Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, zaf כתב:

לא.
אתה נהג ״חסר ניסיון״ ברכב חזק עם הנעה אחורית, נכנסת מהר מידי (ביחס לתנאי הדרך) לפניה , ניסית להגיב ״לפי הספר״ מבלי להבין אם היית בתת היגוי או לא, ולכן פגעת במדרכה.

עד שלא תרים את הרכב על ליפט ותבחן היטב מלמטה, לא תוכל להיות בטוח מה נפגע ומה מידת הנזק.

תומך בהמלצות לגשת לירון, מה שיותר מוקדם.

אי אפשר לנסוע ככה, ללכת אני חייב, 

מחר מעלה אותו על גרר 

בנוגע להמלצתך על ירון 

האם כדאי לי ללכת עד חדרה למרות שאני מאזור רחובות? 

פורסם (נערך)

העיקר שהנזק הוא רק בברזל ולא בגוף.

תראה בזה שכר לימוד, השיעור שקיבלת הוא קודם לשפר נהג כדי שבפעם הבאה שהרכב יחליק אתה גם תדע למה הוא מחליק, מה גורם לזה ואיך יוצאים מזה (או לא נכנסים מלכתחילה).

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 2
פורסם

ויזואלית, הנזק לא נראה נוראי כך שלטעמי עדיף לך לוותר כרגע על תביעת הביטוח, שמור אותה למקרה קיצון יותר. גם אם זה יעלה כמה אלפי שקלים לתקן (פשוט צריך לראות מה שתכלס נפגע מאחורי הגלגל) זה עדיין עדיף לך למקרה קיצוני יותר של נזק. 

• אהבתי 2
פורסם

נראה שנפגע גאנט, משולש ואולי מוט היגוי.

מקווה שהבולם ישר, אם לא, ימליצו לך להחליף זוג

הכנס את הרכב למוסך לאבחון על ליפט כדי שתוכל לקבל מושג לגבי עלויות (אולי קרוב למוסך שמוכר לביטוח, אם תרצה לבסוף לממש את התביעה)

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 19 שעות, Liviur כתב:

ירון תייר - g force בהוד השרון לזכרוני

כבר שנים לא בהוד השרון, ונכון ללפני כמה חודשים היה במעבר לאזור חדרה, אבל לא יודע אם המעבר הושלם והסדנה כבר פתוחה שוב ללקוחות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לפני 17 שעות, zaf כתב:

ניסית להגיב ״לפי הספר״ מבלי להבין אם היית בתת היגוי או לא, ולכן פגעת במדרכה

אולי אני מבין את המרכאות אבל יש כאלו שאולי לא יבינו.
"לפי הספר" זה ממש לא לבלום בסיטואציה כזו.
אין מנוס, אלו דברים שצריך לתרגל ולתרגל כי בסופו של דבר זה יכול להגיע גם בלי פרובוקציה ובהפתעה כמו שקרה לי, וגם אני בתור נהג לא מיומן שקיבל את הרכב לא הרבה לפני הגבתי לא כפי שצריך.
אני ממליץ כמו שהומלץ לבצע פרובוקציות במסלול, ואם אתה באמצע המדבר ויש כיכר לדאוג שאין אף גמל בסביבה,  אין מעקה/מדרכה צמודה ושאתה יודע בדיוק מה הרכב הולך לעשות ואיך אתה מגיב.

לגבי עניין התביעה, קודם כל אתה לא חייב לתבוע.
לדעתי, ברכב כזה שגם ככה יקר לביטוח וגם ככה לא כל החברות מבטחות יש להימנע עד כמה שניתן מהגשת תביעות.
באופן אישי כל נזק שהוא עד סביב ה10-12K זה משהו שהייתי מתקן בעצמי בלי התלבטות, ולא, מה שהמוסך של הביטוח יגיד שעולה לתקן זו ממש לא העלות האמיתית, הם מנפחים ומנפחים כי הם יכולים, "הביטוח משלם" אבל בסוף הכל מגולגל אלינו, הלקוחות.
גש למוסך שאתה סומך עליו שיביט ויתן הצעה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מצטרף להמלצות לא למהר לתבוע, קודם כל תעריך אץ הנזק - סיכוי סביר שעדיף לתקן לבד.

