתחדש... ואני מאחל לך שהוא ישרת אותך נאמנה ב5 השנים הבאות.

אני לא רוצה לבאס, אבל קנית רכב עם נגיעה בשילדה (אני עדין) , וסביר להניח שבעל הרכב גם פוצה על כך ע"י הביטוח לכן להערכתי היית צריך להוריד כ10 אחוז מערך הרכב רק על זה.

בקשר לצמיגים, אל תעשה קומבינות. צמיגים טובים הם לא כאלו שעוברים טסט...

לשים שני צמיגים שונים על אותו סרן בכלל בכלל לא מומלץ.

בקשר להעברת הילוכים, זה כסת"ח קבוע בתיבות אוטומטיות

שני דברים אותי מדאיגים בבדיקה:

א) נקישה מהציריות - בדוק את הנושא כמו שצריך.

ב) נגיעה בשאסי.

תתחדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...