Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

קניתי פורד s max 2012, ק"מ 145,000.

ביצעתי בדיקה במכון יקר (יותר מ800 ש"ח) ומוכר במרכז הארץ, נתנו לי טופס עם על מיני הערות, והסבירו לי בעל פה שהאוטו במצב מצויין יחסית לגילו, המנוע גיר שילדה תקינים לגמרי.

האוטו טופל תמיד במוסך מורשה.

אני נוסע איתו ומאוד נהנה, אבל כשאני בעליות בבינערוני ונותן גז כדי לעלות במהירות (ולעקוף את הרגועים שבעליות נוסעים על 80 - 90), עולה הודעת engine malfunction. זה קרה כמה פעמים, תמיד כשהאצתי בעליות.

אם אני נוסע רגוע, ולא מתאמץ להיות מהראשונית בעליות, אלא שומר על מאמץ מנוע נורמלי בנתיב ימני או  אמצעי, לא עולה ההודעה הזו.

יצויין שגם כשההודעה עולה, הכל מרגיש בסדר בנסיעה, ואחרי הדלקת מנוע מחודשת ההודעה נעלמת.

האם זה מעיד על בעיה משמעותית?

או שיתכן שהכל בסדר?

האם לדעתכם חובה לדווח על זה למי שבא לקנות את הרכב? או שמיותר להבהיל אותו?

תודה

פורסם (נערך)

יש פה שרשור אחזקה מטורף על Smax

אני מניח שיש לך מנוע 2 ליטרים עם טורבו כי זו הגרסה הבעייתית.

חסרים המון פרטים בשאלה שלך.

האם קנית את הרכב מאדם פרטי או ממגרש .

מתי נקנה הרכב ? לפני יומיים ?

האם תוכל לסרוק את הבדיקה תוך מחיקת פרטים אישיים ?

בכל מקרה מומלץ לחזור למוסך המורשה הקבוע,  שיתן לך אבחנה והצעת מחיר לתיקונה (עוד אל תתקן. שלם על הבדיקה). אז תהיה יותר חכם. (ניחוש טיפש שלי: אולי זה רק סעפת סדוקה אבל ייתכן שגם הלך הטורבו)

ואם אתה כבר במוסך תבקש גם היסטוריית טיפולים . עותק שישב אצלך ברכב. זה מאד חשוב .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

תודה

מצורפות הבדיקות שעשיתי לפני הקניה.

ההודעה הופיעה מיד לאחר הבדיקה והקניה, בכל פעם שהאצתי בעליות של הקסטל.

עברו שלושה חודשים ואני רוצה למכור (בלי קשר להודעה).

המשך בדיקה לפני קניה.pdf

1947515409_.png

עריכה אחרונה על ידי מוטי222
פורסם (נערך)

בכל הודעה שמצורף דוח מכון בדיקת רכב לפני קניה, נראה כל כך ברור מדוע בחירת מכון זו שגיאה או במילים אחרות סוג הונאה עצמית תת-הכרתית כאילו עשיתי הכי טוב ונפלתי. מספיק לקרוא את הרשימה הענקית מה לא נכלל בבדיקה של המכון המסוים שצרף פות"ש וכמובן שאין אחריות על כלום באותו הקשר. פשוט מדהים שעדין בוחרים במכוני בדיקה כדי לקבל  חיזוק וגיבוי וכמובן "V" על ההחלטה לקנות רכב ספציפי.

לצד זאת, יש כמובן דרכים לקבל חוו"ד רצינית שהוזכרו בפורום לא מעט, שיאפשרו קבלת החלטה קנייה או דחייה רצינית עם הרבה פחות סיכויים לנפילות בהשוואה לשיטת המכונים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

בס"ד 

בתור אחד שמכיר את הרכב ישר והפוך, ללא בדיקת מחשב, זו ירייה באפילה. 

תעלה קוד תקלה ונתקדם משם. 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...