Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לצוות החכמים.

דירה שכל השימוש באינטרנט בה זה צפייה בטלוויזיה. בלבד. (נטפליקס,דיסני, יוטיוב, וחבריהם). טלוויזיה אחת בלבד.

כיום יש אינטרנט של הוט. משלם 130שח לחודש.

בעבר הייתי עם בזק, סבלתי מהרבה ניתוקים.

יש לי טלפון שמיש תקין ומיותר בבית. 

מה מונע ממני לקנות סים (קו טלפון), לתקוע אותו בטלפון הישן, לחבר אותו לחשמל ולפתוח בו hot spot??

האם ניתן לפתוח הוט ספוט קבוע או שכל פעם אצטרך לפני הדלקת הטלוויזיה להפעיל את ההוט ספוט בטלפון?

תודות על חוכמתכם :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נפח חבילת הגלישה? 

כמה מסכים תפעיל?

יש שתי מגבלות בהסתמכות על חבילות סלולריות:

1. רוחב הסרט שעומד לרשותך, תלוי בעומס על תחנת הבסיס הסלולרית וכן טיב הקליטה, שיכול להיות שונה מנקודה לנקודה.

2. נפח חבילת הגלישה החודשית. פעם הסתמכתי על מודם סלולרי, החבילה החודשית היתה 500+50 ג״ב, היתה מסתיימת תוך 2-3 שבועות של גלישה מתונה וקצת משחקי רשת של אחד הבנים.

מציע לך לצפות קצת בטלוויזיה על בסיס חבילת הגלישה בקו הקיים שלך, לראות את טיב הצפיה ולעקוב אחר קצב צריכת הנתונים בדף האישי בחברת הסלולר.

ואגב, 130 ש״ח לחודש - לאיזו חבילה (טכנולוגיה ומהירות) - אני שואל כי מדובר במחיר די יקר. אמנם אני משלם סכום דומה, אבל זה על נחושת של הוט בקצב 500 מס״ש, כולל IP סטטי, באנדל של ITC.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה בטוח לגבי הנפח החודשי? אני ממליץ לך לצפות באמצעות הנקודה החמה משך שבוע - שבועיים ולבדוק את הצריכה באתר חברת הסלולר. אם באקסטרפולציה לצריכה החודשית הנפח מספיק לך על זה, תוכל לחסוך כמה שקלים. אל תנתק את החיבור הקיים לפני שאתה משוכנע שהמעבר נכון.

אבל יש לי הצעה יותר פשוטה: בתחילת השבוע הבא עשה סבב טלפונים ונסה להוזיל אל החבילה הקיימת. אני מהמר על חסכון של לפחות שליש. הבעיה היחידה היא שייתכן שהחלפת הספק תהיה כרוכה בהחלפת המודם, יש להוט קטע כזה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה שלא נתקנה נתב סלולרי?
העלות זניחה - אולי 150 ש"ח באליאקספרס

יש לי חבר שגם רצה לחסוך על האינטרנט הביתי (וגם המהירות באיזור שלו בתשתית בזק - היחידה שמגיעה לאותו איזור נידח - נמוכה מאוד)

הוא קנה נתב סלולרי, קנה סים שעולה לו 30 ש"ח לחודש וכולל נדמה לי גם משהו כמו 300GB

כבר שנתיים הוא גולש ככה בכל הבית בלי בעיות מיוחדות.

פורסם
לפני 5 דקות, boli19 כתב:

למה שלא נתקנה נתב סלולרי?
העלות זניחה - אולי 150 ש"ח באליאקספרס

יש לי חבר שגם רצה לחסוך על האינטרנט הביתי (וגם המהירות באיזור שלו בתשתית בזק - היחידה שמגיעה לאותו איזור נידח - נמוכה מאוד)

הוא קנה נתב סלולרי, קנה סים שעולה לו 30 ש"ח לחודש וכולל נדמה לי גם משהו כמו 300GB

כבר שנתיים הוא גולש ככה בכל הבית בלי בעיות מיוחדות.

מעניין מה שאתה אומר.

אם זה לא יעבוד לי כהלכה עם המכשיר הסלולרי אשקול להחליפו בנתב.

פורסם (נערך)

השאלה היא כמה שעות בחודש אתה צופה בטלויזיה ובאיזה רזולוציה.

אל תשכח לנתק בכל פעם שאתה ניגש לשירותים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני כשעה, אורח לרגע כתב:

מעניין מה שאתה אומר.

אם זה לא יעבוד לי כהלכה עם המכשיר הסלולרי אשקול להחליפו בנתב.

המכשיר הסלולרי הישן יעבוד, אבל תצטרך להשאיר אותו בחשמל כל היום באופן קבוע (כי לא תרצה ולא תזכור כל לילה לטעון אותו מחדש)

הוא יתחמם בעבודה מאומצת (אם שני מכשירים ויותר יגלשו דרך הנקודה החמה שלו במקביל למשל)

נתב סלולרי בנוי לעבודה הזאת, הוא מחובר קבוע לחשמל, אין לו סוללה, יש לו אנטנות שנועדו למטרה הזאת והטווח קליטה שלו גדול יותר.

יש עליו אפשרויות אבטחה וסינון טובים יותר.

פורסם

בשעתו המודם נכלל בעסקה של פרטנר.

פורסם
לפני שעתיים, boli19 כתב:

המכשיר הסלולרי הישן יעבוד, אבל תצטרך להשאיר אותו בחשמל כל היום באופן קבוע (כי לא תרצה ולא תזכור כל לילה לטעון אותו מחדש)

הוא יתחמם בעבודה מאומצת (אם שני מכשירים ויותר יגלשו דרך הנקודה החמה שלו במקביל למשל)

נתב סלולרי בנוי לעבודה הזאת, הוא מחובר קבוע לחשמל, אין לו סוללה, יש לו אנטנות שנועדו למטרה הזאת והטווח קליטה שלו גדול יותר.

יש עליו אפשרויות אבטחה וסינון טובים יותר.

סבבה. שיעבוד קשה.

הוא מחובר קבוע לחשמל בפינה. אני לא משתמש בו חוץ מנקודה חמה.

אם יעבוד קשה מדי וישבוק אז הניסוי נכשל.

אם יעבוד כשורה אז הצלחתי.

הניסוי החל לפני כחצי שעה. עד כה הכל טוב.

אעדכן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

סיכון מיותר. אתה יכול לשרוף את כל הבית ויושביו בגלל סוללת הליתיום.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

^^ מה שהוא אמר

היה לנו טלפון ישן בחדר השינה של אחד הילדים, על תקן נגן מדיה, מחובר קבוע למטען ומחובר קבוע עם כבל aux לרמקול. 

הכל עבד יופי עד שיום אחד שמתי לב שכל הטלפון מעוות והמסך כמעט יצא מהמקום בגלל שהסוללה התנפחה. במזל זה נגמר בלי שהכל עלה באש.

אגב, היום יש Chromecast audio ישן, שמחובר לאותו רמקול. ממש לא מבין למה גוגל הפסיקו ליצר אותם. מוצר נהדר. 

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.
  • מבאס 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

סיכון מיותר. אתה יכול לשרוף את כל הבית ויושביו בגלל סוללת הליתיום.

לפני 27 דקות, אורי מ. כתב:

^^ מה שהוא אמר

לא מזלזל לרגע אבל עדיין מתכוון להמשיך בניסוי.

אעקוב אחרי מצב המכשיר, תודה.

• תוכן חדש...