Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם , אני מחפש רכב לקנות, לא משנה אם אוטומט או ידני.

כנראה יעשה לפחות פעם בשבוע נסיעות של שעה- שעתיים לכיוון. 

ראיתי בפורום שהומלץ על 

מאזדה 2

סוזוקי סוויפט / ספלאש

קיה ריו

יונדאי I20

ורציתי לדעת האם יש עוד המלצות על רכבים אחרים בהתחשב בכך שאני מחפש רכב ידני.

*ראיתי בתגובה בפייסבוק לגבי סוזוקי סוויפט שהדור עם המנוע 1.5 ליטר שנים 2007 עד 2011 הדור הכי מוצלח וככל שעולים בשנים הנפח והספק קטנים וכך גם היכולות, האם זה נכון והאם עדיין עדיף ללכת על סוזוקי בהתחשב בזאת

*בנוסף ראיתי לצורך העניין טויטה יאריס 2013 במחיר דומה ואני תוהה האם עדיף טויטה מאשר רכב אחר בשנים יותר מתקדמות.

תודה רבה ואחלה יום! 

פורסם

דאצ'יה סנדרו או לוגאן - בתקציב תוכל לרכוש אפילו שנת 2018.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חשוב לך יותר ביצועים או צריכת דלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אוטומט, אתה יכול לבדוק מיצובישי ספייס סטאר,חסכונית מאוד ואמינה, אך רועשת.

אם ידני, דאציה סטוופאי אופציה טובה, יש גם דיזל אך יותר קשה למצוא שמורה בתקציב נמוך, המנוע הפופולרי הוא 0.9 טורבו בדיוק כמו לרנו קליאו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בתאריך 23.12.2023 בשעה 13:07, yulianx כתב:

אם אוטומט, אתה יכול לבדוק מיצובישי ספייס סטאר,חסכונית מאוד ואמינה, אך רועשת.

אם ידני, דאציה סטוופאי אופציה טובה, יש גם דיזל אך יותר קשה למצוא שמורה בתקציב נמוך, המנוע הפופולרי הוא 0.9 טורבו בדיוק כמו לרנו קליאו.

אם ככה, מכל האפשרויות שנרשמו פה בדיון, אלו רכבים הם הטופ 3 לדעתך?

אני מנסה להבין איזה רכב הכי מתאים ועומד בקריטריונים שחשובים לי כרגע

*אמין

* צריכת דלק

*מתאים לנסיעות "ארוכות"

תודה רבה על העזרה! 

אז מכל האפשרויות שנרשמו פה בדיון, אלו רכבים הם הטופ 3-5  לדעתכם?

אני מנסה להבין איזה רכב הכי מתאים ועומד בקריטריונים שחשובים לי כרגע

*אמין

* צריכת דלק

*מתאים לנסיעות "ארוכות"

תודה רבה על העזרה שלכם! 

עריכה אחרונה על ידי Homer94
פורסם

הדגמים שהוצעו פה טובים, למצוא קקטוס דיזל/208 דיזל שמורה לא פשוט.למרות שפה בפורום יש 208 מעניינת.

• תוכן חדש...