זה שהתאונה נגרמה מטעות נהג, כנראה די בסיסית, זה די ברור, וכולנו מרגישים בנוח להגיד לך את זה כי כמו שליביו כתב, כולנו היינו שם.

תתקן את הרכב, קח קורס וימי מסלול, ותהנה באופן חכם להבא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 4 שעות, מלטבשי כתב:

נראה שנפגע גאנט, משולש ואולי מוט היגוי.

מקווה שהבולם ישר, אם לא, ימליצו לך להחליף זוג

הכנס את הרכב למוסך לאבחון על ליפט כדי שתוכל לקבל מושג לגבי עלויות (אולי קרוב למוסך שמוכר לביטוח, אם תרצה לבסוף לממש את התביעה)

לפני שעה, farkash7 כתב:

אולי אני מבין את המרכאות אבל יש כאלו שאולי לא יבינו.
"לפי הספר" זה ממש לא לבלום בסיטואציה כזו.
אין מנוס, אלו דברים שצריך לתרגל ולתרגל כי בסופו של דבר זה יכול להגיע גם בלי פרובוקציה ובהפתעה כמו שקרה לי, וגם אני בתור נהג לא מיומן שקיבל את הרכב לא הרבה לפני הגבתי לא כפי שצריך.
אני ממליץ כמו שהומלץ לבצע פרובוקציות במסלול, ואם אתה באמצע המדבר ויש כיכר לדאוג שאין אף גמל בסביבה,  אין מעקה/מדרכה צמודה ושאתה יודע בדיוק מה הרכב הולך לעשות ואיך אתה מגיב.

לגבי עניין התביעה, קודם כל אתה לא חייב לתבוע.
לדעתי, ברכב כזה שגם ככה יקר לביטוח וגם ככה לא כל החברות מבטחות יש להימנע עד כמה שניתן מהגשת תביעות.
באופן אישי כל נזק שהוא עד סביב ה10-12K זה משהו שהייתי מתקן בעצמי בלי התלבטות, ולא, מה שהמוסך של הביטוח יגיד שעולה לתקן זו ממש לא העלות האמיתית, הם מנפחים ומנפחים כי הם יכולים, "הביטוח משלם" אבל בסוף הכל מגולגל אלינו, הלקוחות.
גש למוסך שאתה סומך עליו שיביט ויתן הצעה.

לפני כשעה, RK כתב:

מצטרף להמלצות לא למהר לתבוע, קודם כל תעריך אץ הנזק - סיכוי סביר שעדיף לתקן לבד.

זה שהתאונה נגרמה מטעות נהג, כנראה די בסיסית, זה די ברור, וכולנו מרגישים בנוח להגיד לך את זה כי כמו שליביו כתב, כולנו היינו שם.

תתקן את הרכב, קח קורס וימי מסלול, ותהנה באופן חכם להבא.

נזק של משולש קדמי , עלות שלו(מקורי) באזור ה3400/500 בלי מע״מ ועוד בערך 600 על החלפה וכיוון פרונט סה״כ 4800~ עם מע״מ, הנושא טופל 

וכן ביטלתי את התביעה 

ואכן הרבה שיעורים נלמדו פה! ולקחים יופקו! 

מודה לבורא עולם על הכל 

מברך את כל העוזרים 

שיהיה לכל עם ישראל שבוע טוב ומבורך 

• אהבתי 6
פורסם

לא היו נפגעים בנפש זה הכי חשוב.

תיקנת את הרכב לבד וללא ספק עשית בשכל בעלויות הללו, כך שיצאת גם בזול בארנק!

בסופו של יום לומדים הכי טוב דרך הכיס 😃, כפי שכולנו יודעים.
קח כמה הדרכות במסלול בטוח כולל על רטוב, ההשקעה תחזיר את עצמה מהר ברכב מהסוג הזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...