Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שנים השתמשתי בAVG בגרסא החינמית שעשה עבודה טובה.

בזמן האחרון הוא התחיל מאוד להעמיס על הCPU, ראיתי את זה בTASK MANAGER.

זה גרם לקח שסרטונים 4K ביוטיוב התחילו להיתקע.

השאלה האם צריך אנטיורוס נוסף או דיפנדר מספיק?

אם כן, איזה חינמי מומלץ?

תודה 

פורסם

עם דיפנדר כ-5 שנים, לא מוריד דברים חשודים או נכנס אליהם,

הכול חלק ומעולה מהרגע הראשון.

• אהבתי 1

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

או כמו שאמר לי טכנאי מחשבים מנוסה:

הם צריכים להרוויח עליך. אם תשלם כסף - לפחות אתה יודע שהם מחפשים (רק) את הכסף...

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

למשתמש ביתי דיפנדר מספיק.

אם אתה יודע שאתה גולש לאתרים מפוקפקים, או שיש לך מידע ממש יקר ערך על המחשב עצמו, שווה לחשוב על פתרונות נוספים.

פורסם
לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

הדבר הכי מסוכן שאני עושה זה להיכנס לאתרי טורנטים.

לא יודע מה הרמת סיכון...

אקסטרים++

• אהבתי 1

No worries 8)

פורסם
לפני 13 שעות, דניאל1983 כתב:

לא יודע מה הרמת סיכון...

דווקא שם יש פוטנציאל להרבה זבל.

אם אין מה שידלוף מהמחשב + לא יכאב לך הלב לפרמט אותו - אז לא הייתי עושה משהו נוסף.

אחרת, הייתי מריץ כלי נוסף בתשלום (נניח ESET, מסלול של "הגנת פרימיום" בגלל רכיב ה- LiveGuard)

פורסם

זה שטויות צריך פשוט להקפיד לא להיכנס למודעות של רווקות לוהטות בסביבתך אני בדקתי ולא מצאתי כאלו

פורסם
לפני 14 שעות, דניאל1983 כתב:

לא יודע מה הרמת סיכון...

הורדת סרטים/ספרים/מוזיקה בפורמטים סטאנדרטיים אינה מסוכנת, הורדת תוכנות פרוצות עלולה להיות מסוכנת. 

פורסם
לפני 39 דקות, Haim_gds כתב:

הורדת סרטים/ספרים/מוזיקה בפורמטים סטאנדרטיים אינה מסוכנת, הורדת תוכנות פרוצות עלולה להיות מסוכנת. 

גם דרך מסמך וורד/אקסל/PDF אפשר לפרוץ למחשב. יותר מזה, קבצי office למיניהם אהובים על האקרים.

• תוכן חדש...