Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי!

אני מתכנן לטפל קצת באוטו לקראת התקנת תוכנת ניהול מנוע קאסטום באיביזה 2017 (mk5) מנוע 1.2 tsi ea211 קוד מנוע cjzc.

- החלפת פלאגים: אחרי הרבה המלצות, רציתי להחליף לפלגים אירידיום כי הרכב כבר בן 6 שנים (החלפה לפי יצרן) מחיפושים בגוגל הפלאג ה״איכותי״ היחיד שמצאתי שמתאים לקוד מנוע זה פלטיניום NGK PZKER7B8EGS

מישהו יודע האם קיימים פלאגים אירידיום למנוע הזה? בשרשור הזה המליצו על פלגים אירידיום של ngk למנוע 1.2 tsi אך עם קוד מנוע שונה משלי, זה יכול לעבוד בכל זאת?

- פילטר אוויר: התעניינתי בפילטר פאנל k&n וראיתי דיעות לפה ולפה. האם כדאי לי להשתמש בפילטר כזה ביחד עם התקנת תוכנת ניהול מנוע קאסטום? הציפיה שלי זה תוספת קטנטנה של כוח ושיפור צליל.

- שמן מנוע: חשבתי לרענן את השמן לCastrol EDGE 5W30 LL (נראה לי שזה השמן שמגיע סטוק). אני מודע שאין כל כך הבדלים בין החברות כל עוד זה מתאים להנחיות יצרן…

אם יש עוד שיפורים קטנים או שינויים שכדאי לעשות לפני התקנת התוכנה אשמח לשמוע

תודה!

עריכה אחרונה על ידי dirty_schnitzel
פורסם

א. אל תשים פלאגים שלא מתאימים למנוע זה יגרום לפיספוסי הצתה 

ב.לא אל תשים פילטר פתוח למרות שזה יתן לך יותר כוחות סוס . בפועל זה לא מסנן כמו פילטר רגיל. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על התגובות, אני אלך על הפלגים של ngk (לא אירידיום) ולגבי הפילטר - התכוונתי להחליף רק את הפילטר בתוך הקופסה המקורית (לא פילטר פתוח)... אבל אני רואה שהרבה אנשים לא עפים על הפילטרים האלה ושהתוספת לביצועים של הרכב זניחה, נראה לי שאשאר עם סטוק וזהו

פורסם
לפני שעתיים, dirty_schnitzel כתב:

תודה על התגובות, אני אלך על הפלגים של ngk (לא אירידיום) ולגבי הפילטר - התכוונתי להחליף רק את הפילטר בתוך הקופסה המקורית (לא פילטר פתוח)... אבל אני רואה שהרבה אנשים לא עפים על הפילטרים האלה ושהתוספת לביצועים של הרכב זניחה, נראה לי שאשאר עם סטוק וזהו

אני חושב שזה הדבר הכי חכם לעשות

רענן את הפלאגים בהתאם למה שרשום בספר הרכב,

וחסוך כמה שקלים טובים על הפילטר הפשוט :)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...