Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

20 ממ"ר - מילימטר רבוע (שטח חתך).

כמו שנכתב, קנה כבל רתכת וחבר תנינים.

כבלים איכותיים יהיו כבדים. אם זה קל, זה לא נחושת אלא אלומיניום.

:turn-l:
פורסם

משיקולים של כסף ומשקל אתה לא תמצא ובטח לא בזול.

בגלל שההתנעה לוקחת רק כמה שניות אין טעם להיצמד לשטח שמאפשר מאות אמפרים רצוף לאורך זמן כי הוא לא יספיק להתחמם ב2-3 שניות.

פורסם

כמו שהומלץ כאן, גש ל - ל.כ. ברמלה, תקנה כבל איכותי באורך שאתה רוצה, תקנה את המהדקים שאתה רוצה ותרכיב לבד. 

תוודא שאתה מבצע את החיבור בין המהדקים / תנינים לכבל בצורה מקצועית. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

בוקר טוב ותודה רבה חברים על התגובות.

1. אני מאזור חיפה

2. אין לי שום קרבה לריתוך

3. לא מחפש זול ב50 שקל , צריך כבל טוב לשימוש פעם ב3 שנים שנגמר מצבר

ברשותי סובארו XV 2012 מנוע 2.0 בנזין

עריכה אחרונה על ידי סובאד
פורסם
לפני 8 שעות, Shab00 כתב:

משיקולים של כסף ומשקל אתה לא תמצא ובטח לא בזול.

בגלל שההתנעה לוקחת רק כמה שניות אין טעם להיצמד לשטח שמאפשר מאות אמפרים רצוף לאורך זמן כי הוא לא יספיק להתחמם ב2-3 שניות.

השיקול הוא לא התחממות.

ההבדל בין כבל איכותי לכבל דק וזול יכול להיות ההבדל בין להתניע ללא להתניע. תלוי כמה רע מצבו של המצבר ברכב הנתרם.

כבר פיתחתי לי תחביב - כשאני רואה זוג מכוניות מחוברות בכבלים, אני עוצר ושואל אם צריך עזרה. אם הם נכשלים (וזה קורה הרבה), אני שולף את הכבלים *שלי* (15 ק"ג של כבלי רתכת) ומצליח תמיד.

אגב, אם נתקעתם וכל מה שיש לכם זה כבלים בשקל שלא עושים את העבודה: השאירו את הרכב התורם מונע ומחובר במשך 10-15 דקות עד שיטעין מעט את המצבר של הרכב הנתרם, ורק אז נסו שוב להתניע.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

אני מעדיף שלא להחזיק בוסטר באוטו.  בוסטר סיני מתפגר אחרי שנה - שנתיים, והוא לא טעון דוקא כשאתה צריך אותו. וכבלים לא נוטים להתלקח...

עזרתי להניע גם כאלו שהיה להם בוסטר 😄

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

יש לי בוסטר גנרי ("Miracase") שקניתי לפני 6-7 שנים בתחנת פז - בדיוק לצרכים האלה. השתמשתי בו פעמים בודדות, בפעם האחרונה, לפני שנה - שנתיים, עשה את העבודה לקורולה היסטורית שחנתה לידי.  לא הייתי תורם בכבלים, זה מסכן את הרכב שלי

טוען את הסוללה כל כמה חודשים, לפחות האינדיקטור מראה שהזךיגה קטנה מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, yuvk כתב:

השיקול הוא לא התחממות.

ההבדל בין כבל איכותי לכבל דק וזול יכול להיות ההבדל בין להתניע ללא להתניע. תלוי כמה רע מצבו של המצבר ברכב הנתרם.

כבר פיתחתי לי תחביב - כשאני רואה זוג מכוניות מחוברות בכבלים, אני עוצר ושואל אם צריך עזרה. אם הם נכשלים (וזה קורה הרבה), אני שולף את הכבלים *שלי* (15 ק"ג של כבלי רתכת) ומצליח תמיד.

אגב, אם נתקעתם וכל מה שיש לכם זה כבלים בשקל שלא עושים את העבודה: השאירו את הרכב התורם מונע ומחובר במשך 10-15 דקות עד שיטעין מעט את המצבר של הרכב הנתרם, ורק אז נסו שוב להתניע.

רשמתי שלא מחפש ב50 שקל, יותר לכיוון של 150 שקל, משהו איכותי שיחזיק ל15 שנה. 

מה דעתכם על זה? 

בכל מקרה בוסטר לא בא בחשבון, הסוללת ליתיום לא מחזיקה מעמד בקיץ פה. 

Screenshot_20221103_181050.jpg

• תוכן חדש...