Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שכרתי ניסאן ג'וק, 2024, מנוע 1.6, היברידי.

היו על הרכב כ-1,300 קילומטר.

דבר שאני מאוד אוהב ברכבים חשמליים/היברידיים, זה השימוש במנוע לשם עצירה.

בשבת נסעתי לאבו גוש, לקנות טחינה וגם כי היה משעמם לי, החלטתי לראות לאיזו צריכה אצליח להגיע.

את היציאה מאבו גוש (דרך פונדק אלביס) עשיתי על חשמלי מלא ואז יצאתי לכביש המהיר.

ד"א, ממוצע הנסיעה של עד כה (עשיתי כ-2,000 קילומטר) עמדה על 1:18, מרשים.

השתמשתי במצב eco ועלעתי לכביש המהיר, שמתי הגבלה של 90 קמ"ש וכל הדרך הבלימה עשתה את שלה וגם הטעינה את הסוללה עד ל-100%.

לאחר הירידות, המשכתי להישאר בנתיב הימני כי היה הכי פנוי וגם כי נסעתי בין 80 ל-90 קמ"ש.

עליתי על מחלף ענבה ל-431 עד לראשון לציון.

נסעתי (לפי וויז) 43 קילומטר והצריכה שהגעתי אליה היא: 1:40!!

שיעמם לי מאוד מאוד, כפי שניתן להבין, אבל ממש גאה בעצמי.

רוב הנסיעה המנוע החשמלי עבד, הבנזין נדלק 2 או 3 פעמים לטעינה וזהו.

והנה ההוכחה 😁😄

20241130_165528.jpg

עריכה אחרונה על ידי ariel000
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם

עם הרכב הבא תדווח על perpetuum mobile.

החוכמה היא נגד הגרוויטציה. או, לפחות, במישור אופקי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז לפני 15 שנה עם טויוטה פריוס דור 3, אני גם התלהבתי בפעם הראשונה כשעשיתי את אותה דרך מנווה אילן עד לחוף ראשון. צריכת הדלק הייתה באיזור ה-45 קמ לליטר. כל הדרך ירידה אחת גדולה. אם תיסע מערד למלונות ים המלח תעשה גם 100 קמ לליטר. תעשה עם הניסאן 20 קמ לליטר, בכיוון ההפוך, מראשון לנווה אילן נראה אם תצליח!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גם לי היה ניסיון דומה (למיטב זכרוני 18 קמ"ל, הזכרון מלפני 10 שנים) עם TSI 1.2 . הרכב היה גולף סטיישן עמוס ב-4 מבוגרים, 4 מזוודות גדולות והתוואי היה מישורי פינלנד הדרומית, שיותר שטוחה מדנמרק. וצריך להוסיף, הקפדה קיצונית על המהירות המותרת, וגרסת ה-86 כ"ס של המנוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יפה. אחרי שהגעת להישג המשעמם הזה, תנסה פעם את ההפך! להגיע לצריכת הדלק הגרועה ביותר שניתן.

מומלץ: מנוע גדול ומרובה צילינדרים, טורבו, כביש ריק ללא אכיפת מהירות, Pedal to the Metal. בטוח שתהנה יותר מהניסוי הזה.

מזכיר לי שBMW הכניסו לאפליקציה שלהם מדד שמראה כמה אתה יותר חסכן לעומת נהגים אחרים של אותו הדגם. המטרה שלהם הייתה לעודד נהגים להיות כמה שיותר חסכנים ולתת להם סוג של "ציון". ואז הם גילו שנהגים של גירסאות M חזקות מנסים לשבור את השיא השלילי - רוצים להיות בראש הטבלה של לוגמי הדלק..

ילדותי אבל מובן מאיפה זה מגיע. בסופו של דבר אף אחד לא קונה דגמי ספורט קצה כדי לנסוע בחיסכון.

https://www.autoevolution.com/news/bmw-s-co2-emissions-scoreboard-backfires-drivers-compete-to-pollute-more-235127.html

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

נו, חכמה גדולה עם הירידה לשער הגיא.

במכוניות חשמליות אתה מסיים את הירידה הזאת עם אחוז סוללה זהה או גבוה יותר, בנוהל. הרכב פשוט נטען יותר ממה שהוא צורך.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ביונדאיי איוניק במשך ארבע וחצי שנים, ממוצע של 20 קמ"ל, נהיגה רגילה לגמרי. לפני מס' שנים, בטיול בהרי יוון עם פיג'ו 2008 דיזל ידנית, שני מבוגרים ומזוודות, הגעתי ל 23 קמ"ל. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...