Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אינסייט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לא מזמן פתחתי אשכול שאני רוצה רכב לזוג ועוד מעט ילד עד 50k 

גרים בירושלים

לא עומדים ליסוע הרבה מידי

מחפשים אמינות וחסכון נטו

רוב ההמלצות היו על הונדה ג׳אז.

העניין הוא שקשה עד בלתי אפשרי למצוא אותו במחיר נורמלי עם קילומטר נורמלי. אני שבועות הופך את היד 2 ולא מוצא כלום (ועד שמצאתי והלכתי לבדוק ב750 שקל, הייתה פגיעה בשאסי ולא היה מוכן להחזיר לי את הכסף על הבדיקה)

בכל אופן, חושב להרחיב את החיפוש לעוד דגמים.

חשבתי על האינסייט, מומלצת?

איזה עוד רכבים הייתם מכניסים לחיפוש?

על היאריס אמרו לי שיש בעיות גיר בשנתונים שיתאימו לתקציב

סוזוקי סוויפט ובאלנו אמרו לי שיהיו חלשות מידי לעליות של ירושלים

טויוטות למיניהן פשוט יקרות מאוד - אבל אם יש דגם שכן משתלם אשמח מאוד לשמוע…

מאזדה/ניסאן/מיצובישי, אמרו לי שלא חסכוניות בדלק בכלל

לא רוצה אירופאיות, ומאסיה ממש מעדיף יפניות בלבד (אז קיה ויונדאי פחות רלוונטי)

תודה!

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם

חלק מהאינסייט היו בעיות של צריכת שמן.

יאריס מ2012 והלאה (צורה חיצונית שונה בהשוואה לדגם עם הגיר הרובוטי חד מצמדי) מגיע עם גיר רציף שנחשב לאמין למיטב ידיעתי.

טויוטה ספייס ורסו יותר מרווחת מהיאריס.

פורסם

אם אתה לא נוסע הרבה אז לצריכת הדלק אין משמעותי כזאת גדולה אם הרכב פחות חסכוני כמו מאזדה או מיצובישי.

לא הייתי פוסל במקומך קיה או יונדאי אבל זה עניין שלך.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 11 שעות, הייהייהיי כתב:

חשבתי על האינסייט, מומלצת?

למה לך? רכב לא בשל, לא ממש היברידי, לא זול, וממילא כמו שדור כתב, צריכת הדלק לא קריטית אצלך.

אני אגב לא הייתי נהנה מג'אז בירושלים, היא תוכננה להיות חלשה לטובת חיסכון בדלק. 

היות שאתה פוסל איביזה, 2008... 🤨 אולי ספייס סטאר? אבל חליק, אין ליפניות באמת כזה יתרון על הקוראניות. בנסועה מעטה, אולי בטיחות ואמינות חשובות יותר מצריכת הדלק.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

החזקתי אינסייט 3 שנים. אני חיבבתי אותו, אבל יש לו כמה חסרונות: לא מאוד נוח, דיי חלש בעליות (וירושלים הרים סביב לה), ויש לו גם מוזרויות קטנות שצריך להתרגל אליהן.

הוא מאוד חסכוני, וכחלק מזה המנוע נכבה בעצירה, אבל בניגוד למקובל היום גם המזגן נכבה... 

אבל אם אתה נוסע מעט אני לא חושב שזה צריך להיות שיקול כל כך משמעותי: ההפרש בין 14 קמ"ל ל-12 קמ"ל בנסועה של 15-20000 בשנה, יצא לך אולי 1500 ש"ח בשנה.

אם אתה מתעקש על יפניות אתה יכול לקנות קורולה בת 8-10 בערך, ואם אתה רוצה יותר חדש ולא זקוק לגודל תוכל לקנות מיצובישי ספייס סטאר בת 5. מאוד מאובזר ואמין אבל מרגיש זול.  בתנאי שאתה לא מתכנן תאונה רצינית בזמן הקרוב, הבטיחות הפסיבית לא משהו.

אם יש לך עוד שאלות לגבי האינסייט - בשמחה.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

מבחינת זמינות כח נוראית.

צריך לרמוס את הדוושה כדי להתקדם, כמו רוכב שבועט בחמור עיקש.

שאון המנוע מעצבן (בגלל הגיר הרציף).

עליות מים המלח לירושלים לא עברתי את ה60-70.

אהבתי את תא המטען הענק.

הופתעתי לטובה מתחושת ההגה והיציבות.

צריכת דלק עם כל הפקקים במרכז  1:18 אם אני זוכר נכון.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

היה אצלי כזה צמוד בשנת 2011, מאוד אהבתי את המרחב לנוסעים ומטען, את הכסאות, תנוחת הישיבה והראות לפנים ולצדדים, היה חסכוני למדי ולא עשה שום בעיה בשלוש שנותיו אצלי. אבל מה ? עגלה ועוד כזו שעושה המון רעש מעצבן בעליות.

פורסם
לפני 22 שעות, yoav911gt2 כתב:

חלק מהאינסייט היו בעיות של צריכת שמן.

יאריס מ2012 והלאה (צורה חיצונית שונה בהשוואה לדגם עם הגיר הרובוטי חד מצמדי) מגיע עם גיר רציף שנחשב לאמין למיטב ידיעתי.

טויוטה ספייס ורסו יותר מרווחת מהיאריס.

כפי שציינו כאן מעלי האינסיט (לרוב) מגלה אמינות לא רעה בכלל וצריכת דלק מצויינת,
הספייס ורסו אכן מרווחת להפליא חסכונית מאוד, אבל גם לא סוחבת הכי טוב בעולם (למרות ששוב לצרכים משפחתיים היא מספקת) ולעיתים במנוע ה1.3 ישנה צריכת שמן גבוהה מאוד (ועדיין לפי המוסך זה תקין).
הבאלנו טובה וגם סה"כ נוסעת בסדר גמור גם בירושליים (-:

וקניית רכב טוב מצריכה סבלנות.

פורסם (נערך)

כל רכב מודרני יעלה את העליות לירושלים.

קח בחשבון שגם ככה חלק נכבד מהיום יש שם פקקים גם ככה, ואתה תזחל ביחד עם כולם.

קיה סול גם אופציה, אמנם לא חסכונית אבל מאוד מרווחת.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תוכן חדש...