Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
אני רוצה לקנות אאוטלנדר יד שניה ומתלבט בין הצורה הישנה לצורה החדשה (אם אני מבין נכון, ב- 2021 הייתה מתיחת הפנים).

הצורה החדשה יקרים יותר ברובם (תלוי הקילומטראז' וכיוב'), ואני יכול להגיע לשם אבל זה יהיה מתיחת התקציב.

השאלה שלי, האם חוץ מהעיצוב יש יתרונות משמעותיים לצורה החדשה על פני הישנה?

האם יש הבדל מבחינת אמינות, חלפים, טיפולים, וכולי, וגם מבחינת מרחב פנימי, מולטימדיה ו"פינוקים".

כך או כך לא מאמין שאקנה מתחת ל- 2020-2021, הקריטריון המשמעותי בעיני זה הקילומטראז' (עד 30-35 אלף).

תודה!

פורסם

זה מנוע אחר ורכב אחר בכל אספקט
לך לראות אחד חדש ואחד ישן ותחליט
לדעתי ההבדל גדול אבל כל אחד יחליט לעצמו כמה ההבדל הזה שווה עבורו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה לא אותה פלטפורמה של X-Trail?
אני לא דוקטור. רק מה ששמעתי.

חוצמזה מנוע אחר ורכב אחר סבבה, אבל אשמח לדעת אם יש איזה מחלות או חסרונות שצריך להכיר באחד מהם.

תודה.

פורסם

הישנה הפגינה אמינות מצויינת, אפילו יוצאת מהכלל. יש מחלה של מוות מצלמת מערכות הבטיחות. עלות החלפתה ~ 3.5K. יש על זה תביעה יצוגית. מעבר לזה גיר ומנוע מאוד אמינים (כל עוד טופלו לפי המלצות היצרן)
החדש לא מספיק זמן בשוק, אבל לא שמעתי תלונות (אאל"ט יש איזה תלונה על רעידות ממכסה המנוע)
אבל סע, תראה ותחליט...
שב במושב הנהג של הישן ואח"כ בחדש ותראה מה מתאים לך
לדעתי הקפיצה היא די משמעותית, למרות שחדשה לא נהגתי אלא ישבתי כנוסע בלבד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמו כל דבר בחיים יש לו יתרונות וחסרונות
כן... הוא מרעיש במאמץ/עקיפה כי הוא מעלה את הסל"ד
בניגוד לכך ב 99.5% אתה לא מאמץ את המנוע והגיר הזה דואג לנסיעה חלקה, בסל"ד אופטימלי.
לא אומר לך שזה גיר החלומות, אבל יש בכלל גיר כזה שהוא מושלם?
גם לרובוטי וגם לפנטרי יש יתרונות וחסרונות.
לזכותו יאמר שאם הקפידו להחליף שמן גיר כל 80 אלף ק"מ או 4 שנים הוא מאריך חיים ואמין מאוד

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, TZR84 כתב:

ZF 8HP 😁

אני אחדד... האם יש גיר שהוא מושלם ולא מותקן ב BMW סדרה 7 ?

• מצחיק 2
פורסם (נערך)

הרמת להנחתה - לדעתי בגזרת הרכבים העממיים מבחינת אופי הפעולה - הגירים הפלנטריים שעדיין קיימים ברכבים חדשים יחסית - במזדה 3 (ובכלל מזדה המוהיקנים האחרונים עם גירים פלנטריים), ובאלנטרה דור קודם - 
מדובר על גירי 6 הילוכים שעובדים פשוט מצויין, בלי רעידות בשום סל״ד, בלי רעשים חריגים ובלי סיפורים, עם פעולה די מהירה, פשוט תענוג. 

לפותח השרשור - מדובר על דגם חדש לגמרי של אאוטלנדר, דור 4. 
הדור הקודם (דור שלישי) יצא לשוק בשנת 2012, חושב שהגיע לארץ ב 2013, ועבר מתיחת פנים באיזור 2016.
הדור הנוכחי - יצא לשוק ב 2021, וזה דגם חדש לחלוטין. לא מתיחת פנים.

יש הבדל של עשור מבחינת תכנון, על הכל המשתמע. יצא לי לנסוע כנוסע באאוטלנדר מהדור החדש וזו קפיצת מדרגה משמעותית.
האם זה שווה את הקפיצה במחיר - זה רק אתה יודע לענות.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם
לפני 10 שעות, rolling_stony כתב:

הרמת להנחתה - לדעתי בגזרת הרכבים העממיים מבחינת אופי הפעולה - הגירים הפלנטריים שעדיין קיימים ברכבים חדשים יחסית - במזדה 3 (ובכלל מזדה המוהיקנים האחרונים עם גירים פלנטריים), ובאלנטרה דור קודם - 
מדובר על גירי 6 הילוכים שעובדים פשוט מצויין, בלי רעידות בשום סל״ד, בלי רעשים חריגים ובלי סיפורים, עם פעולה די מהירה, פשוט תענוג. 

לפותח השרשור - מדובר על דגם חדש לגמרי של אאוטלנדר, דור 4. 
הדור הקודם (דור שלישי) יצא לשוק בשנת 2012, חושב שהגיע לארץ ב 2013, ועבר מתיחת פנים באיזור 2016.
הדור הנוכחי - יצא לשוק ב 2021, וזה דגם חדש לחלוטין. לא מתיחת פנים.

יש הבדל של עשור מבחינת תכנון, על הכל המשתמע. יצא לי לנסוע כנוסע באאוטלנדר מהדור החדש וזו קפיצת מדרגה משמעותית.
האם זה שווה את הקפיצה במחיר - זה רק אתה יודע לענות.

נשמע שזה שווה לפי הסופרלטיבים...

תודה רבה עזרת מאוד.

פורסם
לפני 11 שעות, rolling_stony כתב:

לדעתי בגזרת הרכבים העממיים מבחינת אופי הפעולה -  גירי 6 הילוכים שעובדים פשוט מצויין, בלי רעידות בשום סל״ד, בלי רעשים חריגים ובלי סיפורים, עם פעולה די מהירה, פשוט תענוג. 

אין ספק שאלו עדיפים בנגזרת האמינות והנוחות, אך יש גם להם מחיר בדמות צריכת דלק וביצועים
ממול יש את הרובוטים שיתרונם בוא בביצועים ובתצרוכת הדלק אך לוקים בתחום הנוחות והאמינות
באמצע יש לך את הגירים הרציפים שהם פשרה בין הקודמים (מלבד האמינות בדגמים מסויימים של סוזוקי/רנו/ניסאן)

• תוכן חדש...