Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איכשהו יצא שהיום כל הארוחות שלי היו על טהרת החזיר- צהריים אכלתי ראמן מבוסס ציר חזיר עם חתיכות בשר חזיר, וערב פורק בלי צלוי- 

וואלה, המסקנה שלי שאני מעדיף טעם של בשר בקר, אבל זה רק אני.

יש משהו שמרגיש לי טיפה זול / גס בטעם שלו, יוצאי דופן מבחינתי כמו שכתבתי הם בייקון (שאין בעיה עם זה שמרגיש זול) וצוואר חזיר שהטעם שלו יותר עדין.

פורסם

בדיוק היום במקרה ישבתי עם אשתי והזמנו מנה שהיא דוגרי רק בייקון

היה מדהים.

אבל זה נדיר מאוד

(לא בישראל וזו היתה מנת פתיחה)

image.thumb.jpeg.2fb83df69094b8dfb9092b1a301e4f47.jpeg

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, flytomars כתב:

ואלה, המסקנה שלי שאני מעדיף טעם של בשר בקר, אבל זה רק אני

כנ"ל. בייקון זאת קטגוריה נפרדת, ונקניקים שכוללים ערבוב של חזיר יכולים להגיע לרמות הגבוהות ביותר, אבל גם זאת כבר קטגוריה נפרדת - שרקוטרי...

אבל בסופו של דבר אילו היו לי אפשרויות בחירה אינסופיות בתקציב בלתי מוגבל - הרוב היה מתכנס לבקר בשורה התחתונה.

בנדיקט אחלה אופציה קלילה וכיפית.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

גם אני אעדיף בקר כשמדובר על נתחים.

עד היום מה שניסיתי מחאזר, היה מעייף לאכילה ועם טעם מובחן שאני פחות אוהב.

בייקון ונקניקים זה יופי. 

בהקשר של חזיר, אחד הדברים המטומטמים שעשיתי היה לאכול חזיר בר שניצוד ע״י צוות של קק"ל.

הטעם לא שווה את מחסום הגועל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בקר טוב עדיף על חזיר מבחינת טעם ומרקם.

חזיר עדיף רק על סטייקים קפואים מעובדים מהסופר.

דברים כמו נקניקים, מעושנים או תבשילים זה משהו אחר וכל מקרה לגופו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למען הסר הספק - במדינות מתוקנות שלא מוסיפות כל מני הזיות לגידול חיות מסוימות - חזיר זול מבקר - נתח מול נתח.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 16 שעות, ניקו פ. כתב:

מאיזה צד של המרכז? או תמקד בבקשה כי רחובות למשל והרצליה שתיהן במרכז, אך פער הנסיעה ביניהן ארוך. 

נאמר עד הוד השרון, חולון וראשל"צ עדיף. כנראה שזה יהיה באמצע השבוע כך שהעומס צפונה בערב מהווה שיקול.

פורסם
לפני 12 שעות, Haim_gds כתב:

נאמר עד הוד השרון, חולון וראשל"צ עדיף. כנראה שזה יהיה באמצע השבוע כך שהעומס צפונה בערב מהווה שיקול.

מצטער אבל אני פחות מכיר באזור הזה מקומות שהם גם טובים וגם מגישים בייקון. 

אם תל אביב רלוונטי (או רמת החייל שזה כזה קצת פחות תל אביב) אז הדסון כמובן. יש עוד אבל בתוך העיר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 2.1.2023 בשעה 22:29, flytomars כתב:

המסקנה שלי שאני מעדיף טעם של בשר בקר, אבל זה רק אני.

יש משהו שמרגיש לי טיפה זול / גס בטעם שלו,

וודאי.

כשגרתי באנגליה (מאוד מוזמן) בשר חזיר היה הכי זול, יותר מעוף ובטח יותר מבקר (עד שגעת הפרה המשוגעת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תמיד אפשר לקנות קוטלט של מעדני מזרע ולעשות לבד על האש.

בתיכון החבר'ה ממזרע היו מפנקים אותנו.

דרך אגב חזיר בר זה בשר יחסית קשה, כי בכל זאת הוא רץ מידי פעם.

פורסם
בתאריך 3.1.2023 בשעה 08:38, Liviur כתב:

למען הסר הספק - במדינות מתוקנות שלא מוסיפות כל מני הזיות לגידול חיות מסוימות - חזיר זול מבקר - נתח מול נתח.

גם בישראל זה יותר זול.

אם תיכנס לטיב טעם/קשת טעמים ושות', חזיר יהיה יותר זול מבקר.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...