Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסן עצים במרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים, דיי חדש בכל הקטע של העץ, אני מחפש קרשים לבניית כמה דברים בגינה, מישהו מכיר מחסן עצים טוב באזור המרכז? (אזור פתח תקווה-כפר סבא-ראש העין-ראשון לציון)

כרגע צריך כ30-40 קרשים בגודל של 100X20X5, עדיפות לעץ ארז אבל אורן גם הולך, מישהו יודע אם זה מידה זמינה או שצריך לשנות את התוכנית בנייה? ומה האזור של המחירים?

פורסם

לגבי המרכז אני לא מכיר, מצטער. 

בחיפה יש כמה כולל אחד שרכשתי ממנו בעבר. אורן בע"מ.

מה שכן, אני גם מחפש האמת- מקום באיזור חיפה והקריות שמוכר עצים קשים (לא אורן וכו אלא בוק, אגוז, מייפל ושות').

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בראשון מאחורי הסינמה סיטי יש לך את המקום הזה, לא מומחה במחירים וכו' רק קניתי שם עצים לבניית שולחן מחשב/בר משולב מ32*72 פרופיל אורן.

https://shop.guetaavigdor.co.il/

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

בפתח תקווה יש לך גם את מי השרון.

על גבול יפו יש לך את ט.ר. יש עוד המון עסקים אבל לא מכיר אישית.

מידות הרוחב והעובי סטנדרטיות (ינוע לכיוון ה-19 ס"מ ו-4.5 ס"מ, בסדר גמור לגינה) - אבל העץ יימכר בקורות שלמות, באורך של 3.6 מטר, וכנראה שתידרש לשלם קצת עבור החיתוך.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, Igalz כתב:

תבדוק את עץ איתן ברמלה. שמעתי הרבה המלצות עליהם

יצא לי לקנות מהם עוד כשישבו בגאליה. המחירים לא היו הכי זולים ממה שראיתי באינטרנט אבל השירות היה טוב. גם חתכו את הקרשים למידות שיכנסו לרכב ללא עלות.

פורסם
לפני 3 שעות, avic78 כתב:

המליצו לי בעבר על שלום גרוס בסגולה פ"ת

לקחתי ממנו דברים כמה פעמים.

מומלץ מאוד!

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

כשגרתי באיזור, הייתי קונה אצל פאהום בטירה.

אבל לא הייתי אצלו כבר עשור.

היום קונה אצל אקוקה, שזה פחות רלוונטי לך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...