Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהייה שעלתה לי בעקבות כמה מקרים שראיתי. איפה שאני גר יש כמה מנהגים מקובלים - אטיקט נהיגה אם תרצו - שרוב הנהגים נוהגים לפיו.

לדוגמא:

1. לאותת עם אורות גבוהים כדי לסמן שאתה מאפשר לרכב להשתלב מרחוב צדדי.

2. איתות עם ארבעת הוינקרים מסמן תודה על שנתת לי להשתלב.

דברים כאלה.

עכשיו, מבחינה חוקית נטו מדובר בעבירה על החוק. השאלה היא אם אתה רוצה לסמן לרכב משטרה להשתלב, או להגיד תודה אם הוא נתן לך להשתלב, האם תעשה את זה?

מצד אחד אתה רוצה לצאת בסדר. מצד שני, זה משטרה…

• אחראי פורום
פורסם

קרה כמה פעמים שנתתי לניידת להשתלב וסימנתי עם האורות, הודו לי ונסעו.

מה לא חוקי בזה? 

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 13 דקות, garicho כתב:

תהייה שעלתה לי בעקבות כמה מקרים שראיתי. איפה שאני גר יש כמה מנהגים מקובלים - אטיקט נהיגה אם תרצו - שרוב הנהגים נוהגים לפיו.

לדוגמא:

1. לאותת עם אורות גבוהים כדי לסמן שאתה מאפשר לרכב להשתלב מרחוב צדדי.

2. איתות עם ארבעת הוינקרים מסמן תודה על שנתת לי להשתלב.

דברים כאלה.

עכשיו, מבחינה חוקית נטו מדובר בעבירה על החוק. השאלה היא אם אתה רוצה לסמן לרכב משטרה להשתלב, או להגיד תודה אם הוא נתן לך להשתלב, האם תעשה את זה?

מצד אחד אתה רוצה לצאת בסדר. מצד שני, זה משטרה…

אני עושה גם בארץ את 1 ו 2, יש אנשים שמבינים.

לרכב משטרה לא הייתי עושה את זה זאת אומרת כן הייתי מאט ומאפשר לו לעבור אבל בלי הסימנים האולו. 

פורסם

אחוז קטן מהמהגים בארץ מכיר את הסימנים האלו. אני לא יודע אם השוטר מכיר ואם יכול לפרש את זה אחרת ולכן לא רוצה לנסות. 

כן נותן לו להשתב, אבל בלי סימנים. 

פורסם

למה לתת רק לרכב משטרה להשתלב?

למה לא להיות אדיב כלפי כל נהג אחר בכביש? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באופן כללי אני פחות משתמש בארץ ונזהר מאוד כשמישהו מאותת לי, כי אני לא יודע אם הוא רוצה לתת לי לעבור, או אומר לי - דיר בלאק אתה לא נותן לי לעבור, זורק לך גרזן לגבה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני גם משתמש ב 1 ו 2 אם כי לגבי אחד פה צריך לפעמים להיזהר, כי לפעמים עושים זאת על מנת ״שים לב אל תיכנס לנתיב אני נוסע מהר״

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...