Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר לעבור מביטוח צד ג' למקיף באמצע התקופה עם אותו רכב?

פוסטים מומלצים

יש לי ביטוח חובה וצד ג' מאפריל 2024.

יש לי הונדה אקורד 2008(צורה של 2007), המחירון שלה הוא כ20 אלף.
אני בן 29 ויש לי רישיון נהיגה 5 שנים וגם הרכב איתי מאז.

העניין הוא שהיו לי 2 תביעות צד ג' בסך הכל(סכומים ששולמו לצד ג' של כ6 אלף כל אחת). אחת באפריל 2021 ואחרת ביולי 2023. האם יכול להיות שהתביעה של אפריל 2021 כבר לא רלוונטית או שעדיין רואים אותה בחברות ביטוח? בהר הביטוח כן רואים אותה כביכול ביטוח שהוא לתקופה של אפריל 2021 עד סוף מרץ 2022.

האם יכול להיות שלא יתנו לי לעבור למקיף? או שזה תלוי בסוכן ביטוח ועד כמה הוא מוכן לבוא לקראתי? בין היתר יש סוכן ביטוח רכב מהעבודה, אבל לפני כשנה, הם לא ששו לעשות לי מקיף ושיכנעו אותי שאעשה צד ג' בכל זאת(אולי כי זה תהליך קל יותר כשמחדשים ביטוח, להשאיר את מה שהיה)

לא אכפת לי לשלם יותר, יש לי החזר מהעבודה עד כ6000 שקלים לחובה+מקיף.

אני כותב כאן כי אני רוצה להבין מה האופציות שלי במצב שלי, ועד כמה יהיה קל "לשכנע" חברות ביטוח או סוכנים להשיג לי מקיף באמצע תקופה(כלומר לבטל את צד ג' ולעשות מקיף).

לי אישית זה נשמע מוזר שיש קשיים לשדרג ביטוח, מה אכפת להם מה הלקוח רוצה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. מה המטרה לעשות ביטוח מקיף לרכב שגילו מתקרב ל2 עשורים?  אם בכל מקרה יש החזר מעבודה, אולי כדאי.

ב. אין דבר כזה "לעבור מביטוח צד ג לביטוח מקיף". מדובר על חוזה ביטוח חדש לכל דבר. יש מצב שידרשו איזה קנס בשל הפסקת ביטוח צד ג שעשית.האם חברות ביטוח ירצו לעשות לך ביטוח מקיף  - תתקשר ותבדוק. תשובות תמצא רק אצלן.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, fatboy1340 כתב:

א. מה המטרה לעשות ביטוח מקיף לרכב שגילו מתקרב ל2 עשורים?  אם בכל מקרה יש החזר מעבודה, אולי כדאי.

ב. אין דבר כזה "לעבור מביטוח צד ג לביטוח מקיף". מדובר על חוזה ביטוח חדש לכל דבר. יש מצב שידרשו איזה קנס בשל הפסקת ביטוח צד ג שעשית.האם חברות ביטוח ירצו לעשות לך ביטוח מקיף  - תתקשר ותבדוק. תשובות תמצא רק אצלן.

בשביל הראש השקט ולישון ברוגע בלילה. יום שבת שעבר, הציתו רכב שחנה לידי ונאלצתי להחליף טמבון אחורי ופנס שנמסו(על הדרך כבר סידרתי את הרכב מסביב אבל זה לא היה חובה). הרכב שהציתו בלי טסט והבן אדם עם זהות ערבית ללא ביטוח(רכב כנראה גנוב, הבן אדם מסוכסך, חייב כסף למישהו או כל דבר אחר).
כדי שאם יקרה מצב יותר גרוע, כמו שיעשו הובלה כלשהי ויפילו על הרכב שלי משהו כבד בלי להשאיר מספר או כל דבר אחר. אז אוכל לפתור את זה בקלות יותר ולא כמו שהיה לי השבוע הזה שאני בסטרסים מיום שבת עד שבת.

אני כתבתי כאן כי אולי יש חבר'ה עם ניסיון שיוכלו לשתף מהידע שלהם והניסיון שלהם במקרה דומה שרצו לבטל צד ג' ולעשות מקיף באמצע תקופה, כדי להיות מוכן בשיחות טלפון במשא ומתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...