Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא !

להוכיח לך? בקליפורניה הקודמים חיברתי מה HU והמגבר, נשמע אותו דבר :\ , ככה שההגברה לא קירטעה, שמעת את ה mikmik ) jbl) ??

\

מתי תבין את העיקר ??

יופי, חיברת לHU ולמגבר. אבל שניהם נותנים 50 וואט פיק ליציאה נכון?

איזה הבדל ממשי אתה כבר מצפה לשמוע ביניהם?

ההגברה שלך הייתה על הפנים חלשה מאד אז אל תצפה להבדלים וכל זה .המגבר החיצוני שלך ששווה למגבר בHU שלך היו בעומס שחוברו לרמקול ומפה ההגברה שלך היא הצולעת בשרשרת הזו ככה שתבוא קודם בטענות למגבר ב1.90 שלך או לפאנל שלך .

לי היה רמקול 6.5 של JBL סידרת GTO הוא נישמע ממש צלול ונעים לאוזן.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
\

מתי תבין את העיקר ??

יופי, חיברת לHU ולמגבר. אבל שניהם נותנים 50 וואט פיק ליציאה נכון?

איזה הבדל ממשי אתה כבר מצפה לשמוע ביניהם?

ההגברה שלך הייתה על הפנים חלשה מאד אז אל תצפה להבדלים וכל זה .המגבר החיצוני שלך ששווה למגבר בHU שלך היו בעומס שחוברו לרמקול ומפה ההגברה שלך היא הצולעת בשרשרת הזו ככה שתבוא קודם בטענות למגבר ב1.90 שלך או לפאנל שלך .

לי היה רמקול 6.5 של JBL סידרת GTO הוא נישמע ממש צלול ונעים לאוזן.

:evil: גם לך יש זבל סיני לא :wink: , סתם, עכשיו ברצינות,לא נראה לי שהוא נותן 50 פיק, אני ייבדוק שייהיה לי זמן לרדת לאוטו .

Suzuki Jimny

פורסם

עידו... יש זבל סיני... ויש זבל סיני שהוא באמת זבל סיני

אני מתכוון... הזבל סיני שלך כל-כך חלש... שלדעתי יש סיכוי שהוא מנמיך לך את הצליל שיוצא מהפאנל ולא מגביר!!:shock:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מה הקשר שיש לי זבל סיני. המגברים שלי פשוט חזקים וכל רמקול ישמע הרבה יותר טובה עם הגברה חזקה יותר -אין אפס!

המגבר שלך הוא 50*2 שווה להגברה סטנדרטית של פאנל 50*4 רק שלך יש 2 יציאות .

לסיכום המגבר שלך כרגע-כוסות רוח למת לא יעיל לשום סוג של רמקול.

תביא מגבר חזק שיוכל להחזיק לך את כל הציוד שאתה בונה עליו ואחרי זה נתחיל לדבר על סאב וכו'..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חחח מה אתם מתנפלים?

המגבר חלש- אין מה לעשות !, זה מגבר שלפחות לפני 5- 10 שנים , אותו זמן הוא לא הייה זבל סיני, עכשיו, עם הטכנולוגיה /המכשירים/מגברים/אקוליזרים/פרוססורים ושות'..., אין מה להשוות בכלל, הוא הייה ה- מגבר.

אני דיברתי על ה jbl עכשיו לא על המגבר והסאב, זה יבוא אחרי זה . !

פתחתי את הת'רד בשביל ה jbl !:x

רמקול JBL GTO396 ,צריך חו"ד
לא ביקשתי ח"וד על המגבר , רק על ה jbl

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...