Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, 

עזרתכם בקבלת החלטה על הרכב הבא שלי (ליסינג מהעבודה)

המאזדה זולה יותר - בכ350₪ בחודש לעומת האטקה

חשוב לי שיהיה נוח, אני עובד משמרות ועומד הרבה בפקקים, גם אחרי משמרת לילה, חשובה לי נוחות בשיוט בבין עירוני

(גר בתל אביב עובד בקרית גת) אז נוסע הרבה בכביש 6 

בשנה/שנתיים הקרובות צופים התרחבות המשפחה לזוג +1

האטקה לדעתי נאה יותר אך אולי מעט פחות מפנקת באבזור (?)

עזרו לחבר שלכם להתלבט 🥲

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

אטקה נוחה מאוד למשפחה.

נוח להכניס ולהוציא תינוק או מושב ותא מטען מרווח.

לא מכיר את המאזדה באספקט הזה.

• רעיון טוב! 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)

באיזה רכב אתה נוהג היום?

המאזדה מרשימה מאוד בתא הנוסעים המאוד איכותי שלה כמעט ברמת פרימיום.

יחידת ההנעה שלה עם גיר פלנטרי ומנוע אטמוספרי תורמים מאוד לנסיעה חלקה. תא המטען של המאזדה פחות שימושי בגלל מרכב הסדאן.

האטקה מציעה יחידת הנעה מאוד זריזה, אך הגיר כפול המצמדים פחות רהוט במהירויות נמוכות. מרכב רכב הפנאי תורם לשימושיות, אך תא הנוסעים איכותי לא ברמה של המאסדה.

באטקה אין מצלמת רוורס...

שני הרכבים יספיקו לזוג + 1, על השאלה האם האטקה מצדיקה תוספת של 350 שח לחודש רק אתה יכול לענות.

כדאי לך לבדוק האם ישנה אפשרות לקחת נירו פלוס, הוא מציע רשימת אבזור לא רעה, מרווח מצויין ושווי שימוש מופחת.

החיסרון העיקרי שלהנירו הוא תא מטען פחות מרווח.

עריכה אחרונה על ידי mottis
.
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מכיר אטקה מהבית, נקנתה חדשה לפני פחות משנה. חששתי מאופן פעולת הגיר לפני הרכישה, באוקטביה הוא אכן טיפה מטריד במהירויות נמוכות, אבל נסיעת מבחן באטקה הרגיעה, הכיול שונה כנראה והפעולה רהוטה וחלקה באופן די מפתיע. האוטו זריז ושקט והנסיעה בסך הכל נינוחה ונעימה מאוד. מתנהג יופי על הכביש אבל מעט נוקשה בנסיעה עירונית, לא ברמה מטרידה ואין רעשי מתלים. אוטו מרווח מאוד לנוסעים ומטען. בסך הכל אוטו מצוין לטעמי. המינוס הוא ברמת האיבזור ברמת הגימור סטייל, אין מצלמת רברס ( אצלי הותקנה כצ'ופר "חבר" ), אין זיהוי בשטח מת ואין בלימה לאחור או זיהוי תנועה חוצה. את המזדה לא מכיר, ממליץ נסיעת מבחן בשתי האלטרנטיבות, לרוב ההחלטה אח"כ קלה הרבה יותר.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 5 שעות, mottis כתב:

באיזה רכב אתה נוהג היום?

כדאי לך לבדוק האם ישנה אפשרות לקחת נירו פלוס, הוא מציע רשימת אבזור לא רעה, מרווח מצויין ושווי שימוש מופחת.

החיסרון העיקרי שלהנירו הוא תא מטען פחות מרווח.

בשנה האחרונה עם ספורטג׳ 2019 אורבן דיזל שאני ממש מבסוט ממנה - היא נוחה בטירוף וחזקה וכו׳

בקשר לנירו - היא נראית לי כמו קבר על גלגלים, לא יודע, לא התחברתי..

יש עוד אופציות כמו קאמיק, ארונה, ויטארה אבל פחות מדמיין את עצמי באחד מהרכבים האלה, אולי בקאמיק אבל היא גם נראית לי סופר בנאלית ולא מרגשת..

בגדול לא בא לי להתבאס כל פעם שאני נכנס לרכב..

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

פורסם
לפני 10 שעות, Henry123321 כתב:

היא נראית לי כמו קבר על גלגלים

שברת אותי מצחוק פה.😂😂😂

לפני 10 שעות, Henry123321 כתב:

יש עוד אופציות כמו קאמיק, ארונה, ויטארה אבל פחות מדמיין את עצמי באחד מהרכבים האלה

אתה רואה את עצמך יורד מ suv לפרייבט?

אני לא חושב שיהיה לך נוח אחרי שהתרגלת ל suv.

פתאום אתה תיהיה נמוך בכביש 

• רעיון טוב! 2
פורסם

חברים תודה לכולם

הוזמנה המאזדה ♥️🏎️

• מעניין 1

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

• תוכן חדש...